20. -8 den v NY, koncert

2.7K 108 0
                                    

KAROL
Už 1 km před Madison, bylo poznat, že se koná něco velkýho. Taxikář nás dovezl přímo před vchod. To byly davy co se hrnuly dovnitř. Vystoupili jsme a přidali jsme se k nim. U vchodu jsme jen ukázal lístky. Když jsme vešli, do očí nám zasvítily různě barevná světla, bylo to jak na nějaké mega párty. Zamířili jsme k naším místům a pak jsme jen čekali až show začne.
"Je to dokonalý, lásko." řekl Justin
"Jo to je." řekla jsem naprosto uchvácena.
Nemohla jsem se dočkat až to začne, už bylo za 5 min 8, takže už jsme jen odpočítávali minuty. Najednou se všechno zhaslo a halou se roznesla vla výkřiků. Potom se postupně začali rozsvicovat světla u pódia a najednou z pozadí vyšel hlas "Hi guys, welcome in New Yourk. Are you ready?" všichny začali křičet. Justinovi se vykulili oči, když je oba viděl. Pak začala hrát hudba a my všichni v sále jsme se začali doopravdy bavit.

JUSTIN
Všude okolo nás byla světla a najednou oba vyšli, byl sem fakt v rauši. Začali zpívat a všichni poskakovali do rytmu hudby. Po několika písničká jsme byli hotový.
Po neuvěřitelné show jsme se s Karol jen tak stačili doplazit k taxíku. Byli jsme úplně vyčerpaný.
Když jsme přijeli před hotel, zaplatil jsem za cestu a zamířili jsme k recepci v hotelu. V recepci jsme si vzali klíče. Když jsem odemknul dveře, zamířil jsem rovnou do sprchy. Karol šla za mnou. V koupelně jsme se slíkli a dali si společnou sprchu. Prohlížel jsem si Karol celé tělo, nemělo chybu
"Co tak koukáš?" zeptala se mě Karol se smíchem
"Já jen, si dokonalá." odpověděl jsem a přisunul jsem se blíž k ní. Chytil jsem Karolinin obličej do svých dlaní a začal jsem ji jemně líbat. Neprotestovala a polibek mi vrátila. Začali jsme se líbat. Stáli jsme pod proudem vody, ale mě to vůbec nevadilo, hlavně že to bylo s ní. Vůbec jsem nemyslel na to, že se spolu vyspíme, jen sem jí chtěl dokázat, že mi vůbec o sex nejde a že ji doopravdy miluju.
Vylezli jsme ze sprchy a osušili se. Oblíkli jsme se do něčeho na spaní, mimochodem Karol si vzala moje tričko jako vždy. Já si její nemohl vzít, tak jsem si vzal vlastní.
Vlezl jsem si do postele. Karol ještě něco dělala a pak přišla. Lehla si na moji hruď a usla. Zachvíli jsem zabral i já.

HOLD TIGHTWhere stories live. Discover now