Hoodstuk 14 ~ Dreaming about you~

1.9K 106 4
                                    

P.o.v  Maddy

"Nu de waarheid !" Riep ik boos tegen Thomas. Hij had me wijsgemaaket dat hij me was komen opzoeken omdat deze sukkel bezorgt zou zijn.

"Ik ben -" Zuchtte en grinnikte.

"Ik kom een vriendin ophalen die hier lag en terug meemoest naar het kamp." Ik dacht even na en begreep direct dat hij het over Minke had.

Ik nam zijn arm en trok hem mee naar de koffieruimte waar Louis alleen zat.

"Louis waar is -" Ik stopte in mijn zin toen ik zag dat hij met tranen in zijn ogen zat. Hij keek verdrietig naar zijn gsm.

"Ik heb haar nummer niet eens." Mompelde hij zacht. Ik ging naast hem zitten klopte op zijn rug.

Thomas liep naar buiten snel achtervolgde ik hem. Ik had nog geen afscheid vn Minke genome. ! Nog voor ik de auto bereek startte die en reed de duisternis in.

P.O.V  Louis

De tranen kwamen ik voelde het. Sinds Eleonor het had uitgemaakt veranderde mijn wereld terug tot Minke erbij kwam. En nu is ze weg.

"Louis je kende haar amper. !" Mopperde Liam die heel dit gedoe té drmatisch begon te vinden. Maddy zat al een uur bij Niall en Zayn hield Harry tegen om het blonde lid van de band niet af te maken.

Harry was woest en gaf Niall de schuld van dit alles wat natuurlijk wel deels klopen aangezien hij Maddy had wijsgemaakt dat alles een leugen was. Iedereen had ruzie. Kon het nog beter ?

We vertrekken binnen een uur naar Zweden maar met deze ingesteltheid eindigt de show in vlammen.  Maddy kwam naar buiten gelopen met Niall naast haar. Die laatste stond er met een smile over heek zijn gezicht.

Maddy had het niet door en ging een cola halen.

"Het is eindelijk gedaan tussen Maddy en Harry." Ik schrok toen hij begon te juichen.

Meent hij dit ? Ik weet dat Niall voor een meisje door vuur en vlam zou gaan maar zo ver ?

"Niall, Harry is er kapot van !"

"Alsof hij medelijden had toen ik en Maddy-"

"Wij hadden niets !" Onderbrak Maddy Niall ruw.

"Ik kan niet geloven dat je zo gestookt hebt ?"

Deze situatie werd heel awkward aangezien ik hier enorm op een tussenpersoon lijk.

"Maddy ik stookte niet."

"Waarom heb je dan niet gezegt Harry zchtr iets voor me voelde! "

"Omdat hij jaloers was !" Iedereen keek richting Harry die naast Zayn stond. Nummer 3 is er ook dit word leuk !

Maddy vloog in Harry armen en hij omhelsde haar. Niall keek Harry met woede aan en liep naar de koffie automaat. Ik snap er niks meer van 5 mijnuten geleden was het gedaan tussen die twee en lachte Niall nog. Nu zijn de rollen weer omgedraaid. Menen ze dit ?!

Het werd me teveel en ik liep naar de bus. De jongens volgde me en namen hun koffers mee. De chauffeur wou startten maar ik hield hem tegen. Liam legde zijn hand op mijn schouder.

"Ze komt zecht niet meer Louis." Zei hij zacht ik knikte en trok mijn schouder weg. Snel liep ik naar mijn kamer om daar in tranen uit te barsten.

"Louis waarom ween je ?" Geschrokken draaide ik me om en keek Minke recht in de ogen.

+-+-+-+-+-+++-+

Ik besloot nog 1 keer voor de examen te uploaden, Iedereen succes met deze brak examens ! Ik upload wss binnen 2 weken ! Lovue xxx

One tweet, million changes (Niall Horan and Harry Styles) / voltooidWhere stories live. Discover now