Hoofdstuk 20 ~1D ?~

1.4K 80 2
                                    

P.O.V Harry

We stonden alle 4 te staren naar de plaats waar Niall was af gegaan. Het was stil in de zaal niemand veroerde iets. Het was inderdaad een schock aangezien Niall had geroepen dat hij de band ging verlaten. "Harry nu ben je erover gegaan." Fluisterde Liam en ik knikte. Ik wist het ik ging erover maar zo overdramatische reactie had ik niet verwacht. Zou hij echt uit de band stappen ? 

Liam probeerde zich eruit te praten en beweren dat dit een grap van Naill was maar wij wisten wel beter. Over dit onderwerp maakt Niall nu eenmaal geen grappen, hij was zo serieus. Louis die zijn tranen inhield, ging naast Liam staan en begon mee te verontschuldigen. Het was het eerste concertwaar we sprakenloos waren, die fans verwachten een grappig concert vol enthousiasme en dan krijgen ze dit.

P.O.V Maddy

Ik stond backstage met mijn ouders aan mijn zijden. Mijn mond viel open toen Harry bekend maakte dat ik zwanger was. "Je bent wat!" Riep mijn vader overstuur. Ik kreeg de tijd niet om na te denken want nog geen minuut later stormde Niall het podium af. Ik liep achter hem aan maar hij weigerde te antwoorden. 

"Niall luister nu!" Riep ik boos. Hij hield stand midden in een verlaten hal.

"Waarom?"

"Ik heb niks te maken met dat peterschap als je da-"

"Je snapt het echt niet he, Maddy." Zei hij toen hij zich omdraaide en recht in mijn ogen keek. De zijne zagen rood en zaten vol tranen. 

"Ik hou van je, het maakt me niks uit met dat peterschap! Het maakt me uit dat dat kind niet van mij is!" Riep hij poging tot boos te klinken maar hij klonk gebroken. Ik keek naar beneden en begon voor de zoveelste keer te snikken. 

"Het spijt me Maddy, ik trek het niet meer." Zei hij en verdween in zijn kleedkamer waarna de kamer deur oplsot sloeg. 

Ik ging tegen de muur zitten en wou nooit meer recht komen. Pas toen ik alles herhaalde in mijn hoofd begon ik me te realiseren. Ik heb one direction vermoord.

Ik hoorde Liam en Harry zijn stem, en zette me vlug recht. Als ze me zien maken ze me af of erger! Ik liep naar het einde van de gang maar was telaat. Liam nam mijn arm vast en hield hem ook stevig vast.

"Wat!" Riep ik snikkend. Hij keek me met medenleiden aan en glimlachte. 

"Niks, je hoeft niet weg te lopen dit is niet jouw schuld." Zei hij kalm. Natuurlijk is diit mijn schuld dat weet hij zelf ook wel!

"Hij meent het niet echt."

"Dan kennen jullie Niall nog niet." Zei ik zelfverzekerd. Ze knikten en ik trok me los uit Liam zijn grip. Het steeg me naar mijn hoofd alles! Tot op het einde van de gang bleef ik staan. 

"Harry?" Vroeg ik hem nog even. Hij keek om en leek beangstigend.

"Wie heeft er besloten dat je ineens alles met de buitenwereld mocht delen?" Hij keek naar beneden en zei niks. Ik draaide me terug om richting mijn ouders hun auto.

Ze stonden al klaar en ik stapte de auto in. Niemand kwam achter me aan want ze wisten dat ik voor de maand die hun tour nog reste bij mijn ouders ging wonen. Mijn vader wou me niet eens aankijken en mijn moeder riep mijn naam aan een stuk door. 

"Madeleine, luister je wel?" Ik schrok op en keek haar strenge gezicht aan.

"Ik zei..." En toen was ik weer weg. Mijn gedachten bleven vaststaan bij het beeld waar Niall het podium afstormde en ik erachter liep. Ik kan niet ontkennen dat ik wist dat Niall gevoelens had, maar toch niet de moed om de band te verlaten. 

En Harry hem wou ik zeker niet zien! Hij heeft Niall express uit zijn 'hok' gelokt. Ik legde mijn hoofd tegen het raam en negeerde hoe mijn moeder mijn naam weer 10x riep.

******

"Wil je wat koffie?" Vroeg mijn moeder bezorgt. Ik schudde mijn hoofd en staarde naar mijn omelet met spek. Het is nu al 2 weken geleden dat ik iets van hen heb gehoord en met hen bedoel ik Harry en Niall. Zijn dramatische aftreding ging heel de wereld rond en ik kreeg massa's haat. Af en toe tweet Harry wel eens dat ze moeten ophouden maar nooit iets privé naar mij.

Deze keer heb ik nisk mis gedaan. Ik heb Niall verteld in welke positie hij staat en Harry, die moest dat gewoon niet doen. 

1 month later, geen idee wrm engels ?

Ik wil dit spel niet meer spelen, dus besloot ik voort te gaan met mijn leven. Ik neem terug school al vermijd ik Ash en Scar tegen te komen. Af en toe kom ik ze tegen en proberen ze in contact te komen maar zeg dat ik er nog niet klaar voor ben.

Mijn buik is al aardig gegroeid en ik hou afstand van de media. One directions tour is gedaan en ze hebben de 'on the road' tour afgeblazen in verband met Niall zijn eigen gezondheid al weet ik dat er meer aan de hand is. De jongens hebben nog steeds niks laten horen, de haat is vermindert dat wel. Ik mis Niall zijn geknuffel.

Wow, wacht Harry, ik bedoel Harry. Al heeft hij niks meer van zich laten horen.

*-*-*-

Ik ga het niet te lang houden daar is het gewoon veel te warm voor :) Dus..... thx niet te geloven 3.3K reads !!! Can't believe it lovueee alll do not forget to follow or vote :)

One tweet, million changes (Niall Horan and Harry Styles) / voltooidजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें