24.

9.8K 79 32
                                    

OBS SEXUELLT INNEHÅLL I DETTA KAPITEL!

CHARLOTTES PERSPEKTIV

Jag och Lily satt i bilen påväg hem. Vi stannade på Max och köpte lunch. Vi småpratade lite. När vi fick reda på vilket kön bebisen kommer ha blev jag  jätteglad. En flicka! Så roligt!

Lily satt och mumsade i sig maten. Jag skakade på huvudet samtidigt som jag skrattade. Hon var ju för söt. Jag var några år äldre än Lily, men man kunde knappt märka det eftersom jag såg så ung ut.

"Hursomhelst.." smaskade Lily. Jag tittade inte på henne utan fortfarande på vägen.
"Vad ska du och Adam göra då?" Frågade hon. Jag började le. Adam. Min dröm kille. Han var typ min pojkvän också. Jag sneglade på henne.

"Jag vet inte riktigt. Vaddå då?" Hon såg hemlighetsfull ut.
"Inget. Ingenting alls." Lily började äta igen.

———SJU TIMMAR SENARE———

20:25
Adam skulle komma och hämta mig halv 9. Jag var påklädd och färdig redan nu och stod i mitt rum.
Jag hade en vinröd luftig klänning. V-ringning på baksidan med tunna axelband. Klänningen gick ner till mitten av låret. Mitt korta hår hade jag lockat så nu var det nästan ännu kortare. Jag hade ett par svarta höga klackar och lite smycken.

Plötsligt knackade det på dörren. Jag skuttade fram och öppnade den försiktigt. Där stod Adam. Han hade fixat sitt svarta lockiga hår lite gran, han hade en blå/svart skjorta och svarta kostymbyxor. Han såg ut som en prins.

"Är du redo?" Frågade han mig. Jag nickade glatt och han tog min hand.
Vi smög ner för trapporna och gick mot den stora dörren.

——————

Vi åt på en 5-stjärnig resturang eftersom vi alla i gänget var otroligt rika. Adam betalade och vi gick sedan ut från restaurangen. Jag och Adam hade druckit ett glas vin var så vi var inte full eller något sådant. Vi gick på trottoaren mot bilen.

"Vad vill du göra nu?" Frågade Adam för att bryta tystnaden. Jag tittade på honom med stora ögon.
"Det vet du." Sa jag tyst. Han flinade stort. Adam drog mig mot bilen, som vi nu kommit fram till. Jag stod lutad mot passagerare dörren. Adam kom närmare.  
"Då kanske vi ska göra det då." Sa han när han bara var några centimeter ifrån mig. Sedan kraschade hans läppar på mina. Det övergick snabbt till hångel. Men jag drog bort och öppnade bildörren. Jag satte mig ner i sätet medan Adam stod kvar. Sen gick han också och satte sig.

"Varför slutade du?" Frågade han när han startade bilen. Jag ryckte på axlarna.
"Vi kanske ska ta det till sängen..." Adam log sexigt över vad jag just sagt.
Hela bilresan tillbaka var ganska tyst för jag tror inte nån av oss ville bryta den kåta och kärleksfulla stämningen.

När vi var framme parkerade Adam bilen och sedan gick vi in. Klockan var lite över 1 men jag tvivlar på om någon sov. Kanske Lily.

Vi smög upp för trapporna innan Adam stoppade mig.
"Ditt rum eller mitt?" Viskade han i mitt öra. Jag nickade mot mitt och vi gick in. Jag låste dörren.

Adam tog bort ert hårstrå från mitt felfria ansikte innan han kysste mig lätt. Jag ville ha mycket mer än bara lätta kyssar. Jag kysste tillbaka och hans tunga krävde inträde. Jag särade lite på mina läppar och snabbt var han inne med tungan i min mun. Han utforskade varje del av den som han gjorde första gången vi kysstes. Adam drog sina händer neråt över min kropp och stannade på rumpan och han klämde till lite. Jag stönade tyst, men han hörde det och skakade på huvudet.

