Hoofdstuk 13 ~ if this was a movie ~

2.1K 97 7
                                    

P.O.V Maddy

"Harry !"  Schreeuwde ik voor de zoveelste keer.

"Maddy, het brengt niet op !" Kalmeerde Minke me.  Ik kuchte en begon zwaar te ademen. "We kunnen beter de weg naar de tourbus vinden." Ik knikten en liep door.

"AU !" Riep ik toen, ik met een harde klap op de grond viel. eerst grinnikte Minke door mijn stomme actie maar al snel begon ze te freaken. ik keek naar beneden om te kijken waarover ik gestruikeld was maatr zag amer iets. Snel ging ik op mijn knieën zitten en voelde aan de gron al was het niet dat wat in voelde.

"Harry ?" Vroeg ik zacht. Minke nam haar gsm en scheen op Harry. Hij zag er vreeselijk uit ! Zijn hemd was nat en stonk naar alcohol noch zijn adem. Hij mompelde korte zinnetjes en rolde over de grond.

"Hoe komt hij aan alcohol als hij nog niet eens de weg terug kon vinden ?" Vroeg Minke pijnzend terwijl we Harry elk om een schouder hieven . We hadden geluk dat het donker was ander werden we gegarandeert betrapt door de paparazzi. Dan ging het imago van One Direction eraan.

"Maddy !" Riep Zayn toen we na een 2 uur wandelen eindelijk aan het ziekenhuis kwamen.

"Wat is er met Harry ?" Vroeg hij bezorgt tenzij hij Harry in de tourbus plaatste.  Minke hief haar schouders op en beelde iets onduidelijk uit.

"Ik ga even naar Niall." We knikten en ze liep de bus uit.

P.O.V Minke

Ik liep de tourbus af opweg naar Niall, die ik stiekem wel leuk vond maar met de ingewikkelde situatie kwam dat niet goed uit. Louis stond voor de deur alsof hij de wacht hield. Hij glimlachte toen ik kwam aangelopen en hield me tegen.

"De verpleegster is bezig. " Zei hij vriendelijk en haakte zijn arm in mijn arm waardoor ik vervolgens werd meegetrokken.

"Er is koffie !" Riep hij enthousiast. Ik keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan, wou hij dat ik daarom persé meeging ? 

"Wat ?" Vroeg hij toen we op een bankje zaten en nog niks hadden gezegt.

"Waarom mocht ik niet bij NIall ?" 

"Omdat-"

"Zeg niets over die verpleegster ik ben niet achterlijk." Onbrak ik. Hij keek naar beneden en dronk méga schattig naar beneden.

"Ik wil niet dat het iets tussen jullie word." 

SCHOK ! 

"Louis ! Ik ken hem amper, daarmee bedoel ik in het echt, hij voelt trouwens iets voor Maddy !" Alles vloog eruit. Louis grinnikten door mijn geschrokken gedrag. 

"Ok." Zei hij kortaf. Even begreep ik niet waarom dit er tussen zat maar begreep dat Maddy waarschijnlijk héél goed bevriend was met hen.

"Dus wat wil je ?" Vroeg ik hem na een tijdje. Het was lang genoeg stil geweest en dus werd het eens tijd om er wat drama in te brengen. Louis stond op en gooide zijn bekertje in de vuilbak. Ik verwachtte een antwoord maar hij bleef geluidsloos zitten.

"Hey, carrot, ik vroeg je iets !" Riep ik luider dan gedacht. Hij grinnikte en schudde zijn hoofd.

"Jij denkt echt niet aan wat andere mensen denken he ?" Ik schudde fier mijn hoofd en leunde op zijn schouder.

"Ik ga je leren surfen!" Veranderde hij van onderwerp.

"Wanneer ? Ik moet terug naar het taalkamp in Cardiff." 

Jep, ik heb een taalkamp gedaan in Cardiff maar ben bij een activiteit zo dom geweest uit een boom te vallen recht op mijn heup.

Louis keek verbaasd en lachte enthousiast.

"Ga gewoon mee op tour !" Riep hij luid.

"Dus ik stop met het kamp en ga gewoon mee of wat ?" Hij knikte en ik sloeg hem zachtjes aangezien er veel mensen keken.

"No way, Louis ze komen mij straks halen."

"Verstop je dan." Probeerde hij. Ik beet op mijn lip en keek naar beneden.

"Het spijt me Louis, ik kan het niet." Hij knikte begrijpend en liet zich zakken. 

Na een uur te hebben gebabbeld kwam een mevrouw aangelopen die mijn koffer ophief.

"U taxi staat buiten." Zei ze beleefd. Ik knikte en keek Louis aan die vervolgens somber naar beneden keek.

P.O.V Maddy

"Je bent zo kinderachtig !" Riep Harry boos. De verpleegster had hem een antikater pil gegeven en hij was volledig back, zoals ik kon horen. 

"Je lag dronken in het bos !" 

"If this was a-" "Movie" Onderbrak ik hem snauwend.

"Grappig dat je de tittel van je ex gebruikt, probeer je me iets duidenlijk te maken !" Harry ging terug op zijn ziekenhuis bed liggen en keek me niet eens aan.

"Dus duidenlijk..."

"Wat?" Vroeg hij geschrokken.

"Je maakt het uit."

"Zijn wij dan ooit samen geweest ?" 

Dat was de druppel. Ik nam het glas water hield dat boven zijn hoofd.

"Als dit een film was, kiepte ik dat glas over je hoofd, maar het is geen film onthoud dat !" Ik zette het glas terug neer en liep de kamer uit.

Nog voor ik in tranen uitbarste hield iemand mijn arm vast. Ik draaide me om en zag er een blonde jongen staan met fel blauwe ogen. Hij keek me bezorgt aan.

"Thomas, wat doe jij hier ?" 

*-*-*-*-*-*

Clifhanger I know, ik weet dat het niet lief is om hier te stoppen voor 2 weken examen. Sorry :(

MAAR ... ik ga na de examens natuurlijk giga hoofdstukken schrijven ! MSS nog voor de examens. Srry voor iedereen die gisteren op een upload wachten maar ik heb echt geen tijd.

Lovue I hope you liked it  !! ♥

One tweet, million changes (Niall Horan and Harry Styles) / voltooidWhere stories live. Discover now