Hoofdstuk 25💖

2.8K 236 16
                                    

Tuuut ttuuuutt, daar gaat me wekker alweer vandaag is het de henna dag van yasmina. Ik heb een jurk gehuurd hij is best wel simpel maar we houden het thuis dus de jurk hoeft niet boem te zijn 👇🏼

Dus ik stond op en deed me ochtendroutine en deed gewoon ff een pyjama aan en liep naar beneden we ontbijten vandaag met ze alle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dus ik stond op en deed me ochtendroutine en deed gewoon ff een pyjama aan en liep naar beneden we ontbijten vandaag met ze alle. Ik liep naar de eet tafel en zag daar van alles liggen. Ik groette iedereen een kus en nam Anouar opschoot ik heb hem zoooo erg gemist. Ik begon aan het ontbijt en we praatte over van alles en nog wat. Ik ging naar boven en ging een lekkere lange douche nemen. Na een douche nemen ging ik gwn ff op me tel praten met Nordine en een beetje op insta en snap, wachtend op je ziana die me opmaken. Het is nu 4 uur en de ziana is aangekomen en begint aan me make up👇🏼

 Het is nu 4 uur en de ziana is aangekomen en begint aan me make up👇🏼

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na me make up begon ze aan me haar 👇🏼

Als ze klaar is vertrekt ze over een half uur begint het en ik ga eerst ff bij yasmina kijken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als ze klaar is vertrekt ze over een half uur begint het en ik ga eerst ff bij yasmina kijken. Ik klop op haar deur en hoor:"kom binnen"
Y: heyyy you look so prettyyyyy
C: ty girl, en hoe gaat het met lala la3roussaa
Y: rustigggg
C: wacht maar over morgen poep je 3729748525 kleuren
Y: ahahahahah sws
C mohim ik laat je met rust ik ga alvast gasten ontvangen
Y: thallaa
C: doeii
Ik liep haar kamer uit en liep eerst ff naar mijn kamer om me jurk aan te doen want ik zit nog ik mijn badjas en loop daarna naar beneden.

Paar uur later
Het feest is al aan de gang het is al aardig vol en yasmina komt zo naar binnen ze wilt dat ik met haar naar binnen loop dus dat ga ik doen. Mohim ik loop naar boven maar haar kamer en zie haar mac eten, ik ga hele maal stuk en ze kijkt me aan van: laat me is eten heb honger.
"Chick we moeten nu naar beneden" zei ik "aittt" ze stond op en deed haar bel3ad ( die Marokkaanse schoentjes qa je weet wel die je moeder naar je toe gooit die punt met harde zool). Ze had geen jurk aan maar die traditionele groen ket witte jurk. Ik gaf ff aan dat we naar beneden komen en hoorde iedereen slaatoe slam zingen we liepen naar beneden en iedereen gooide henna blaadjes. We liepen daar haar bankje toe en ze ging er op zitten. De hennaya (die vrouw die henna zet) was er al een tijdje en legde al haar spullen klaar en begon met de henna zetten op haar handen. Al me tantes die zaten te spelen ( op die trommels ofz ik weet niet hoe het heet meer). Ik moest Yasmine de hele tijd voeren want ja ze kan niet eten. Na dat de hennaya klaar was ging ze weg. Verder verliep de avond heel gezellig. Na dat iedereen weg was begon ik met het huis alvast een beetje op te ruimen en ging toen slapen want morgen krijg ik te horen of ik geslaagd ben of niet. Ik deed me jurk uit haalde me make up weg, en haalde me kapsel los en ging toen nog ff appen met morfine hij was de hele tijd bij de mannen. We hebben besloten om mannen en vrouwen apart te doen en dat Youssef ook niet later in de avond. Na dat ik het gesprek heb afgerond viel ik meteen in slaap.

Stemmm aubb bijna alle lezers zijn weggg 😭

Chaimae&Nordine Where stories live. Discover now