10-Půlroční předplatné Avonu

3.2K 234 78
                                    

Seděla jsem na studené podlaze a dívala se z okna na krajinu kolem. Vlastně tam nebylo ani nic zajímavého vzhledem k tomu, že byla noc. Jediné, co šlo vidět, byl odraz světel pouličních lamp a hvězdy, které za jiných okolností vypadaly nádherně.

Chodbou se začaly ozývat hlasité kroky, které utišily všechny přítomné vězně, výjimkou byl však vesmírný muflon. Otočila jsem se směrem k mřížím, ale nezvedala jsem se z podlahy.

„Starková, Baileyová, jdete se mnou"řekl rázně Sparrow, který se zastavil před naší celou. Párkrát jsem zamrkala očima, abych se ujistila, že mě můj zrak neklame.

„Jé, návštěva!"vykřikla jsem rádoby radostně a vysloužila si od remaku Sparrowa káravý pohled.

„Žádná návštěva, pojďte se mnou, mám pro vás nabídku"protočil nade mnou oko a upřeně se na nás podíval.

„No, dobře, ale pod jednou podmínkou"zvedla jsem se z podlahy a vztyčila prst. Pomalu jsem přešla k mřížím a sledovala Furyho, který pouze přikývnul.

„Ukážete mi, co skrýváte pod tou páskou"podívala jsem se na něj s úsměvem na rtech a Kira vedle mě vyprskla smíchy. Furymu už to tak vtipné nepřišlo a hodil po mně vražedný pohled.

***

„A co děláme tady? Jo, ta židle je pohodlná a ty pouta taky, obzvlášť, když se chci poškrábat na zadku"posadila jsem se na židli. Teď bych se ráda poškrábala na zadku, ale černý bratr vidí vše!

„Budu dělat, že jste nic takového neřekla, nebo bych o vás tu židli ještě rozbil"zakroutil hlavou a posadil se naproti mně. To by byla docela prdel. Naštvaný Fury rozbíjí židle, všichni tygři na útěku!

„Mám pro vás dvě nabídku"podíval se na nás obě a ruce si položil na stůl.

„Jestli mi strčíte půlroční předplatné Avonu, tak z vás udělám uhlí!"zakřičela jsem na něj a Fury si pouze povzdychl.

„Děkuji za varování, ale o to zde nejde. Nabízím vám dvěma členství v Avengers"pohledem těkal z Kiry na mě a mně vyjelo obočí až do nebes, kde dalo strike při bowlingu s anděli.

„Cože? Co? Cože?"koukala jsem na Furyho, jako na blázna a on mi pohled oplácel. Já nejsem blázen! A hele, ovečka!

„Obě máte výjimečné schopnosti, které se jen tak nevidí, proto bych byl rád, kdybyste se přidaly do programu Avengers"Fury se s těmito slovy zvednul ze židle a obě nás sledoval. S Kirou jsme si vyměnily pohledy a poté se podívaly na Furyho.

„Berem, neberem, berem!"vykřikly jsme obě dvě zároveň a Fury si složil obličej do dlaní a zakroutil hlavou. 

BrookOnde histórias criam vida. Descubra agora