18. -6 den v NY

2.9K 111 2
                                    

JUSTIN
No páni, tak tohle jsem opravdu nečekal...Právě držim lístky na koncert mého nejoblíbenějšího interpreta.
Ani jsem to samou radostí nezaregistroval, ale už jsme byli u hotelu, vystoupil jsme a šel jsme odevřít Karol. Když vystoupila propletl jsem si s ní ruce. Usmál jsem se na ní a šli jsme k recepci.
"Dobrý den pane, prosí klíče od pokoje-" nestačil jsem to doříct
"A 208, prosím jo mimochodem, máte velké štěstí, tato mladá dáma je velmi šlechetná." podíval jsem se na toho recepčního trochu vyděšeně, ale pak jsem odpověděl
"Děkuji, Oh já vím, je to láska mého života." když jsem to dořekl, podíval jsem se na Karol, miluji ty její oči. Přisunul jsem se blíž a políbil ji.
Přišli jsme do pokoje a já se samou únavou padl na postel.
"Justine? půjdeme na oběd?" křičela na mě Karol z koupelny
"Jo jo, znám jednu dobrou pizzerku."
"Super." ukončila náš rozhovor.
Přišla ke mě a lehla si vedle mě.
Asi jsme na chvilku museli usnout, protože když jsem vstal bylo 12 hodin a vraceli jsme se ve čtvrt na 12. Vzbudil jsem Karol a řekl jí, že bychom už měli jít. Vyšli jsme z pokoje a Karol zamkla, propletli jsme si naše ruce a vydali jsme se k výtahu. Jako vždy jsme nechali klíče v recepci. Tentokrát jsme šli pěšky, bylo nádherně a pizzerka nebyla daleko.

KAROL
Bylo nádherný počasí s Justinem jsme šli do nějaké pizzerky, říkal, že jí zná a že je dobrá. Cesta netrvala víc jak 15 min.. Přišli jsme k prosklenému mrakodrapu. Justin mi otevřel dveře. Když jsem vešla dovnitř, nevěřila jsem vlastním očím. Uprostřed velké haly byl pověšen dokonalý skleněný lustr, byl fakt obrovskej. Napravo byla recepce a nalevo výtahy, zamířili jsme rovnou k nim. Vešli jsme dovnitř výtahu, skoro jsem se zděsila, protože výtah byl taky prosklený, kromě podlahy.
Vyjeli jsme až nahoru. Otevřeli se dveře výtahu a před námi se objevila dokonalá restaurace. Nalevo byl bar a napravo byla obrovská skleněná okna a u těch oken byli barové židle se stolky, zamířili jsme rovnou k nim.
"Tak jak se ti tady líbí, krásko." řekl Justin se smíchem, bože už zase krásko, pomyslela jsem si pro sebe
"Je to tu nádherný a tu krásku si odpust."  řekla jsem se smíchem a šťouchla jsem Justina do ruky
Zanedlouho přišla číšnice a dala nám jídelní lístky
"Karol, objednej si co chceš, platím."
"Ale Jus-" najednou mě Justin přerušil
"Pššt"
"Strašně ti děkuju." řekla jsem a nahla jsem se přes stůl abych ho políbila.
Dojedli jsme a vrátilo jsme se zpět do hotelu. Na recepci jsme si vyzvedli klíče a pádili jsme do pokoje. Cestou jsme se ještě zastavili v krámu kde jsme koupili popcorn. V menší kuchyňce, kterou jsme měli v pokoji jsem ho udělala. Justin mezitím zatáhl závěsy a já připravila noťas, měli jsme v plánu dívat se na film. Celé odpoledne a pak ještě večer po večeři jsme se dívali na různé komedie.
Pak jsem si vzpomněla, že zítra je ten velký den, už se nemůžu dočkat.

HOLD TIGHTWhere stories live. Discover now