9. -den na surfu

3.4K 140 0
                                    

KAROL

Dosnídali jsme a pak jsme se šli s Justinem oblíct. Vzala jsem si spodek od plavek a nahoru jsem si oblíkla tričko na surfování.

"Karol, no taaak, pohni trochu KRÁSKO." začal na mě Justin řvát, byl totálně vytlemenej

"Panebože grrrrrrr NEŘIKEJ MI KRÁSKO!!!" zařvala jsem na něho se smíchem a zdůraznila jsem přitom poslední 3 slova. Jo a taky jsem po něm hodila boty do vody.

"Jaaaau" vykřikl a já se jenom zasmála

"Jdem?" zeptala jsem se nedočkavě

"Ano ano velká surfařko" odpověděl a zase se tlemil, ach jo...

Když jsme přišli na pláž La Push, trochu mi zatrnulo, protože jsem si vzpomněla na Jess

"Jsi v poho?" zeptal se mě Justin

"Jo jasný" usmála jsem se na něj.

Podívala jsem se směrem k moři a viděla jsem jak už kluci jezdí na vlnách, už se těším až taky takhle budu jezdit. Vzala jsem si prkno, které mi Justin celou cestu nesl mimochodem je taaaak ochotný.

Justin šel do vody předemnou a já šla za nim, potom jsem si zavázala provázek z prkna na můj kotník a jen čekala až se Justin laskavě dopřipraví.

"Tak Karol, jdem na to?" otázal se mě a já jen přikývla na souhlas, najednou mě vzal za pas a já se celá zachvěla, asi to ucítil, protože se pro sebe usmál "Ehm mimochodem máš SEXY zadek."

"Haha" řekla jsem a pak jsme pokračovali v učení, musim říct, že mi to celkem šlo, protože jsem byla schopná na tom stát za ne celou čtvrt hodinu.

Po 2 hodinách jsme byli docela vyčerpaní a tak jsem se šli na chvíli lehnou na písek, kde jsme měli deku. "Je krásně co?" přerušil najednou justin ticho mezi námi

"Jo to je" odpověděla jsem mu.

Nahla jsem se nad něj a dala mu pusu na pusu, on jenom vykulil oči a polibek opětoval, pak jsme se na sebe usmáli a šli zase do vody.

"Uhmm hele Karol, co to bylo za sklenici s penězi na tvé komodě??" zeptal se najednou Justin, když jsem nalejzala na prkno.

"No jsou to peníze na cestu do New Yourku, ty zvědavče.."

"Ty chceš jet do New Yourku?" zeptal se mě znova s vytřeštěnýma očima

"Jo chci" řekla jsem se smíchem

"Páni to jsem nevěděl."

"Chtěla bych to stihnout do konce prázdnin, ale nevim jestli to zvládnu.." řekla jsem se sklopenýma očima

"Hele a copak kdybych to s tou cestou pomohl, mohl bych jet s tebou a zájezd by jsme si rozdělili na půl??" zeptal se a já najednou nevěděla co mám říct.

HOLD TIGHTTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon