Hoofdstuk 24💖

2.9K 132 2
                                    

Maandag
Perpectief chaimae
Vandaag beginnen de eerste examens. We hebben dodelijk goed geleerd en ik hoop dat ik het ga halen ondanks dat ik een half jaar heb gemist. Ik stond op en liep naar de badkamer,ik deed me routine en liep naar me kast. Nordine en ik hebben besloten om deze hele week de zelfde trainingspak aan te doen. Vandaag deden we wit, ik trok een witte Nike tech aan en deed me Nike 2017 aan (wit) ik pakte ook ff en zij tasje want we moesten alleen een pen mee te nemen en me boeken heb ik alvast in me kluis gedaan zodat ik tussendoor kan leren. Ik zag dat ik nog maar 20 min had om op school te zei dus ik pakte snel een flesje water en een broodje Nutella. Ik pakte me scooter en reed naar school. Ik zag lamyae daar al staan als een junkie,en zag later Nordine en Jouad aan komen lopen. Ik knuffelde iedereen, ja Nordine vindt het goed als ik met Jouad knuffel en lamyae ook en ik vind het ook goed dat lamyae Nordine knuffelt. Zij zijn bijna de enigste die ik vertrouw met alles. We liepen naar de gymzaal want daar werden de examens gehouden. We deden met ze vieren en dua en liepen naar binnen en begonnen aan onze examens.
5 uur later
Eindelijk we zijn klaar met de eerste dag, ik zeg eerlijk ik vond het goed gaan Alhamdoullah. Nu ga ik naar huis en ging gelijk weet even doornemen en ging nog ff snel wat eten en viel daarna weer in een diepe slaap.......
Paar dagen later
Vandaag was de laatste dag van de examens ik vond ze eerlijk gezegd niet moeilijk maar ook niet makkelijk maar ghair InshaAllah. Vandaag deed ik mijn grijze Nike tech en grijze Nike 2017. En ging gelijk door naar school. Daar aangekomen zag ik iedereen letterlijk als een junkkkk. We begonnen na 10 min weer aan onze examens we hadden vandaag de laatste 2 Frans en Duits de moeilijkste vind ik.
2 uur later.  In de aula
"KLAAAAAAAARRRRRRR" schreeuwde we met ze vieren we waren eindelijk klaar met
De examens. We knuffelde aan elkaar en we praten nog over hoe het ging en gingen daarna weg. Ik werd gebracht door Nordine hij zou ook bij mij thuis komen eten dus jahh. Ik ben blij dat m'n familie het goed kunnen vinden.
Na het eten ging Nordine weg en ik ging slapen over 4dagen krijg ik de uitslagen en over 3 dagen yasmina haar henna en over 5 dagen bruiloft heb wahed jurkkkk je wilt niet wetennnn mohim ik ben kapot moe dus ik ga slapen ik deed me avond routine en ging slapen .

Sorry voor het lang wachten maar ff geen zin gehad volgens mij heeft iedereen wel dat ie zegt : ja ik ga echt veel plaatsen enzo eindstand na een maand komt er een deel maar wollah sorryyyy volgende deel wordt lang echt beloofd.

Chaimae&Nordine Where stories live. Discover now