Hoofdstuk 3 ~Just dreaming, back to reality~

3.5K 160 7
                                    

P.O.V Niall

Na het grappige filmpje nam ik het woord.

"Dus Maddy, ik heb je gsm gevonden, er zit een kleine barst in maar hij werkt nog."

"Hoe zou hij dat nu weten !" Lachte Harry. Ik stampte hem in zijn zij en praten zenuwachtig verder.

"Dus, ik vraag aan alle directioners eerlijk te zijn en niet met massa's af te komen. Alleen aan Maddy, kom na het conert even naar de achter ingang wil je ?" Ik hoopte dat iedereen eerlijk was maar Harry en Zayn hadden me al gewaarschuuwd dat dit een slecht idee was.

"En nu !" Riep Louis uit het niks. "Zingen we een cover van 5SOS." De drums begonnen te klinken en ik nam snel mijn elektrische gitaar terug.

P.O.V Maddy

Niall Horan-had-mijn-naam-gezegd ! Ik gilde mezelf hees en kreeg tranen in mijn ogen. Ik kon hem ontmoeten ! Ik ging hem ontmoeten ! Ash en Scarr gilde hard met me mee toen de jongens she looks so perfect aan het zingen waren.

Niall keerde zich ontzettend veel naar onze kant en vergat vaak wanneer hij moest zingen. Het was de eerste keer dat ik hem echt zenuwachtig zag.

De jongens zongen heel het concert door tot 23uur. Toen de lichten uitvielen ging mijn hard sneller kloppen. Snel liepen Ash, Scarr en ik het stadium uit opweg naar buiten.

"Niet te geloven dat je hem gewoon gaat ontmoeten !" Ik glimlachte en knikte enthousiast.

Aan de achterkant stonden zeker 100 meisjes te gillen. Over hen heen zag ik een man of twee staan die de bende in een rij dwongen. Ze moesten een voor een hun paspoorten laten zien en werden dan weggestuurd.

Snel zocht ik naar de mijne en haalde die boven. Ik zuchtte en keek naar mijn horloge: 23:30. Er stond nog een meisje voor mij en ik zocht naar niall. Nergens te zien. De man hield me tegen en ik liet mijn pas zien. Hij hield de kaart naast mijn gezicht.

Hij knikte en lachtte opgelucht. Ik liep door naar de achterkant en stapte backstage binnen. Mijn hart ging tekeer toen ik de man voor me zag uitlopen en gebaarde dat ik hem moest volgen. "Dit is hun kleedkamer, val hen niet lastig ze zijn moe." Zei de man en verdween.

Die was vriendelijk, lachte ik.

Ik zuchtte en opende de deur langzaam. Ik hoorde hoe iemand snel van alles opraapten. Vol ongeloof en met grote ogen keek ik een blonde jongen met fel blauwe ogen aan.

Niall

Hij haalde iets wit boven en speelde ermee in zijn handen. Mijn gsm. Snel greep ik ernaar toe maar Niall keerde hem weg.

"Emh, mag ik alsjeblieft mijn gsm? " Vroeg ik met een klein stemmetje en hoogst waarschijnlijk het vreemdste engels dat hij ooit gehoord had. Hij lachte weer maar deze keer breeder en dacht na.

"Own, ja natuurlijk" Stamelde hij. Hij keek met rode wangen naar de grond en schoof met zijn voeten.

P.O.V Niall

Ik had geen flauw idee wat te zeggen. Ze keek me maar hoopvol aan. Na een tijdje liep ze richting de deur en verdween.

Niall, stop haar ! Zei een stemmetje in mijn hoofd al hoorde ik duidelijk dat het Louis was die vanachter de muur iets fluisterde.

Zonder na te denken liep ik naar haar toe. Ze bevond zich aan het einde van de gang.

"Maddy !" Riep ik terwijl ik me voorover boog door het hele eindje hard lopen.

Ze draaide zich om en keek me geschrokken aan, maar het was prettig geschrokken.

"Emh..." Geweldig Niall je had wel eerst een openings zin kunnen bedenken. Kom op !

"Ik moet echt gaan, we moeten nog een heel eind naar ons hotel lopen en zo la-"

"Moet ik je brengen ?" Vroeg ik snel. Ze glimlachte en schudde haar hoofd.

