Hoofdstuk 9 ~All around the world~

2.6K 124 25
                                    

P.o.v Maddy

Ik pakte de laatste t-shirt en stak die in mijn valise. Ik werd zoals vermoedelijk en deels zelf schuldig weggestuurd. Natuurlijk vond ik het spijtig maar hierdoor moest ik Patricia niet meer onder ogen komen. Er zijn veel mensen die one direction willen ontmoeten maar je moet het afscheid er ook bijrekenen en geloof mij dat is het hardste, al was dit de 5e keer.

Ik...had..Niall...voor...de...zoveelste....keer....laten.... weglopen !?

Hoe doe ik dat !

Tranen rolde van mijn gezicht en ik ritste de valise dicht. Ik dacht aan Harry en glimlachte waardoor ik mezelf op bed liet vallen. Harry, droomde ik weg.

Mevrouw Lester zwaaide me enthousiast uit toen ik de deur van het hotel uitliep, ze had me beloofd alles uit te leggen aan ash en Scar maar die zijn waarschijnlijk immens boos. en dat kon ik hen niet kwalijk nemen.

Ik wou juist in de taxi stappen toen.

"Maddy wacht !" Ik stopte bij het horen van Harry's stem.

"Harry doe rustig !"  Riep ik toen hij me ruw bij mijn arm nam.

"Je gaat mee op tour !" Riep hij enthousiast.

Wacht ! Teveel tegelijkertijd !

Flipmomentje !

"Hoe ! waarom ?" Vroeg ik lichtjes in shock wat vrij sarcastisch was. Hij lachte bij mijn reactie en knikte tot hij door had dat ik hem weldegelijk een vraag had gesteld.

"Ik had het gevraagt aangezien het mijn schuld is dat je weg bent gestuurd." Ik knikte en omhelsde hem enthousiast. Dat hij dit voor mij doet !

"Maar mijn ouders ?" Vroeg ik bezorgd.

"Zij denken dat je op reis bent dus ..."  Voor de zoveelste keer omhelsde ik hem enthousiast. Zijn lippen kruisde de mijne abrupt, ik trok me niet terug maar bleef verder kussen.

We werden onderbroken door een ruwe tuut. Ik schrok op en keek naar de taxi chaffeur.

"Ik heb geen lift nodig ." Glimlachte ik. Harry nam mijn hand en trok me naar zijn auto. Hij reed vrij voorzichtig nal zou je dat niet van Mister Styles verwachten.

Ondanks ik daarjuist volle teuge had meegedaan en vreemd genoeg geen spijt had, voelde ik me schuldig tegenover Niall. Eerst flirte ik wat met hem en nu zit ik in een ... Welke status hebben ik en Harry eigenlijk ?

"Alles oke ?" Vroeg Harry die blijkbaar mijn gedachten kon binnen dringen. Ik knikten maar vuurde direct mijn vraag af.

"Wat is onze status ?" Harry grinnikte bij het horen van die vraag en parkeerde aan Simons huis. Ik keek niet begrijpend op maar Harry negeerde de blik en dacht nog steeds verder.

"Ik denk dat we iets meer zijn dan vrienden maar nog niet definitief een koppel." Het klonk als een bevstiging dus ik liet het maar zo al vond ik deze status niet echt EEN status, meer om te weten of je elkaar wel ziet zitten en het kunt uithouden met elkaar. 

We liepen naar de ingang van het huis en Harry klopte meermaals op de deur. Voor de deur stond Simons vrouw en zoontje. Ik glimlachte naar hem waardoor hij lachend wegrenden. Harry nam mijn hand en liep de woonkamer binnen waar alle 4 de andere jongens zaten en Simon. 

Louis keek Harry hoofdschuddend aan en keek dan supper subtiel naar onze handen die nog steeds in elkaar verstrengeld zaten. Daarna keek hij naar Niall die ongeintereseerd op zijn gsm zat. 