"Så ivrig." Adam flinade men fortsatte sedan kyssa mig. Han drog mig mot min säng innan han puttade ner mig i den. Adam drog av sig sin skjorta och hans Six-pack blev tydligt. Jag drog hans kropp mot min. Mina ben var särade och Adam låg mellan dom. Vi fortsatte strula och kyssas medan klädesplaggen for av en och en. Tillslut låg vi bara i underkläder. Vi rullade runt så jag var ovanpå honom. Jag satt grensle och gned våra kön mot varandra. Adam stönade dovt. Jag log för mig själv och kände hans händer försöka knäppa upp min behå. Jag lät honom och den for av snabbt. Mina bröst var ganska stora och fylliga. Innan Adam hann göra något mer så kröp jag av honom och började röra mig sakta ner mot hans kuk. Jag nafsade i kalsongkanten innan jag drog ner den ännu saktare. Hans tjocka och stora kuk blev nu synlig. Att den ens får plats i mig är helsjukt. Jag greppade tag i roten och började runka honom. Sen så slöt jag mina läppar om hans ollon. Adam stönade nu högt. Jag visste att jag gjorde rätt och att det var skönt för honom. Min andra hans tog tag om hans pungkulor och smekte dom. Jag gick djupare ned med munnen och sög av honom samtidigt som jag runkade han. Adam greppade tag om mitt hårfäste och tryckte ner mitt huvud i takt. Han stönade mer och mer och jag visste att han snart skulle komma. Jag slutade suga hans kuk och började istället suga hans kulor. Adam började nästan skaka av kåtheten. Jag runkade kuken snabbare och snabbare och sög och slet i hans kulor.
När jag visste att han skulle komma så gick jag tillbaka med att suga hans kuk. Efter några sekunder så fylldes min mun av hans sperma. Det smakade så gott ock jag svalde allt.

Adam andades häftigt och jag med.
"Du är ju för grym babe." Sa han innan han kysste mig.
"Nu är det din tur." Han flinade innan vi vände oss om så att han låg överst. Adam började dra ner mina trosor och jag sparkade av dom när dom var vid mina fötter. Jag särade på benen och han började kyssa mig längst med låren och ju närmare min fitta han kom, desto mer kåtare blev jag. Tillslut var han vid fittan och han tog sina fingrar och särade på mina blygläppar. Han började slicka min klitoris. Jag stönade varje gång han nuddade den. Han släppte ena handen och drog den försiktigt ner till slidöppningen. Sedan tryckte han långsamt in ett finger. Jag tog tag om lakanen och drog i dom hetsigt.
Adam började pulla mig medan han fortsatte att slicka min klitoris. Efter en stund stoppade Adam in två fingrar, sedan tre och körde på snabbt. Jag stönade högt och skrek nästan hans namn.
"ADAM!"
Efter ett tag började mina muskler spännas och dras åt medan jag fick en orgasm och kom sedan. Adam slickade rent mig och sedan så reste han sig från sängen.
"Kondomer?" Frågade han. Jag skakade på huvudet.
"Det behövs inte, jag går på p-piller." Han nickade och sa sedan åt mig att sätta mig över honom. Jag gjorde det och nu satt jag gränsle över honom igen. Jag lyfte rumpan lite så hans stora kuk kunde få plats att tryckas in i mig och sedan tog Adam tag om mina höfter och tryckte ner mig så hela hans kuk omslöts av min fitta. Vi båda stönade högt och vi började röra oss i takt med varande. Jag skumpade upp och ner medan Adam juckade med sina höfter.

30 minuter senare hade vi hunnit köra doggy style också, fast inte analt och jag kom 3 gånger till och Adam 2. Vi låg nu bredvid varande flämtandes och helt genom svettiga.
"D-det där var.." flämtade Adam fram. "Det bästa sexet jag någonsin haft."
Jag fnissade till lite och Adam la en arm runt mig.
Sedan somnade vi.

——————

Långt kapitel idag!
Sorry för snusk haha.

Kidnapped by a gangleaderWhere stories live. Discover now