Hoofdstuk 20💖

3.2K 147 6
                                    

Perspectief Nordine
Daar lag ze dan chaimae was neergevallen omdat ze geen kracht heeft. Ik rende naar haar toe en tilde haar op en rende naar de auto. Ik legde haar op de achterbank en ging naast haar zitten. Ze had alleen een hempje en een korte broek aan ik deed me vest uit en deed die bij haar aan en pakte een deken uit de achterbak. Ik zag Nasser aan komen rennen en hij stapte in en reed weg. De mannen zouden dit afmaken Wassim was weggerend maar die pakken we nog wel. Nasser reed naar huis, aangekomen bij chaimae thuis tilde ik haar op en bracht haar naar binnen. Chaimae haar moeder kwamen huilend van blijdschap aan rennen ik legde haar op de bank en deed dekens om haar heen. We gingen allemaal erom heen zitten en wachten tot ze wakker word.
Perspectief chaimae
Ik werd wakker en zag dat me familie om me heen zat inclusief Nordine. Daar was ik blij mee. Me moeder zag dat ik wakker werd en ze kwam me dood knuffelen en huilen tegelijk. Het enigste wat ik kon zeggen was: " water" nasser sprong naar de keuken en haalde een glas water en wat te eten. Ik begon gulzig te eten. Na dat ik uit gegeten was stond ik op. Maar tevergeefs ik viel weer neer. "Wat wil je doen zusje" zei yasmina " naar me kamer toe gaan om in bad te gaan" nasser stond op en tilde mij naar boven me moeder en yasmina gingen het bad alvast vullen, nasser legde mij op bed en vroeg of ik nog wat nodig had en ging weg. Na een paar minuten kwam Nordine naar binnen
"Chaimae?"
"Ja"
"Sorry dit is allemaal mijn schuld de ruzie en dat je bent aangereden dit allemaal ik had shir op me maar ik weet niet wie het heeft gedaan aubbb vergeef me"
"Ik vergeef je Nordine ik hou te veel van je"
Nordine stond op en knuffelde me dood
" ik beloof je chaimae je zal niks te kort hebben ik zal je nooit meer pijn doen wil je weer mijn meisje zijn"
" was ik dan niet jou meisje 😉 maar tuurlijk ik wil je meisje zijn"
Wat we niet doorhadden was dat de hele familie bij de deur stond inclusief me padre. Ik werd niet normaal rood maar me vader vind het blijkbaar oke. Ik stond op met hulp van Nordine en ging naar de badkamer om in bad te gaan ik vroeg aan yasmina om kleding voor me te halen. Ik stapte in bad en bleef daar zo lang dat ik gewoon niet door had dat ik al 3 uur verder was. Ik stapte uit bad en droogde me af en kleedde me om in een lekkere warme pyjama ookal was het alweer zomer.(ze waren al 7 maanden verder). Ik zou volgende week 19 worden maar dat is vast iedereen al vergeten zijn. Ik liep naar beneden en zag dat letterlijk heel me familie daar zitten iedereen knuffelde me dood zelfs me neven waar ik doodsbang voor ben. Ik moest opeens lachen om een actie die ik bij hun heb gedaan: ik was in Marokko en moest bij hun ff een zak brengen dus ik belde aan en een van hun deed de deur open en hij stak ze hand uit om te groeten en ik duwde rechtstreeks die zak in zijn handen en liep weg.arabiecprincess 😉. Iedereen vroeg wrm ik lachte ik zei maar nee nergens om. Me moeder riep dat eten klaar was en ik rende naar de tafel. Na een gezellige avond met me familie ging ik naar bed op weg naar de volgende dag.
Perspectief Nordine
Eindelijk het is weer goed tussen mij en chaimae ik ben van plan om haar hand te vragen wanneer ze klaar is met school mom Haar te bewijzen dat ik zo veel van haar houd. Volgende week is haar verjaardag, we hebben besloten met de familie om te doen alsof het ons niks boeit en heel droog reageren als ze er over begint. Maar wat ze niet weet is dat we een grote verrassing voor haar hebben
geregeld.

Wat de grote verassing is komen jullie in het volgende hoofdstuk achter xxxx 💖

Chaimae&Nordine Where stories live. Discover now