38. Bölüm

3.9K 333 144
                                    


İYİ OKUMALAR....💜🙆

Telefonumun çalmasıyla uykulu şekilde elimi komidinin üzerine atıp telefonumu aldım ve kim olduğuna bakmadan açtım.

''Efendim.''

''Eun Mi nerelerdesin sen?''

Tae'nin telaşlı sesini duymamla olduğum yerde hızla doğrulup panik yapmadan konuşmaya çalıştım.

''Yine haber vermeyi unuttum sana, özür dilerim. Yoongi ile doğum günümü kutladık sonra onlarda kaldım.''

Tae'nin derin bir nefes aldığını duydum.

''Çok geç olmadan evde ol.''

''Tamam.''

Telefonu kapattığımda ilk iş yanıma bakmak olmuştu. Yoongi üstsüz bir şekilde yanımda yatıyordu ve benimde sadece iç çamaşırlarım vardı ki bu utanmamı sağlamıştı. 

Yataktan çıkmak için yavaşça hareketlendiğimde bileğimden tutulmasıyla tekrar yatağa düştüm. Bakışlarımı Yoongi'ye çevirdiğimde gözleri kapalı şekilde gülümsüyordu.

''Tae kızar mı bende kalmana?''

''Sanmam.''

Yoongi ile beraber uyanmak ve onu böyle uykulu görmek gerçekten çok güzel bir duyguydu ama gözlerini açana kadar. Öğle vakti olduğu için etraf fazlasıyla aydınlıktı ve iç çamaşırlarımlaydım. Yanımda ki yastığı alıp yüzüne bastırdığımda kaldırmak için direniyordu. 

Hızla çarşafın altına girip yüzüme kadar çektim ve kendimce saklanmaya çalıştım. Yoongi'nin kahkaha attığını duyduğumda çarşafı yüzümden çekip dik dik bakmaya başladım.

''Utanmamdan zevk alıyorsun dimi?''

Dudağını ıslatıp ısırdı ve sinsice gülmeye başladı.

''Fazlasıyla.''

Çarşafı üstümden çekmeye çalışmadan ayağa kalktı ve boxerının üstüne gri bir eşofman çekti. Arkasına dönmeden işlerini halletmeye çalışması hoşuma gitmişti, benim rahat etmem için yaptığını biliyordum.

Banyodan çıktığında gülümseyerek baktım.

''Tişörtüm salonda kaldı.''

''Tamam sen şortunu falan giyene kadar ben gider alıp gelirim.''

Başımı salladığımda yavaş adımlarla odadan çıktı, bense hızla yerimden kalkıp şortumu giydim ve banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım. Başımı kaldırıp aynada yüzüme baktığımda salak salak sırıttığımı fark ettim bu yüzden elimle yavaşça yüzüme vurup sırıtmayı kestim. 

İşlerimi halledip banyodan çıktığımda elinde tişörtümle oturan bir adet Yoongi gördüm. Yanına yaklaştığımda tişörtü uzatıp bana baktı.

''Aşağı indiğimizde söylenenleri duymamaya çalış.''

Ne demek istediğini anlamamıştım ama sormak içinde geç kalmıştım, Yoongi odadan çıkmıştı bile. Tişörtü üzerime geçirip aynaya baktım ve saçlarımı düzelttim. 

Son kez odanın içinde göz gezdirdikten sonra odadan çıkıp merdivenlerden aşağı indim. Salona adım atacağım sırada içeriden Yoongi'nin biraz sinirli çıkan sesini duydum.

''Ölmek mi istiyorsun Jimin?''

Jimin'in kahkahasını duyduğumda Yoongi'nin ne demek istediğini anlamıştım. Utana sıkıla salona girdiğimde Hoseok'ta oradaydı ve Jimin'le otuz iki diş sırıtarak bana bakıyorlardı. 

Side School  /Min Yoongi (Tamamlandı)Where stories live. Discover now