1.

32.7K 204 24
                                    

Jag vaknade med ett duns.
"Ajjj" sa jag för mig själv och insåg att jag ramlat ner från sängen.
Jag ställde mig upp och kollade på klockan.
"Helvete!" Fräste jag till. Den var 09:06. Skolan började för 6 minuter sen. Jag sprang ut ur mitt rum och ropade på mamma och pappa. Såklart var dom inte hemma för dom börjar alltid jobba tidigt på morgonen.

Jag gick tillbaka till mitt rum och slet upp dörren till min garderob. Jag klädde på mig snabbt som bara den(bild uppe på vad jag har👆🏻). Sedan sminkade jag mig lite lätt, mascara och lite concealer under mina bruna ögon och borstade sen mitt blonda lockiga hår.

Jag sprang ner för trappan, sket i frukosten och började springa till skolan. 

——————

Skoldagen var lång och tråkig, vi slutade 16:15 idag så mina ben bara drogs mot marken påvägen hem. Det hade hunnit blivit lite mörkt men det var fortfarande ljust.

Plötsligt hör jag ett ljud av en mans röst runt hörnet. Hans ton låter arg men ändå normal.
Jag tänkte inte mycket mer på det och går bara förbi det hörnet utan att titta in.

När jag väl gått förbi hörnet ser jag i ögonvrån att killen som stod bakom hörnet går därifrån och börjar gå i samma riktning som jag går i. Jag vill inte vända mig om, så jag försöker lugna ner mig och tänka bort dom där tankarna att han är en psykopat som vill våldta mig. Men plötsligt hör jag killens steg allt närmare mina och jag känner små paniken kicka in. Jag går allt snabbare och snabbare. Tillslut vänder jag mig om och ser en brunhårig kille med vit t-shirt och mörkblåa slitna jeans. När vi får ögonkontakt vänder jag huvudet hastigt om och börjar småspringa. Killens steg blir också snabbare och snabbare så fort jag tar ett nytt springsteg.

Jag småspringer runt ett hörn och in genom en gränd. Plötsligt hör jag inte några steg bakom mig längre. Jag skulle just vända mig om för att se om killen fortfarande är bakom mig när jag känner hur något trycks mot min mun.
Jag blir plötsligt helt sömnig och känner hur ljuset slocknar medans jag faller bak i någons armar...

——————

Dagens citat: "why don't you and i jump in that car and go for the ride of our life"

Hej på er!! Hoppas ni gillade denna del. Ska försöka uppdatera så mycket jag kan på denna. Ni får gärna kommentera och skriva vad ni tycker om denna novell.
Ha en bra kväll :))

Kidnapped by a gangleaderWhere stories live. Discover now