Hoofdstuk 34💖

2.2K 124 12
                                    

Perspectief Nordine
Na 10 min gewacht te hebben kwam Nasser aan. "EHH KKR HOMO WAT HEB JE MET ME ZUSJE GEDAAN" schreeuwde hij door het hele ziekenhuis "bro wollah ik begrijp me zelf ook niet ik schold haar uit voor kkr bitch en en toen rende ze huilend naar boven en ik ging weg en toen ik weer thuis was was ze er niet en lagen alle foto's en kleding en haar ring op de grond, dus ging ik haar zoeken en zag ik dat ze was aangereden" vertelde ik met wahed piep stem. "JOU KKR LEVEN WAT NOEM JE MIJN ZUSJE EEN KKR BITCH BEN PARRA IN JE HOOFD HOEVAAK HEB IK JOI VERTELD DAT JE HAAR NIET PIJN MOET DOEN DAN KRIJG JE FUCKING DIT YALLAH OPKKRR EN KOM NIET MEER TERUG" schreeuwde hij in me gezicht.
Ik ging maar niet tegen hem in en liep weg.

Paar uur later
Perspectief Nasser
"Weldi hij heeft het niet met opzet gedaan dat is niet iets voor hem" vertelde me moeder mij
"Nou en hij heeft haar weer pijn gedaan ik heb hem al gewaarschuwd en hem een kans gegeven en die heeft ie verpruts" vertelde ik haar "broer ik denk dat mama gelijk heeft hij heeft het sws niet met opzet gedaan" vertelde Anouar mij.... "familie van Chaimae el******"
"Ja dat zijn wij" "het gaat goed met Chaimae ze heeft een hersenschudding en een gebroken been maar verder gaat het helemaal goed met haar" "al hamdoulillah" "mogen we naar haar toe?" "Ja dat mag maar per 2 personen ze mag morgen wel weer naar huis" "dank u wel" "alstublieft"

Perspectief Chaimae
"Hee zusje" hoorde ik Anouar en Nasser tegelijkertijd zeggen. "Hee broers, waar is Nordine" begon ik gelijk "ik heb hem weggestuurd hij heeft jou te veel pijn gedaan" "bel hem nu en zeg dat ie moet komen" "maar Chaimae kijk wat ie jou heeft aan gedaan ik heb hem al een kans gegeven zelfs 2" "kan me niks schelen hij is mijn man en we hebben nog wat te bespreken dus bel hem en zeg dat ie nu moet komen." Toen belde Anouar Nordine om te zeggen dat ie moest komen.

10 min later kwam Nordine de kamer binnen
"Heee" hoorde ik hem heel zacht zeggen ik zag aan hem dat ie heeft gehuild. "Heee" zei ik met een schorre stem, hij gaf me een grote knuffelbeer en een bos rozen. "Chaimae wollah sorry dat ik je een kkr bitch noemde door mij ben je aan gereden ik had niet tekeer moeten gaan tegen je ik had gewoon heel veel stress en ik ben super m......" hij maakte de zin niet af omdat ie ineens flauwviel "NORDINEEE" Anouar rende de kamer uit om dokters te halen en die arriveerde en namen Nordine mee. Ik
Begon te huilen en me vader nam me in zijn armen alsof ik een baby was maar dat heb ik ook wel gemist....

Perspectief wassim
Oke oke me plan gaat bijna van start. Met niemand minder dan.......

Hee hee ik heb toch weer besloten om te gaan schrijven. Want ik kon jullie niet meer laten wachten heb ook super lieffe reacties gekregen en berichten. Maar ik voel me ook weer een beetje oke want het is weer goed met de persoon die ik op dit moment het meest mis maar daar gaan verandering in komen over een paar dagen mohim.
Stem&reageer een deel het verhaal💖

Chaimae&Nordine Where stories live. Discover now