11. -čekání na velký den

3.3K 133 0
                                    

PŘÍJEMNÉ ČTENÍ :-)
Ráno mě probudily prudké paprsky světla dopadající na můj obličej. Promnula jsem si oči podívala se vedle sebe. Ano ležel tam, tak dokonalé tělo, rozcuchané vlasy na všechny světové strany a ty rty, tak jsem toužila je znova políbit. Opatrně jsem vstala abych dravou kočku nevzbudila a šla udělat snídani.
Uvařila jsem míchaná vejce a k tomu jsem udělala toasty-mňamka a pak jsem ještě přidala džus-Justinův oblíbený. Když bylo vše připravené uslyšela jsem kroky a hned jsem zjistila kdo to je, no kdo jinej by dupal jako slon.

"No nezboř to tady." řekla jsem se smíchem a políbila jsem ho na rty

"Neboj je to stabilní, stavěl jsem to."

"Haha si fakt vtipnej, radši se pojď najíst." řekla jsem vytlemená...

Po dokonalé snídani sem si řekla, že by asi bylo namístě jít si zabalit, když už zítra frčíme, proto jsem Justinovi oznámila, že jsi du sbalit a on řekl, že za chvíli přijde.
Vyšla jsem nahoru po schodech a hned jsem zatočila do MÉHO pokoje, vytáhla jsem tašku a začala balit.
Vzala jsem si moji oblíbenou sadu volnějších tílek, 3 kraťasy s vysokým pasem, spodní prádlo, pyžamo, nějaké legíny, kalhoty, mikinu pro připad, že by se ochladilo, trika a hygienu.
Vyšla jsem z pokoje a vešla jsem do Justinova pokoje

"Heleď, kde je vůbec Jenna a Paul?" už jsem je dost dlouho neviděla

"No zapoměl jsem ti to říct, odjeli na pár měsíců do Miami."

"Aha ani se nerozločili...." smutně jsem se koukla

"Ale zachvíli jsou zpět, alespoň teď máme čas na sebe" řekl a políbil mě.

Pak jsem mu pomohla sbalit, má tak sexy boxerky!! Nemůžu se dočkat až budeme na letišti, splní se mi sen.
Už se skoro ztmívalo, tak jsem si řekla, že se půjdu podívat na zahradu, když jsem přišla k bazénu lehla jsem si na lehátko, bylo mi tak dobře. Obloha byla jako vymetená, všude plno hvězd a do očí bil svit obrovského měsíce. Zavřela jsem oči a relaxovala.
Po chvilce jsem cítila jak mě někdo zvedá, ale byla jsem tak líná se podívat kdo to je, asi Justin. Nechala jsem se odnést až do postele, potom sem dostala jemný polibek na mé líce a usla jsem.
Ráno asi v 8 hodin sem se probudila a Justin nikde, asi spal u sebe. Vyšla jsem z pokoje už oblečená a nachystaná na cestu, sešla jsem schody které vedli do chodby.Všechno bylo připraveno, příruční taška do letadla, kde byli doklady a elektronika, moje taška s věcmi a taky ta Justinova a ní byli položeny pasy a v nich vložené letenky. Byla jsem celkem překvapená. Vešla jsem do kuchyně a na barovce seděl Justin a vedle něj byla snídaně. Hned jsem skočila okolo krku a dala mu pusu

"Jsi zlato."

"Já vím." usmál se a já taky.
Po snídani jsme vzali všechny tašky a pasy s letenkami a dali je do auta, potom jsme nastoupili i mi a vydali se na letiště.

HOLD TIGHTKde žijí příběhy. Začni objevovat