17. -5 den v NY

2.8K 115 3
                                    

KAROL

Zase nový den? To to tak rychle utíká...Řekla jsem si pro sebe v duchu. Justin po včerejšku, tak sladce a hlavně tvrdě spinkal, že by ho neprobudil ani teroristický útok a tak jsem si řekla, že bych se mohla podívat na ty lístky na koncert, byla bych opravdu šťastná, kdyby jsem je ještě sehnala. Vyndala jsem noťas a najela jsem na nějakou stránku, kde byli všechny koncerty v Americe, včetně Davida Guetty a Ushera. Rozklikla jsem informační nadpis a rozklikli se mi datumy jejich turné, po celkem dlouhém hledání, jsem konečně našla ten co sem hledala, klikla jsem na ten datum a objevili se mi místa v celé hale. Nadějeplně jsem se podívala a co sem neviděla! Poslední 4 místa asi 2 řady od pódia, byla jsem nadšená, hned jsem nám 2 zarezervovala.

"Copak tady provádíš?" najednou jsem ucítila Justinův jemný dech na mém levém rameni. Okamžitě jsem zavřela stránku a obrátila jsem se k němu čelem

"To je překvápko." zašeptala jsem mu na rty a políbila ho. Dál už to nekomentoval, což bylo hodně divné...

Lístky jsem si měla vyzvednout už dnes, takže k Madison půjdem s Justinem spolu a tam mu řeknu, že lístky na koncert jsou to překvapení.

Šla jsem do koupelny a tam jsem se vysprchovala a vyčistila jsem si zuby, nanesla jsem na sebe trochu make-upu a mohli jsme vyrazit.

"Justine mohli bychom jít zase k Madison?"

"Karol vždyť jsme ta byli včera."

"Já vím, ale mám překvapení."

"No tak dobře miláčku."dal mi pusu na čelo. Ještě jsme na sebe něco hodili a mohli jsme jít.

Když jsme vešli do přijímací haly hotelu, šli jsme rovnou k recepci, tam jsme si nechali klíče a mohli jsme vyrazit. Tentokrát jsme si vzali taxi, aby nám to tak dlouho netrvalo. Za chviličku už jsme byli u Madison, Justin zaplatil a vystoupili jsme. Šla jsme rovnou k přepážkám, kde se prodávali lístky. Justin se na mě nechápavě podíval. Došla jsem k jedné z přepážek a dala jsem té paní číslo mé rezervace.

"Dobrý den, mám tady rezervaci na koncert Davida Guetty a Ushera."

"Dorý den slečno, hned se vám na to podívám."

"Děkuji."

"Ehm slečno, zde jsou vaše lístky bude to 120 dolarů."

"Ano, tady je karta." zadala jsem kód a vzala jsem si lístky. Otočila jsem se na Justina a ten na mě koukal jak, kdybych přiletěla z jiné dimenze. "Karol, NO TO SI DĚLÁŠ SRANDU!!" vykřikl radostně a začal mě líbat, bylo to fakt vtipný.

"No nedělám, to je to překvapení."

"Sem nadšenej, miluju tě."

"Já tebe taky."

Předala jsem Justinovi lístky a on furt nevěřícně koukal.

Koncert se měl konat popozítří.

Vlastně ty lístky byli poděkování za to, že mi uskutečnil sen- New Yourk.

HOLD TIGHTWhere stories live. Discover now