Hoofdstuk 38💖

2.3K 103 9
                                    

Perspectief Chaimae
2 weken later
Ik zat op de wc met de test in me hand. Me hand trilde en ik was echt bang. 2min later kwam er wat op te staan: zwanger 2weken+. Ik
Begon te huilen ik was bang en blij tegelijkertijd. Ik moet dit vertellen aan Nordine. Je ziet mensen ze3ma taarten doen met ik bent zwanger bla bla bla allemaal onzin. Ik ga het hem gewoon normaal vertellen. Ik liep onze slaapkamer binnen en zag hem op z'n tel met een vermoeid gezicht, blijkbaar is hij net wakker. " NORDINE JUNKIE KIJK EENS" en ik gooide de test naar hem toe. Hij keek ernaar en wreef in z'n ogen hij keek er weer naar en keek naar mij met grote ogen. "Chaimae is dit Serieus....." "jep je ziet het toch heb net de test gedaan" "wacht heb je hierop geplast" "ja?" "TFOEEEE ASAH" ik ging helemaal stuk even later sprong Nordine kaolo hard op me ik viel bijna op de grond. "Je hebt me nog gelukkiger gemaakt dan dat ik al was" fluisterde hij in me oor. We bleven even in knuffel positie staan en toen begon hij met praten. "Luister vriendin geen redbull maccie ook niet HBC wel geen cola je mag niks optillen etc etc" ik keek hem lachend aan en hij mij serieus. Ik trok een sprintje naar de douche en deed hem op slot een bleef daar anderhalf uur in zitten even verwerken wat er afgelopen jaar allemaal gebeurd is. Na dat ik dat allemaal heb verwerkt stapte ik de douche uit. Ik zag dat Nordine het hele huis heeft opgeruimd een kleding setje voor heeft neergelegd en me koffer??? "Ewaaa schatjeee kleed je om we vertrekken zo naar Schiphol we gaan naar Turkije voor 3 weken"." wjw hoe the f*ck heb je dat kunnen regelen" dit had ik 2 weken geleden al geregeld"  ik was niet normaal blij, ik kleedde me om en liep naar beneden. Ik maakte snel een ontbijtje voor ons 2 en daarna vertrokken we naar Schiphol Nasser die bracht ons.
Paar uur later
"Nordineeeeeee het is kaollooo heeet" "wil je terug naar kikkerlandje ik regel het voor je maar 1 regel ik blijf hierrr" "nee nee laat maar"
Wat ik niet begrijp hoe kunnen mensen die getrouwd zijn of een relatie hebben ze3ma zo klef doen GET OUT OF HER tfoeee ghemm kijk soms kan het nog maar ze3ma heletijd hand in hand kusjes op straat 🤮. Mohim ik hou wel van mijn hmar. "Nordine ik spring op je rug ben moe" "kowed van mij eh baqara(koe)" "vriend ik draag wel jou kind he" hij rolde met zijn ogen en nam me op zijn rug. We waren trouwend aan het wandelen op het strand ze3ma romantisch.

Hewaaa sorry dat ik zo afwezig ben en zo had ff geen zin hier in maar ben nu in ma3rib en heb vandaag niet zoveel te doen dus dacht ik ik ga ff een deeltje schrijven mohim ik ga het boek wel afronden want anders ga ik om het jaar pas schrijven mohim geniet van jullie vakanties schatjeessss 💋💋

Chaimae&Nordine Where stories live. Discover now