SZAVAZÁS!

332 12 10
                                    

KÉRLEK ÍRJATOK! (Nagyon kíváncsiak lennénk a véleményetekre és számítunk rátok!)


Sziasztok! Nekikezdenénk egy másik teljes értékű könyvnek. Van pár ötletünk és arra gondoltunk, hogy rákérdezünk nálatok, hogy mit olvasnátok szívesen! Ha a felsoroltak közül megtetszik valamelyik, akkor kommentteljétek, vagy írjátok le privátba a címét/ számát! Reméljük, hogy találtok olyat, amit érdemesnek láttok arra, hogy megvalósítsuk! 


-1. Haláli hajlék     -Egy kis mitológia, közbe szúrva humorral és még több shounen ai

''Belépve a nyomozás helyszínét szolgáló véres fürdőszobába megcsapott az ismerős hullaszag. Egy kendőt arcom elé tartva tanulmányoztam a testet. Hirtelen átfutott rajtam valami borzongás, mintha jeges vízzel öntöttek volna le úgy rándultam össze. Már csak az egyre közeled vérmintás szőnyeget láthattam és minden elsötétült.
Hirtelen színes fények villantak fel előttem, amik kitisztulva emlékképekké formálódtak. Az enyémekké. Majd egy érdes hang;



-2. David Wong  -BL [boy love]

''-David! Hadd mutassam be neked a fiatalurat! – mosolyodott el anya, ahogy felvezette tekintetét a magas alakra- Ő itt Jhon. Ő fog vigyázni rád.

- De én már tizenhét éves vagyok! – csattantam fel – Nincs szükségem rá!

- Nekem nem ezt mondták a szüleid... - szólt közbe felvigyázóm is – Nem tudsz vigyázni magadra, öngyilkossági hajlamaid vannak, és folyton kiszöksz."



-3. Seronin –effektus     -Pszichológia, és két fiú történetének egybefonódása

''- Leó! Kezdhetjük? – nyomtam a könyvtár falának a fiút egy cinkos mosoly kíséretében

- Agresszivitás, elfojtott szexuális vágy. Tényleg, Marco? Tényleg? – vonta fel szemöldökét – Nincs nekünk jobb dolgunk, minthogy ezeket rajtam éld ki?

- Nem is vicces, ha nem ijednek meg... - löktem el magam tőle – Ebben a kuplerájban mindenki ilyen? Itt még a stréberek is a keményt játsszák. – billentettem hátra fejem

- Itt mindenkinek van valami baja. Mi vagyunk az a 13%, akik nem normálisak."



-4. Félelem és reszketés Last Vegasban     -humor, krimi, szerelem és minden, ami kell

''Emlékeszel arra, amikor először találkoztunk? Én kristály tisztán... egy félhomályos kaszinóban, egy rulett asztal mellett. Épp a tandíjam felét vesztettem el mikor gyűrött öltönyben megjelentél. Sosem felejtem el azt a lenéző pillantást, amit tőled kaptam. Na meg azt a fejmosást! Olyat még a szüleimtől sem kaptam sosem... és lásd, mi lett utána! Na, meg mi van most. Több mit egy évvel később egy sötét szobában görnyedve írom neked ezt az e-mailt, amit nem fogok merni elküldeni. Miután leírtam, hogy 'Üdv.: Tom' egy mozdulattal törlöm majd ki az egészet. Mert gyáva leszek."



-5.Akadémia az ép ész peremén     -mítikus lények, kaland, szerelmi szálak kuszasága

''- Shape! Kit szedtél már megint össze? - nevetett fel az egyik lány – Talán ő is bújká-... - nem tudta befejezni mondatát mivel az óriási kovácsoltvasból és fából készült ódon ajtó hatalmas hanggal csapódott ki. A viharos szél besüvített a terembe, a csontig hatoló hideg átjárta minden jelenlévő bensőjét. Az eső dobolt a kőcsempén. A fáklyák legtöbbje kialudt, a meleg fény eltűnt... helyette a rosszat ígérő mennydörgés villanásában egy alakot véltünk felfedezni. Halálra vált arccal egy szót suttogót maga elé mielőtt fennakadt szemekkel össze nem esett:

- Vadászok..."



-6.Üdvözlöm a Shelter bárban!     -Régi barátság, titkok, közbe szúrva egy kis BL

''- Mivel szolgálhatok az úrnak, egy italt, vagy szivart esetleg? – a vendég csak megköszörülte a torkát, kalapját szélét feljebb tolta, majd megszólalt;

- Menedéket vész esetén. – a kötényes fiú csal bólintott és egy ''Kérem, kövessen" keretében a pult mögé vezette a férfit és elhúzta előtte a vörös függönyt.

- Ha megtenné, egy kis ideig várjon még. A doktornak... dolga akadt. – amint kimondta egy hatalmas, fémes csattanásra lettek figyelmesek"



-7.Szabadlábon     -egy történet az elfogadásról, kalandról, érzelmekről mind ez egy mozgássérült fiú szemén keresztül, aki megszökött, BL

''- Hé, kölyök! – füttyentett felém az egyik sofőr, aki nem rég ért ide a kamionosoknak fenntartott pihenőbe – Mit keresel itt?

- Megszöktem. – vontam vállat nemtörődömön

- Na és ezek után, hogyan tovább, ha már így 'megszöktél'? – kérdezte nevetve, láthatólag nem vette komolyan az ügyemet. A szemében biztos csak egy hormon ittas tizenéves lehetek, aki megelégelte az életet... Valamennyire igaza is van.

Kérdésére csak felvettem a kartontáblám a poros betonról és felmutattam. Ez állt rajta: 'Bárhová'."


Na ezek lennének a választékok! Jó szelektálást! <3
(NAGYON, NAGYON BOLDOGAK LENNÉNK, HA SZAVAZNÁTOK!)








Akkor fogadjunk!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang