16. -4 den v NY

2.9K 122 2
                                    

KAROL

Když jsme se nabažli Madison, dohodli jsme se s Justinem, že se půjdeme projít do Central parku. Protože byli asi 3 hodiny zpět jsme jeli taxíkem, chůze by trvala dlouho.

Když jsme jeli v taxíku pozorovali jsme další krásy New Yourku.

"Jsme u Central parku, mládeži." vytrhl nás z myšlenek hlas taxikáře

"Ehm jo, díky, tady máte 13 dolarů." Justin zareagoval dříve než já.

Vystoupilo jsme a šli jsme rovnou na nejbližší lavičku. Sedli jsme si vedle sebe a já si položila hlavu na Justinovo rameno. Seděli jsme takhle asi 15 min. a potom jsme se vydali pomalým krokem do našeho hotelu, Confident opravdu zajímavý název. Přišli jsme do hotelu na recepci a tam zase seděl ten chlap.

"Ehm pane." vytrhla jsem ho z hlubokých myšlenek

"Oh, omlouvám se, co potřebujete, slečno?"

"Klíče od pokoje s číslem 208, prosím."

"Zajisté, tady." odpověděl. Já jen čapla klíče a s Justinem se přesunula k výtahu.

Ve výtahu jsem Justinovi poděkovala za dnešek.

JUSTIN

Zašli jsme do výtahu a Karol mi poděkovala. Pomalu jsem se k ní přisunul chytil jí za pas a začal jemně líbat, výtah byl prázdný, takže jsem se nemusel krotit. Karol mi polibek oplatila a začali jsme se vášnivě líbat. Jednou rukou jsem ji chytil za zadek a druhou za pas, celá se zachvěla, nad tím jsem  se musel pousmát, zase. Nevinný polibek se strhnul v divoké líbání. Najednou jsem uslyšel cinknutí, byli jsme v našem patře, konečně. Pokoj jsme měli hned z kraje, takže jsem Karol nadzved do vzduchu a ona si obmotala nohy kolem mého pasu, pořád jsem se divoce líbali. Začal jsem couvat až k našemu pokoji. Karol mi v rychlosti blesku podstrčila klíče do levé ruky, místo ní jsem nadzved koleno aby mi láska nespadla. Odemkl jsem a klíče jsem hodil na zem a zabouch jsem dveře. Zacouval jsem do ložnice a svalil jsem nás na postel. Začal jsem Karol rozepínat kraťasy a ona si sundala nohama její boty. Když jsem jí je sundal uviděl jsem dokonalé stehna a dokonalý pas, tak štíhlý. Karol mi sundala kalhoty a tričko a já jí zase tílko, oba jsme najednou byli jen ve spodním prádle. Nahnul jsem se nad Karoliníno dokonalé tělo a rozep jsem jí podprsenku. Potom jsem přejel prstem po břichu až ke kalhotkám a pak jsem jí je díky její spolupráci sundal. Nějak jí moje trenky nezajímali, tak jsem si je sundal sám. Chtěl jsem jít pro kondom, ale zarazila mě.

"Justine, beru prášky." řekla mi, nějak jsem ten kondom vypustil. Vrátil jsem se teda ke Karol a začal jsem jí polibky zasypávat celé její tělo. Potom jsem se přesunul až k její vagíně začal jsem jí jazykem dráždit klitoris. Její vzdechy se rozléhaly po celém našem pokoji a možná i po hotelu, byla fakt hlučná. Potom skoro zakřičela "CHCI TĚ, TEĎ!!" začala jsem se smát. Potom jsem se nad ní nahnul a pomalu do ní vniknul. Začala vzdychat ještě víc, přidal jsem na tempu. Karol mi zaryla nehty do zad a já jí vydechl na její plné rty. Po chvilce se Karol udělala a já po ní. Svalil jsem se na stranu vedle Karol a zadíval jsem se do jejích dokonalých očí.

HOLD TIGHTWhere stories live. Discover now