2.

19.8K 124 9
                                    

Mina ögonlock öppnas sakta men säkert. Det första jag ser är att jag är bunden med ett rep runt båda handlederna. Jag försöker ta mig loss och jag drar och sliter i handlederna men repet är knytet för hårt. Jag känner paniken stiga och ögonlocken brännas. Jag vrider och vänder på huvudet för att försöka få en uppfattning av vart jag är, men det ända jag ser är mörker och väggar.

"Hon har vaknat!" Hör jag plötsligt någon skrika. Jag vänder då huvudet i samma riktning som rösten kom från.
Jag ser en brunhårig ganska muskulös kille, men inte han som var bakom mig förut. Han kommer närmare och jag stirrar in i hans isblåa ögon. Hans blick är lugn blandat med ilska och han ger mig ett snett leende.

"Hej vännen." Säger han. Jag svarar inte tillbaka utan bara stirrar på honom. Jag är skräckslagen men bli ännu mera rädd när en till kille kommer mot mig och han håller i en pistol! Jag får panik och försöker slita mig loss från stilen.
"Tror inte det där funkar hjärtat." Säger killen som inte har pistolen.
Killen med pistolen har stoppat den i bakfickan och kommer nu och knyter upp repen runt mina handleder.

De två killarna lyfter upp mig och tar mig under mina armar samtidigt som vi går in i mörkret. Då känner jag en trappa mot mina fötter. Vi går upp för trappan samtidig som jag tänker att detta måste vara någon slags källare.

När vi är uppe öppnar ena killen dörren och jag blir bländad av det starka vita ljuset. När jag vant mig ser jag att vi står inne i vardagsrummet, tror jag iallafall. Vi börjar gå och jag inspekterar samtidigt rummet.
Det är stort, vitt och väldigt fint faktiskt. Sofforna står i mitten av rummet. En eldstad står mot ena väggen och en tv hänger över den.

Mer hinner jag inte se innan vi går upp för ännu en till trappa som var i vardagsrummet. Killarna har inte sagt något mer till mig så vi går bara i en pinsam tystnad. Väl uppe är det en lång korridor med många dörrar, täckt i vitt med tavlor hängandes bredvid varje dörr. Killarna för mig längst in i korridoren och öppnar dörren. Vi kliver in och killarna nästan kastar mig längre in i rummet.
"Vänta här, och tro inte att du kan smita." Säger killen med pistolen. Jag nickar långsamt och ser dom gå ut och låsa dörren efter sig.

Rummet jag är i är stort och fint(bild👆🏻)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rummet jag är i är stort och fint(bild👆🏻). Det har två dörrar. Jag går fram till ena och öppnar den försiktigt. När jag ser ett handfat fattar jag att det är ett badrum(👇🏻)

 När jag ser ett handfat fattar jag att det är ett badrum(👇🏻)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Den andra dörren är på andra sidan rummet. När jag öppnar den är det ett WIC(walk in closet 👇🏻)

Jag har alltid velat ha ett sånt så jag blir lite glad inombords

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jag har alltid velat ha ett sånt så jag blir lite glad inombords.
Vänta Lily! Ge dig, du har blivit kidnappad och du kommer säkert bli våldtagen eller något så sluta vara glad! I samma ögonblick låses dörren upp och den öppnas. Jag står inne i WIC.
Fan jag skulle inte gått in hit. Jag vågar inte kolla vem som kom in så jag springer bakom bordet som står i mitten. Jag hör fotsteg utanför.

"Vart är hon då?" Hör jag någon ryta. Jag ryser till av rösten. Den låter arg och kall. Då hör jag plötsligt nån komma in i WIC. Mitt hjärta börjar dunka snabbare. Detta är slutet, tänker jag. Just då känner jag hur någon drar upp mig i min jacka. Jag står nu på fötter och kollar upp på vem som dragit upp mig. Det är killen som hade en pistol tidigare. Jag vill skrika men mitt stämband kan inte producera något ljud nu för så rädd är jag.

"Nu har vi dig nog." Säger han och ger mig ett litet, men läskigt, leende...

——————

Dagens citat: "if you can't live today, you can't live anyday"

Hej på er! Tänkte att ni kan väl lika gärna få en till del så ni har något att läsa haha. Men kommentera och skriv vad ni tycker hittills.
Ha en bra dag.

Kidnapped by a gangleaderWhere stories live. Discover now