40. -

1.6K 122 15
                                    

JUSTIN

Víkend, konečně! Tenhle týden dal fakt zabrat, několik opravných i normálních testů. Protože už mám rodinu a podlemě dostatečné vzdělání, tak jsem se rozhodl, že studium ukončím ve 3ťáku a půjdu pracovat.

Když jsme se s Karol bavili ještě včera ohledně svatby, tak mě napadlo, že už my vlastně nemáme dost peněz na svatbu, protože po rekonsrukci bytu nám toho moc nezbylo a jedinej příjem do rodiny je Karol s mateřskou. Volal jsem proto mámě, jestli by nebyla ochotná a nepůjčila by nám nějaké peníze, naštěstí je tak skvělá, že pujčí.

Karol mi taky říkala, že už volala své mámě a všechno je v pořádku a dokonce přijde i na svatbu.

"Justine, prosím půjdeš uspat malýho, já jdu do sprchy." volala na mě Karol z Maxovo pokojíku

"Jojo." řekl jsem a zvedl jsem se ze sedačky

KAROL

Díky bohu, pořádná sprcha od porodu. V koupelně jsem strávila minimálně třičtvrtě hodiny!  Když jsem vyšla ven, tak už Maxík spal a Justin už byl taky v posteli. Oblíkla jsem se do noční košilky a lehla jsem si vedle Justina. Přikryla jsem se a obrátila jsem se čelem k němu a usmála jsem se na něho

"Takže? Máme chvilku pro sebe" řekl a pod peřinou mi začal sahat na stehna

"Jo to máme" řekla jsem s usměvem a naklonila jsem se směrem k němu, abych ho políbila. Svalila jsem se na něj a dala jsem si nohy obkročmo. Začali jsem se vášnivě líbat. Justin mi jemně hladil břicho a pomal mi sundaval noční košilku.

Začla jsem mu pusinkovat břicho plné svalů a přitom jsem vyhrnovala jeho triko. Po chvilce ležeo na zemi vedle postele. Pak jsem mu pomalu sundala trenky a začla jsem mu hladit jeho penis. V okamžiku na zemi ležela i moje košilka. Justin mě převalil na moji půlku postele a začal mě vášnivě líbat, byla jsem v sedmém nebi! Po sexy a vášnivé předehře do mě pomalu v nikl. Prohla jsem se v zádech a vzechla jsem

"Justine ach, jo." zašeptala jsem mu do ucha a pak jsem ho jemně kousla. Justin přidal na tempu. Bylo to náhr neskutečné vášně a vzdechů, které se rozléhaly po celé naši ložnici.

Justin přirážel rychle a pak zase pomalu a při každém pohybu jsme oba vzdychali.

Zaryla jsem nehty do Justinových zad a to bylo znamení, že bude vyvrcholení

"Achh, ahh" zasténal Justin, když dosáhl vyvrchlení a já chvilku po něm. Každý jsme se svalil na svojí stranu postele a dýchali jsme tak zhluboka, jako kdyby jsme právě doběhly osmistovku.Když jsem se vydýchala, tak jsem se přisunula k Justinovi a položila jsem si hlavu na jeho hriď. On si obmotal ruce kolem mého pasu a přikryl nás. Pak jsme usnuli a spali, dokun nezačal malý plakat.

Tenhle sex byl první od těhotenství, protože když jsem čekala Maxe, tak jsme žádný neměli. A musím říct, že jsem si ho užila jako nikdy jindy. Bylo to úžasné.

O dva dny později (pondělí)

KAROL

"Prosimtě Stello?" zeptala jsem se uprostřed hovoru, který nebyl o ničem jiném než o svatbě

"Ano?" odpověděla ochotně

"Už si volala tý Cait?" včera jsem s ním volala a řikala, že se s tebou o ničem nebavila."

"Jo volala jsem ji ještě před tebou" řekla jistě

"Takže ví kde a kdy má bejt?" ujišťovala jsem se

"Ano, ví." řekla. Potom jsem jí ještě řekla, že ještě jedu k Jenně, takž nevím jestli u Divine cakes budu  v čas. Maxík bude u Jenny až do večera, takže jsem mu připravila moje mlíko do flaštiček. Vzala jsem pár plen, náhradní dudan, plenu a bodíčko. Všechno jsem to naházela do tašky, kterou jsem pak hodila přes rameno. Vzala jsem malýho v autosedačce zabouchla jsem a mohla jsem vyrazit.

"Ahojky, tak tady ho máš." řekla jsem, když Jenna otevřela dveře od baráku

"No to je super babča v akci" řekla se smíchem a vzala si odemě Maxíka a tašku

"Ještě dojdu pro kočár" řekla jsem. Když jsem se vrátila zpátky, tak jsem ho zaparkovala vedle botníku a šla jsem do obýváku. Jenna už si malýho chovala a pusinkovala ho

"Tak co jakej je kočárek? Praktickej co? Nemůsíš Maxíka přendavat, když ho dáváš do auta." řekla

"Jo je to  fakt super!" odpověděla jsem

"Už musím, jdeme vybírat dorty, tak nemůžu přijít pozdě!" řekla jsem a otočila jsem se k odchodu. Jenna mě šla s malým vyprovodit, dala jsem mu pusinku a mohla jsem ject.

Na parkovišti před Divine cakes, jsem už viděla Stellu a Caitlin, jak se kochají návrh, které byly vystaveny.

"Nazdárek." řekla jsem a obě se otočli

"Aaaa no nazdar ty nevěsto, tak jdem." řekli. Když jsem se tak na Stellu podívala, tak už bylo vidět, že má bříško

"Tak co ty mamino?" zeptala jsem se

"No super, cítim se báječně!" řekla se smíchem a objala mě. Jenom jsem se usmála a řekla jsem "Tak pojďme ochutnávat!"

HOLD TIGHTWhere stories live. Discover now