Juist, die waarschijnlijk ook mee. Hij heeft me de kans niet gegeven om alles uit te leggen dus ik moet me niks schuldig voelen ! Sprak ik mezelf in maar zodra Niall zijn ogen de mijne kruisten zakte mijn plan in het water.

P.O.V Niall

Onze ogen kruisde elkaar waar ze dan ook een hele periode bleven staan. Onze blauwe ogen leken precies een taal te spreken die niemand in deze kamer verstond, al klonk dat vreemd. 

Harry had dit al snel door en onderbrak de vonken. Hij nam Maddy vast en zette haar op zijn schoot. Daarna omhelsde hij haar stevig.

Ik voelde me kwaad worden en liep naar de keuken met een korte knik naar Harry die aangaf dat hij mee moest komen. Ik draaide me om toen hij binnen kwam gelopen en starte direct mijn uitleg.

"Luister Harry, Ik ben over haar, je hoeft het er niet steeds in te wrijven. Ik weet dat ik een vergissing is gebeurt tussen mij en Kendall maar waag het haar te gebruiken want ze blijft een vriendi-" 

Harry lachte sarcastisch .

"Jij noemt dat vriendschap ! Jullie negeren elkaar !" Riep hij haast. Ik gebaarde dat hij wat zachter moest praten anders stond Maddy hier binnen de kortste keren.

"Luister, ik gebruik haar niet, ze is het liefste mooiste meisje dat ik ken en het spijt me dat het niet tussen jullie werkten ma-"

"Het werkte perfect !"

"Wat dan met de theorie van Patricia ?" 

"Dat is een ander verhaal en heeft niks met gevoelens te maken."

"Wel dat ze steeds van mij hield !" 

Ondertussen schreeuwde we bijna door heel het huis. Liam kwam de kamer binnen gelopen en nam ons allebij bij de haren en trok ons naar buiten.

"Zijn jullie gek !" Riep hij overstuur. Ik en Harry keken elkaar niet begrijpend aan maar richten ons aandacht al snel weer naar Liam.

"De tour is nog bezig en jullie vechten hier als 2 honden om een been, ik snap niet dat Simon persé wil dat jij en Maddy zich voordoen als een koppel maar...." Ik trok mijn wenkbrauwen op en draaide me naar Harry.

"Hij zei wat ?" Vroeg ik boos, Liam wou inspringen maar hield zijn mond. Ik werd rood van woede en richtte me tot Liam.

"Wist je dat niet ? Omdat er geruchten verspreid zijn kunnen ze het niet permiteren dit onmiddelijk af te sluiten want dan denkt iedereen dat Harry een player is en zijn imago zal er dan aangaan." Ik knikte langzaam en er verscheen een glimlacht al was ik nog steeds boos op Maddy.

"Weet Maddy dit ?" Vroeg ik nieuwsgierig aan Harry. Die knikte onmiddelijk en liep snel naar binnen. Ik had zo mijn vermoedens dat Maddy hier helemaal niks van af wist.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Hey unicorns. In de link vind je een youtube link met een een link naar het liedje dat ik op had. Het is live omdat de echte versie niet echt bestaat, Hope you like it ! :*

Nu even over het boek, aangezien ik geen 20 votes heb gehaald, wil ik toch voor de lezers en de mensen die wel gevote hebben een auditie houden voor een rol in h11 en waarschijnlijk een vrij groten maar dat weet ik niet zo goed. (Ik schrijf wat er in mij opkomt.) Dus degene die willen deelnemen stuur mij een bericht met:

Naam/ leeftijd / uiterlijk / lievelings band member/ hobby's/ favo liedje + een reden waarom ik jou persé moet kiezen ! :p --> Het spreekt natuurlijk vanzelf dat de mensen die op het vorig hoofdstuk stemden een grotere kans hebben ♥ Lovue xxxx 

One tweet, million changes (Niall Horan and Harry Styles) / voltooidWhere stories live. Discover now