Hoofdstuk 37💖

2.5K 130 12
                                    

Perspectief Chaimae
Ik werd wakker in een vies kamertje, met 1 oud matras en een wasbak met een spiegel. Ik liep naar de wasbak om m'n gezicht te wassen. Ik keek in de spiegel en zag dikke wallen schrammen op me gezicht en geen Chaimae dit ben ik niet ik herken me zelf niet eens. Ik deed de kraan open en er kwam niet eens water uit gewoon niks. Ik ging op het oude matrasje zitten en die was zo dun dat ik net zo goed op de grond kon zitten.

Na een paar uur naar het plafond hebben gestaard en nagedacht over wat er zojuist is gebeurd kwam er een man binnen en niet zomaar een man nee degene die mij heeft proberen te vermoorden door mij aan te rijden namelijk Wassim. Wassim was me ex voor de mensen die het niet weten. Hij heeft gezworen dat niemand mij zou krijgen alleen hij. Nou ehmmm ik ben nu getrouwd maar ben van plan om te scheiden.... " EEJJJ IK PRAAT TEGEN JOU WAAROM LUISTER JE NIET" en daar ving ik de eerste klap "WAT DENKJE WEL NIET DAT JE MIJ ZOMAAR KUNT SLAAN" schreeuwde ik in z'n gezicht en toen ving ik meer klappen toen ik dacht weg te vallen stopte hij. Hij keek me aan en verliet de kamer en liet mij achter met schrammen en wonden en volgensmij zelfs breuken.

Perspectief vader Chaimae
"KANKER HOMO HOE KAN JE DIT BIJ MIJN DOCHTER DOEN IK VERTROUWDE JOU ALS SCHOONZOON HAAR MAN DAT JE HAAR ZOU BESCHERMEN NIET DAT JE HAAR GAAT BEDRIEGEN EN HAAR IN DE STEEK LATEN DOOR EEN HOERTJE DIE JE EEN KEER GEBRUIKT EN DAN WEGGOOIT NU IS ZE ONTVOERD DOOR DIE KANKER WASSIM" schreeuwde ik tegen Nordine.hij heeft mijn dochter pijn gedaan nu ga ik hem pijn doen. Ik belde m'n mannen zodat ze hem komen halen uit mijn kantoor en hem verrot slaan. En niet dood gewoon stoten want ik weet Chaimae gaat het mij niet vergeven als hem veel overkomt. Hij moet gewoon z'n lesje leren. Ik en m'n mannen proberen er achter te komen waar ze Chaimae verborgen houden. "IK HEB HAAR" schreeuwde Nasser hij stuurde ons via de computer allemaal het adres en wij maakte een plan. We voeren hem vandaag gelijk uit. Ze houden haar verborgen in een hoerenhuis ik weet al waar dit naar toe gaat leiden. We maakte een plan en trokken onze kleding aan en pakte de wapens, en vertrokken naar het pand. Voordat we vertrokken kwam Nordine aangerend met een paar blauwe plekken maar hij was nog steeds actief. "WACHT 3ami ik ga jullie helpen Chaimae is mijn vrouw ik hoor haar te beschermen en ik ga haar nu terug halen samen jullie" zei hij. Dit noem je pas een schoonzoon hij herstelt z'n fouten. "Yallah zied bivak op" zei ik, hij lachte meteen en we stapten het busje in.

Perspectief Nordine
Ik zeg eerlijk ik heb een paar rake klappen gekregen maar het moest ik was als een bitch tegen haar en megooltje, dus ik moet me fouten herstellen she is mine. Mohim ik spreek jullie zo.

Perspectief Chaimae
Ik werd wakker door een harde knal. De deur knalt open en ik begin te schreeuwen ik zie alleen maar vuur het gebouw staat in de fik. Ik schreeuw totdat ik niet meer kan. Geen energie op het moment dat ik denk weg te vallen wordt ik opgetild door iemand met een bivak ik kan de ogen niet goed zien. ik hoor een stem in me oren "hou vol a benti" me vader dus na dat hoorde ik nog 1 ding: "CHAIMAAAA" die stem herken ik wel uit duizende. Nordine. En toen was ik weg...

Perspectief vader Chaimae
"IK HEB HAAAR!!" Schreeuw ik naar al m'n mannen iedereen stapt in de busjes inclusief Chaimae en ik. Ik leg haar neer op de bank ik zie dat ze allemaal schrammen en blauwe plekken heeft en ja alleen in haar ondergoed. Ik pak een deken die we hier toevallig hadden liggen en deed die om haar heen en hield haar in m'n armen. Ik keek naast mij en zag Nordine met tranen in z'n ogen voor zich uit staren. Ik keek hem glimlachend aan en gaf hem een schouderklopje. Hij keek mij ook glimlachend aan en keek weer voor zich uit.

Eenmaal thuis aangekomen
Ik tilde Chaimae op want ze is nog niet wakker en liep naar binnen. Ik bracht haar gelijk naar der kamer die ze hier nog heeft want die gaat echt niet weg zei ze tegen mij. In ieder geval in legde haar op der bed en ging naast haar zitten en keek haar aan en zei fluisterend: "niemand komt aan mijn prinsesje zonder er makkelijk vanaf te komen. Even later kwam Nordine binnen: "3ami kan ik even hier met Chaimae zitten" "tuurlijk a weldi jij altijd" ik gaf hem nog een schouderklopje en een knipoog en verliet de kamer.

Perspectief Nordine
Nooit geweten dat het mij zoveel pijn zou doen als mijn meisje zoiets zou overkomen maar nu,
Nu heb ik het gevoeld. Ik zat naast haar en streelde haar mooie gezichtje die onder de schrammen en blauwe plekken zit en haar hele lichaam eigenlijk. Dit is mijn meisje, mijn alles mijn leven, ik hoor haar te beschermen en geen pijn te doen ik hoor er voor haar te zijn. En is mij dat gelukt nee ik ben gefaald. Hopelijk geeft Chaimae me nog een kans en ik beloof haar dat ik haar zou beschermen en geen pijn te doen en zolang ik Nordine el****** heet zal niemand er makkelijk vanaf komen als die gene haar pijn doet. "Nordine" hoorde ik een zachte stem naast me. Ik keek naar Chaimae en zag haar met der ogen open. Ze probeerde op te staan maar ik vertelde haar dat ze moet blijven liggen uitrusten. Ik stond op en ging een bad vullen, toen het bad aan het vollopen was pakte ik ondergoed en een pyjama voor Chaimae. Ik legde het klaar in de badkamer en liep naar chaimae toe. Ik tilde haar op zonder iets te zeggen en bracht haar naar het bad. Ik deed haar ondergoed uit en help haar het het bad in te stappen. Ik begon haar haren te wassen wonden te verschonen en masseren. En liet haar nog even in het water dat vind ze wel lekker. Even later kwam ze der uit ik deed haar kleding voor der aan en legde haar in bed ik gaf haar de afstandsbediening en deed Netflix op. Ik liep nog ff naar beneden om wat te eten voor der te halen en liep weer naar boven ik deed mijn kleding uit en liet alleen een boxer aan. En ging  naast haar liggen, even later kwam ze tegen me aan liggen en ik nam haar in me armen en gaf haar een kus op der hoofd even later vielen we beiden inslaap..

Het begint saai te worden ik ga beginnen met afronden denk ik.
1170 woorden

Chaimae&Nordine Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu