Hoofdstuk 23💖

3.1K 143 7
                                    

Perspectief chaimae
"Nordine mijn antwoord is geen ja........ maar een ofcoursssss bbyyy" zei ik je hoorde iedereen joelen confetti kanonen gingen af en Nordine deed de ring om me vinger en tilde me op.
Perspectief Nordine
Shit ejjj chaimae heeft gewoon ja gezegd. Ik hou niet normaal veel van haar ik zou eigenlijk haar hand vragen pas wanneer ze geslaagd is maar ik kon niet wachten. Ze moest gewoon weten dat ze van mij is en van niemand anders.
Na veel felicitaties gekregen te hebben en nog even gefeest. Was het al 3 uur 's nachts en chaimae kwam bij mij in de auto en bracht haar naar huis. Haar vader moest even naar het pand, en haar moeder ging met haar tante mee naar huis dus ik zou met chaimae mee naar huis gaan. Yasmina zou bij haar schoonouders gaan slapen, en nasser is al getrouwd dus hij is naar zijn osso. Wie blijft er dan nog over ofcours Chaimae & ik. Ik ga met haar mee naar huis maar niet raar denken ik slaap in een andere kamer.
Perspectief chaimae
Maand later....
Het is een maand later na dat Nordine mij ten huwelijk vroeg. Ik ben nog steeds heel blij, we hebben deze maand geen ruzie gehad of iets alleen wat discussies. Verder niet. De examens beginnen volgende week Lamyae Nordine Jouad en ik zijn al begonnen met leren elke dag 1 vak. Ik begrijp alles ze helpen mij heel goed. De bruiloft van Yasmina is over 2 weken ik ga morgen jurken zoeken met Lamyae. Ik wil pas wanneer ik alles heb afgerond beginnen aan me bruiloft, studie huis werk en dan pas wedding.
Het is al avond en we zijn klaar met leren, we hebben niet normaal veel honger dus we gingen uiteten. We? Nou ja Nordine en ik Lamyae en Jouad die moesten iets doen of zo.
Ik ik ging me eerst snel omkleden in dit👇🏼

Het mocht dan wel zomer zijn maar wel leven nou eenmaal in Nederland

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het mocht dan wel zomer zijn maar wel leven nou eenmaal in Nederland. Het was vandaag weer wat frisjes dus deed ik dit aan. Nordine stond te wachten op me in de auto, dus ik ronde het af met een luchtje van Dior. Ik liep naar de auto en stapte in we gingen bij meram eten. Na een gezellig avondje met Nordin bracht hij me naar huis.

Haiii sorry voor het wachten ik heb hier een kort deeltje sorry maar ik kon jullie niet meer
laten wachten maar er komt deze week een deel van hoeveel worden jullie willen max is:2500
Xxxx l

Chaimae&Nordine Where stories live. Discover now