Hoofdstuk 25 ~toch een happy ending! ?

1.2K 56 4
                                    

POV Maddy

"WHEEEEEEEE!"

Ik schrok op en Keek Naar het bedje van Darcy. Daar lag Ze ontmoetten trtjes in Haar Ogen. Ik glimlachte en nam Haar in Mijn armen. Rustig probeerde ik Haar te Sussen Voldaan hobbel bewegingen Maar Ze bleef Snikken. Niall lag op de rand Van het bed te snurken. Na Een kwartier Darcy proberen te Sussen gaf ik Het op en maakte Niall Wakker. "Mmmmmh." hij Opende Zijn Ogen en Ging Rechtop Zitten. Ik Richel darcy in Zijn armen en hij wreef vermoeid in Zijn Ogen. Van zodra Darcy in Niall Zijn armen lag sloot ze Haar oogjes en stopte ontmoetten Snikken. Ik zuchte en Liet mezelf achterover Vallen.

Darcy is Een maandje oud. Volgende week word ik 18 en Zou ik ontmoette Niall in Londen te Gaan wonen. "Waarom slaapt ze wel bij jou? 'Zuchte ik en hij grinnikte." Heeft mij liever. "Zei hij zonder Enige schaamte. Zijn Blauwe Ogen Keken vermoeid Naar het kleine kindje op zijn buik." Komt Harry morgen? "Vroeg hij na Een kwartier. Ik knikte en wou er Niet verder op ingaan. Harry was Een deel van Haar leven, zowel Mijn als Darcy haas. Het Zou oneerlijk are zoom uit te sluiten. Toen Ze Helemaal Sliep, Legde hij Haar in Haar bedje. Niall Legde Zich neer en ik plaatste Mijn hoofd op Zijn borst. hij sloeg Zijn arm om me heen.


"Maddy!" Riep Niall Vanbeneden. Ik schrok wakker en zocht naar Darcy, Maar merkte dat ze waarschijnlijk Beneden bij Niall. Ik Trok Een hemdje van Niall aan en Liep naar Beneden. In de keuken Stond Niall te Koken met Darcy in Zijn armen. Het deed deugd om hen twee samen te zien. Darcy stak haar handje uit naar Niall zijn zonnebril en probeerde die te grijpen maar daar was ze te klein voor. Hij legde haar in een bedje dat ik in de living van mijn ouders had gezet. Die twee hadden besloten op reis te gaan en vonden Niall en mij al oud genoeg om even voor de kleine te zorgen. Binnen een week verhuisde ik en Naill terug naar Londen. Daar blijft hij 3 maand en de tour begint terug. Hij kwam naast me zitten aan tafel en glimlachte ongemakkelijk. Ookal zei hij dat het volkome oké was hij was er geïrriteerd door. Harry die straks komt. Ik nam zijn hand en liet mijn hoofd op zijn schouder rusten. "Niemand komt nog tussen ons." Fluisterde hij. Ik knikte en wou er nog bijvoegen dat Harry niet tussen hen was gekomen maar hield mijn mond. De bel ging en ik stond op. Zoals verwacht kwam Harry binnen gestapt, maar net toen ik de deur wou dichtdoen of er kwam nog iemand binnen gestapt. Een blond meisje liep mee naar binnen. Ze had groene ogen en liep vlak achter hem aan. Harry sloeg zijn arm om haar heen en trok haar tegen zich aan. Ik keek hem bevreemd aan. "Dit is Isa, Isa Maddy de moeder van Darcy." Ze stak haar hand uit en glimlachte vriendelijk. Ze zag er zooooo lief uit dat ik moeilijk jaloers kon zijn. "Ah harry je hebt mijn advies opgevolgd?" Glimlachte Niall. Hij knikte en ze gingen naast de wieg van Darcy zitten. "Welk advies?"


"Ofdat hij Isa wou mee nemen, ze daten nu al een 2 weken, het werd toch wel eens tijd d-"

"Ow en waarschuwen was te moeilijk?" Vroeg ik geïrriteerd. Ik zag hoe Isa ongemakkelijk naar achteren schoof. Ik zuchte en besloot er nu geen drama over te maken, Harry leek voor de eerste keer in een hele periode terug goed en verzorgt uit. "Ik en Niall gaan dit weekend al even naar Londen om een paar dingen te verhuizen. Zouden jullie op Darcy willen passen dat zou zo een grote hulp zijn." Isa zag het duidelijk zitten maar Harry keek gepijnigd. "Emh, maar waar?" Vroeg hij twijfelend.

Hier jullie mogen hier blijven? Hoe klinkt dat." Harry knikte en Isa nam zijn hand vast. Niall nam mijn arm en trok me naar de keuken.


"Wij hebben hebben helemaal niks gepland." Zei hij verward. Ik knikte en begon de borden van deze ochtend af te wassen.

"Nu wel, perfecte manier om te zien hoe ze om gaan met Darcy." Niall rolde met zijn ogen en schudde zijn hoofd deels teleurgesteld. "Dat had je kunnen bespreken we zijn een gezin nu, niet?" Ik knikte en sloeg mijn armen om zijn nek. Hij grinnikte en nam me op waarna hij me langdurig op de mond kuste.


Hiiiiiii !!!!!!! Ik ben terug, ik weet het 7 maand niks geupload schande! het spiiiijjjjjt me!!!! Net zoals ik merken jullie dat er weer een nieuw karakter is, Isa had auditie gedaan ergens vroeger in het boek... you're welcome :) Wel dankje om met geduld te wachten en lovueeeeeeeee !!!!!!! xxxx

One tweet, million changes (Niall Horan and Harry Styles) / voltooidDonde viven las historias. Descúbrelo ahora