Nem rész, de fontos!

910 28 0
                                    


Sziasztok sajnálom, hogy nem részt hoztam számotokra, de megnyugtatlak titeket jó kezekben van az írás! Kedves írótársam, Szasza laptopjában leledzik a 3.rész!

Oh! Hogy mi? Írótárs? Igen! Egy kedves, régi barátommal vezetjük ezt a közös profilt. Gondoltam megosztanám veletek a profilunk működését.
Hát jó szórakozást hozzá!

1. Mindig egyeztetünk mielőtt bármibe is belekezdenénk. Legtöbbször olyan egy-két órát beszélgetünk a story-ról és annak további részeiről.
Pl.: ''Hogyan vigyük tovább a szálat?''/ ''Hozzunk-e be új karaktereket, vagy bontsuk ki még jobban a jelenlegiket?'' –ilyesmik

2. Amint kész vagyunk az 1.-ponttal, jómagam (vagy mint a jelenlegi esetben írótársnőm) elkezdem írni a részeket. Ha kész vagyok az epizóddal elküldöm az írást Szaszának.

3. Szsasza úgy mond a BÉTA, (néha ALFA) aki ellenőrzi, javítja és átírja az adott epizódott, hogy élvezhetőbbé/ színesebbé váljon. (most se történt máshogy ezt is ő javította) Ha ezzel végzett átküldi az általa késznek ítélt részt. Ha jól tudom ez idő alatt az írás egy harmadik személyhez (GAMMA) is eljut, aki megpróbálja külső szemszögből tanulmányozni a formátumot.

4. Majd én elolvasom és egyeztetünk/ véleményt formálunk az írásról. Ha mindenki elégedett akkor kerülhet is fel Wattpad-ra!

5. Kezdünk mindent előlről! <3

Itt is lenne a kis író csapatunk, remélem ezzel egy kicsit személyesebbé tehetem a könyveinket:

- Szasza: Hello~ 14 éves vagyok, rövid fekete, hátul felnyírt hajam van, és zöld szemem. Nagyon szeretek rajzolni, meditálni, rajongok a számítógépes játékokért és az animékért! Elég vidám személyiség vagyok, szinte mindig mosolygok.
*ez nem hangzik úgy mint egy társkereső szöveg? :'D*
Feladatkör: inkább átírom a könyvet/ javítom de néha én veszem át az író szerepét

- Liza: Hi! 16 éves, hosszú szőke hajú, barna szemű szarkasztikus humorral megáldott csaj vagyok. Szemüveges is, de nem szeretem hordani. Szeretem a zenét, gitározom is. A kedvenc bandám a BTS. Yupp , I love Japan!
feladatkör: legtöbbször én töltöm be az „írói posztot"

- Zsófi: Szió! Én egy barna hajú, illetve szemű lány vagyok, aki elég erősen vonzódik a zenés dolgokhoz (pl.: táncolni, zongorázni).
Csak 13 éves vagyok, vagyis a legfiatalabb.
feladatkör: én ellenőrzöm a munkát és próbálok külsőszemlélőként véleményt formálni az írásról

És arra gondoltunk, hogy a rész alá ráírnánk ki dolgozott rajta! Ezzel akár meg lehet különböztetni az írói stílusunkat, vagy egyszerűen csak elválasztani.

By:Liza


Akkor fogadjunk!Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora