Hoofdstuk 35💖

2.3K 124 11
                                    

Twee weken later..
Perspectief Chaimae
We zijn al een paar weken het ziekenhuis uit. Het gaat weer goed met Nordine en mij, we hebben het helemaal uitgepraat en achter ons gelaten. Nordine is nu weer aan het werk en ik heb weer niks te doen dus besloot ik maar het hele huis op te ruimen. Ik deed muziek op en. Begon in de zolder en ging zo verder naar beneden. Als ik klaar ben kijk ik op de klok 3 uur. Ik ga eventjes slapen en ga dan koken voor Nordine. Ik ging op de bank liggen en pakte een dekentje want ja het was weer eens koud in Nederland het is wel zomer maar nu is het best koud. Na nog eventjes op me tel gezeten te hebben viel ik in slaap.

Paar uur later
Ik werd wakker door de deur geopend werd ik riep wie is daar en hoorde Nordine terug schreeuwen dat hij het was. "Heyy schatjee patatjeeeeeeee mijn alllesssjeeeee me baby girllll woep woeeepp" riep Nordine ineens ik schoot in de lach en gaf hem een knuffel. "Shittt helemaal vergeten te koken voor je" zei ik en sprong van de bank. "Je hoeft niet te koken me moeder heeft ons uitgenodigd dus trek je schoenen aan"zei Nordine "hoe bedoel je ik moet nog omkleden een bos bloemen halen en koekje en dan pas kunnen we gaan" zei ik "ewa snel kleed je om".
Ik liep naar boven een kleedde me om in een witte broek met een donkerblauwe lange blouse en mijn donkerblauwe Filling pieces. Ik deed er een witte tasje bij en deed daar me tel pinpas en parfum in. Ik liep naar beneden en zag dat Nordine al in de auto zat. Ik liep naar hem toe en deed gelijk muziek op en begon mee te zingen.

Aangekomen bij schoonma
We lopen naar binnen en we zien niet normaal veel schoenen dus ja dat wordt veel groetten.
Ik liep naar binnen en begon met groeten. Na dat ik iedereen gegroet had nou ja iedereen 3 van Nordine zijn nichten draaide hun hoofden weg en keken me vies aan maar SCHIJT AAN HUN A MATTIE NIET DENKEN IK GA NU HUILEN. Mohim ik liep gelijk naar de keuken en stuurde me schoonmoeder naar de woonkamer ze hoeft niks meer te doen gewoon genieten van dit familie dagje. Ik begon maar 3 bestilla's maken want ja grootte familie. Daarbij nog salades en nog een toetje. Niemand die om me kwam vragen iedereen zag ik lachen met ze alle maar ik zit hier in me eentje maar ja. Na dat ik het eten geserveerd heb en dat iedereen al gegeten had waste ik alles af en begon zelf ook een beetje te eten en wast me eigen bordje ook af. Nog Steeds niemand die om me vraagt maar fuck it. Ik had nog thee met koekjes en toetjes geserveerd en liet het staan ruimde de hele keuken op en belde me broer om te vragen of hij me naar huis wou brengen niemand die om me vraagt dan laat ik niks van me weten ik app Nordine wel als ik thuis ben.

Thuis aangekomen
" dankje broerlief voor het thuis brengen" zei ik tegen Nasser. "Geen dank zusje ga lekker uit rusten" hij gaf me een knuffel en kus en wachtte tot ik binnen was. Ik deed de deur op slot en kleedde me snel om in een pyjama. Ik appte Nordine met: " ik ben al thuis heb me broer gevraagd om me op te halen geniet van je dagje nog." Ik verstuurde het en en deed me telefoon helemaal uit. En viel kort daarna in slaap...

Chaimae&Nordine Where stories live. Discover now