"Neen dankje. Je hebt vast andere dingen te doen." Ik trok mijn schouders op en keek haar recht in de ogen aan. De hare glinsterde en ik zweerde dat ze mijn hart kon horen bonken.

Ze opende de deur en liet die dichtvallen achter haar.

P.O.V Maddy

Ik moest realistisch blijven, stoppen met hopen en gewoon voortgaan. Dat had ik mezelf ingepraat tot hij me vroeg of hij me mocht brengen. Ik had wel neen gezegt, wegens de waarschuwing van de bewaaker en aangezien Niall niet eens aandrong klopte die wel .

Ik werd er een beetje down van, te weten dat hij me gewoon als een fan ziet. Nou, ja ik denk dat normaal is, maar iedereen hoopt stiekem wel dat hij je anders ziet.

"En ?" Vroeg Ash enthousiast.

"Ik heb hem niet eens gezien." Loog ik. Het zou erg zijn om hun mening er nog eens bovenop te krijgen.

"De security had de gsm." vervolgde ik toen Scarlett me niet begrijpend aankeek.

Ik zuchtte maar sloeg onmiddelijk terug om.  Het is onnuttig om zo down te blijven, ik had mezelf al gewaarschuuwd.

"Ik slaap in het stapelbed vanboven !" Riep Ash toen we het hotel binnen liepen. Het was een vrij luxues hotel voor ons. We liepen naar de balie en vroegen naar ons gereserveerde kamer.

"Ash, er is geen stapelbed." Antwoorde Scarr droogjes. Ik lachte en sloeg mijn arm om haar heen. Ze lachte mee en we stapten de lift in. Er waren 14 verdiepingen en grappig genoeg sliepen we helemaal boven aan.

"We gaan precies naar het penthuis." Ash giechelde en huppelde struikelend naar ons kamer.

"Ashie ! Je lijkt dronken." Riep ik maar ze reageerde niet ,alleen Scarlett knikte hevig.

Onze kamer was vrij groot en ik liet mijn tas op het tweepersoonsbed vallen. Ik en Scarlett sliepen daar want Ash had haarzelf wijsgemaakt dat het ene bed een stapelbed was.

Snel zocht ik mijn gsm en sluite internet aan.

Ik zocht het 1D update account op twitter en zag dat Niall nog niet getweet had. Ik zuchte en liep naar de badkamer. Mijn beauty momentje werd verstoord door Scarlett de kamer kwam binnen gestormd. Ze hiel haar gsm haast tegen mijn neus.

Harry Styles @Harry_Styles 30min

@Niallofficial Shut up for one moment about that girl !

Ik begon te lachen en werd rood.

"Je zei dat je hem niet ontmoet had !" Riep ze gillend.

"Het gaat duidelijk niet over mij." Ze begon sarcastisch te lachen. Ik drukte op haar menu toets en gaf de gsm terug.

Ik liep naar mijn bed en nam mijn baterij eruit. Mijn gsm moet opgeladen worden via de baterij inven apparaatje te steken, ik weet het vreemd. Toen ik het achterflapje ervan halen viel er iets op de grond. Ik bukte me en nam het envlopje op. Er zat een briefje in.

Sorry voor je gsm, daarom heb ik hier een ticket bij gestoken voor ons tweede concert, ik hoop dat je komt,

Niall

Ik keek naar het ticket maar stopte die terug weg. Dat kon ik niet maken tegenover Ashley en Scarlett.

Het was al laat en morgen zouden we gaan winkelen in Amsterdam. Mijn gedachten waren alleen nog maar bij Niall, ik heb hem gewoon ontmoet. Niemand of weinig mensen zouden die kans gekregen hebben dus ik moet blij zijn met wat ik heb gekregen.

Ik kroop onder de lakens en sloot mijn ogen, nog steeds bij Niall.

-------

Hey, ik had nood aan een update ! Echt dankje voor alle lieve comments ❤ Ik vind het supper om ze te lezen, dankjewel !! Er komt binnekort , een vervolg xxxxx Lovue Cupcakes

One tweet, million changes (Niall Horan and Harry Styles) / voltooidWhere stories live. Discover now