15. -3 den vy NY

3K 126 0
                                    

JUSTIN
Vyšli jsme ze salonu a Karol hned začala utíkat, ale jelikož já jsem rychlejší tak jsem jí hned dohnal. Chytl jsem jí ze zadu za pas přitáhl si jí k sobě a dal jsem jí pusu na její rozpálené rameno.

KAROL
Hned jak jsem vyšla ven tak jsem se rozběhla, alenedoběhla jsem moc daleko, protože mě Justin dohonil. Chytil mě za pas a přitáhl si mě k sobě a jeho studenými plnými dokonalými rty mi schladil moje rozpálené rameno a mě naskočila husina. Fakt jsem byla úplně v rauši.

Obrátila jsem se čelem k Justinovi a natáhla jsem ruce a obmotala jsem si je okolo jeho krku, trochu jsem zasténala, protože to tetování bylo ještě čerstvé a taky trochu zarudlé, ale tater říkal, že by to mělo za chvilku zmizet. Justin si mého zasténání všiml

"Copak?" zeptal se

"To tetování na rameni."

"To bude za chvilku dobrý." zašeptal mi na rty a pak mě něžně políbil, musela jsem si stoupnout na špičky, protože Justin byl asi o půl hlavy větší a pak jsem mu polibek ochotně oplatila.

"Víš, že jsi hrozně roztomilá, když jsi na špičkách." řekl a chytil mě za ruku

"Vím." řekla jsem s roztomilým úsměvem a propletla jsem si s Justinem prsty. Potom jsme se vydali směr Madison square garden.

JUSTIN
Protože se Karol chtěla podívat na Madison square garden, tak jsme se vydali tím směrem. Po cestě jsme potkali pár lidí, kteří buď hráli na kytary, nebo zpívali a nebo oboje. S Karol jsme jim vždycky přihodili nějaký ten dolar, nikdo z nás totiž nevěděl v jaké situaci se nachází.
Madison obklopuje spousty ulic a když jsme vyšli z jedné z nich uviděli jsme to místo, kde se zrodily hvězdy. Jak mě tak i Karol se rozzářila oka.

"To je nádhera." přerušila Karol to ticho a mě najednou naskočila husina, když jste vevnitř na nějakém koncertu musí to bejt pecka.

Přešli jsme přechod a stáli ani né 3 metry od Madison dveří, byl to neskutečný pocit.

KAROL
Stáli jsme opravdu tak blízko, hned jsem zase vyndala zrcadlovku a začala fotit, byla to paráda. Těšim se až je necháme všechny vyvolat. Když jsem dofotila koukli jsme se na plakáty, které visely na dveřích a všude okolo. Zrovna za 2 dny měl mít koncert David Guetta s Usherem. Justin měl moc rád Ushera. Napadlo mě, že bych mohla sehnat lístky, jako překvápko, ale nebyla jsem si jistá, jestli ještě budou nějaké v prodeji.

HOLD TIGHTWhere stories live. Discover now