14. -2 den v NY a tetování

3.1K 130 2
                                    

KAROL
Ráno jsem probudila, promnula jsem si oči a podívala jsem se z okna. Venku bylo opravdu nádherně. Otočila jsem se na bok, že si ještě zdřímnu, ale najednou jsem ucítila ruce, které se mi obmotaly okolo mého pasu. Justin se ke mě přitiskl a jemným hlasem mi do ucha zašeptal "Dobré ráno, miláčku." celá jsem se zachvěla, asi to cítil a zasmál se.

"3 týdny jen spolu." řekla jsem celá rozrušená z toho, že jsem v New Yourku.

"Tak co dneska budem dělat?" zeptal se mi

"Chtěla bych se jít podívat do centra k Madison square garden a na sochu svobody." řekla jsem nadšeným tónem.

"No tak to aby jsme už šli ne?" začal pomalu vstávat a při tom mi dal pusu na tvář.

Vstala jsem hned po něm, šli jsme do koupelny a dali si společnou sprchu. Když jsme vylezli oblékla jsem si kalhoty do pasu a do nich jsem si zastrkala bílé tílko a na to jsem si vzala ještě lehčí svetřík, který byl pod zadek, dozdobila jsem to zlatým řetězem a na nohy jsem si obula bílé conversky. Justin si vzal černé kalhoty se zipy po straně a ktomu bílé tričko s véčkovým výstřihem a na nohy si obul černé vansky.
Vyšli jsme z pokoje a sjeli výtahem do přízemí na recepci jsme si nechali klíčky od pokoje a mohli jsme vyrazit.
Dohodli jsme se s Justinem že napřed půjdeme na sochu svobody. Šli jsme tedy na metro v metru jsme potkali Taylor Swift, hned jsme s ní udělali fotku a já si nechala podepsat kryt od iPhonu.
Vystoupili jsme na zastávce, vylezli jsme z metra po schodech a naskytl se nám dokonalý výhled na Sochu svobody. Hned jsem vyndala zrcadlovku a podala ji Justinovi

"Lásko prosím vyfotíš mě?"

"Jo jo, tak si stoupni támhle na ten kámen."

Vyfotil mě a pak já jeho. Znovu jsme si propletli ruce a šli blíž. U obrovského základu Sochy svobody byl udělaný menší stánek se zmrzlinou, hned jsme si s Justinem koupili zmrzku a sedli si k venkovnímu stolku.

JUSTIN
Byla tak šťastná, hrozně mě těšilo ji takhle vidět i přes to, že utrpěla těžkou nehodu a že jí umřela kamarádka. Před chvilkou jsme si koupili zmrzlinu a sedli jsme si ke stolku, který byl venku. Dívali jsme se na sebe a lízali jsme zmrzku, když mě to napadlo.

"Miláčku?" zeptal jsem se jí

"Copak?" odpověděla

"Dostal jsem nápad, až to dojíme, někam tě vezmu."

"No tak jo, už se nemůžu dočkat a doufám, že to nebude zase nějaká kravina." řekla se smíchem

Když jsme dojedli vzal jsem jí za ruku a šli jsme k jednomu známému tetovacímu studiu jmenovalo se Tatooking, zděšeně se na mě podívala

"J-Justine, to nemyslíš vážně?" řekla se smíchem

"Notak Karol bude sranda si udělat nějakou menší kérku."

"Panebože."

"Prosím, pojď."

"N-No tak fajn, ale jen malou."

"Yahh, jen malou." ukončil jsem konverzaci s výhrou.

Vešli jsme do salonu a hned k nám přišel tater a nabídl nám katalog tetování. Karol se hned zalíbil lapač snů, který si chtěla nechat udělat na lopatku na zádech. Mě se zalíbil mickey mouse, zbožňuju ho...
Když to Karol viděla začala se smát

"Ty jedna potvoro." řekl jsem a začal jsem se smát "Počkej venku!!"

První šla Karol, musím říct, že si vybrala moc pěkný tetování, potom sem šel já mickeyho jsem si nechal vytetovat na ruku hned za zápěstím, bylo to super.

Kdopak jde na BELIEVE do kina? :-)

HOLD TIGHTWhere stories live. Discover now