-flashback-

1K 60 190
                                    

"Tom!"

Tord elindekini sallayarak oturma odasına dalmıştı. İçeride oturan Edd, Matt ve Tom'un gözleri şu an Tord'un üzerindeydi.

Fazlasıyla heyecanlı ve mutlu gözüken Tord elindeki hamilelik testini Tom'a uzattı.

Pozitifti...

Tord hamileydi..

Bu.... bu bir sorundu aslında.. Çünkü Tom ve Tord sadece sevgililerdi. Ve o gece sadece eğlenmek için birbirlerinin olmuşlardı.

Tom bu konu ile ilgili ne demesi gerektiğini bilememişti. Ama konuşması gerktiğini biliyordu çünkü şu an sevgilisi hamileydi ve o bebek ondandı..

"Ne?! Sen ciddimisn ya!!?" fazlasıya gereksiz yere sinirlenmişti ve korkmuştu aslında.

Tord 'sorun ne' der gibi bakmıştı sevgilisinin suratına göbeğini tutarak. O sırada Edd ve Matt sessiz kalmayı tercih ettiler. Çünkü biliyorlardı ki eğer konuşurlarsa başlarına bela alırlardı. 

  "Tord! Bana şaka yaptığını söyle lütfen!!" Hala neden böyle davrandığını anlamamıştı Tord. Neden korkuyordu? Yoksa onu sevmiyormuydu? 

  "uhmmm... Şaka değil Tom?" Korku ile tutmuştu Tom kendisinden küçük sevgilisinin omzlarını. "Bu aile kuruyoruz demek Tord! Ve.. ben daha hazır değilim."

Tord, Tomun kollarını tuttu ve omzundan azıcık şişik göbeğine indirdi. Tom şaşkınca bakıyordu sadece. Ve birşey hissetti. Minik bir ısı. 

  "Tom.. Tabikide hazırsın.....Hayatımda tanıdığın en iyi baba olmaya çalış.. Onun için! Çünkü bu çocuk aynı senin gibi iyi biri olacak.. eminim. "

  O.....

Tom bu çocuğu istememekle kararlıydı.

Tord göbeğindeki elleri sıkıca kavradı ve yere çoktü. Hala Tom'un ellerini Tutuyordu. Ve konuşmaya başladı. "Tom... Benimle evlenirmisin?" Cebindeki yüzğü çıkarttı ve Tom'a gösterdi. 

Tom hayatının şokunu geçirmişti. Herşey fazlasıyla hızlı yaşanmıştı. Daha yeni Tord'un hamile olduğunu öğrenmişti. Şimdi evlenme teklifi almıştı.

 Ama Tom'dan da fazla şok geçiren Edd ve Matt olmuştu. Çünkü geçmişte birbirlerini öldürmeye çalışan insanlar şimdi evleneceklerdi. Ve bide çocukları olacaktı.

Bu tekliften geri tepemezdi "EVET!" diye haykırdı Tom. Evin heryerinde yankılanmışı sesi. Ama kimin umrunda... Kollarıyla sardı Tom, Tord'un vücudunu. Her ne kadar bebek istemesede evlenmek istiyordu.

Şu an sevdiğine aylardır soramadığı soruyu sorduğu için çok mutluydu Tord. Fazlasıyla mutluydu. Derhal evlenmek istiyordu.

_________________________________

hoi!!!!!1!!!!!11!!!!!!111!!!!!!!!1!!!11

Nasılsınız benim mink su damlalarım? Tabikide iyisiniz! Hep öyleydiniz!

Herneyse umarım yeni kitabımı beğenirsiniz :3

Bu arada lütfen yıldıza basmayı unutmayın! 
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Sizleri seviyorum! 💜
byeee!!!! <3

Lütfen Yeter! [Torm Fanfiction]Where stories live. Discover now