9. Bölüm

4.8K 476 118
                                    


İYİ OKUMALAR.....💜

Yoongi arkasına bile bakmadan hızla okuldan çıkıp gitti. Söyledikleri beynimde sürekli tekrar ediyordu. Tamam Yu Jin'le sevgili olduklarını biliyordum ama bunu Yoongi'nin ağzından duymak canımı yakmıştı. Moralim bozuk bir şekilde yavaş yavaş okuldan çıktım.

Karşımda Yoongi ile ilgilenen bir Yu Jin ve bana sinirle bakan bir Tae vardı. Şuan Yoongi'den daha kötü durumdayım Yu Jin keşke ondan önce benim yanıma gelseydin. Her neyse. 

Şimdi Tae ile konuşacak kadar kendimi iyi hissetmiyorum, ona aşırı sinirliyim. Sırf Yoongi'ye olan sinirinden konuyu bilmeden ona kızdı. Çantamı almak için sınıfa yöneldiğimde az daha Jimin'le çarpışıyorduk. Bana endişeli bir şekilde baktı.

''Sonunda buldum seni Eun Mi. İyi misin?''

''Bilmiyorum. Yine garip bir gün oldu benim için.''

Jimin dudaklarını büzüp bana sarıldı.

''Sen sıkma canını. O çocuğu da bulamadım ortalıklarda bulunca hayatının en güzel gününü yaşatacağım ona.''

''Yedi dayağı oturdu zaten boşver.''

Jimin'den ayrılıp tekrar yüzüne baktım.

''Ben çantamı alıp geliyorum.''

Başını ''tamam'' anlamında salladı ve hafif tebessüm etti. Hızla sınıfıma çıkıp çantamı aldım ve tekrar Jimin'in yanına döndüm. Beraber okulun bahçesine çıktık. Jimin kolunu omzuma atıp gülümsedi.

''Benim dersim bitti. Biraz kantinde oturalım.''

''Tamam.''

Üniversiteye girdiğimizde karşı masada oturan Hoseok'u fark ettim. Haftasonu ablasının yanına gittiği için görüşememiştik. Hızlı adımlarla yanına gidip oturdum.

''Seni görmek güzel Hoseok.''

''Senide öyle Eun Mi. İki gün ortadan kayboldum olanlar olmuş.''

Evet olanlar olmuştu. Mesela Yoongi ve Yu Jin'in sevgili olması gibi. Ne kadar moralim bozuk olsa da Hoseok'un da canını sıkmak istemediğim için tebessüm ettim.

''Bizde olay bitmez merak etme.''

Söylediğime karşılık güldü. Yaklaşık bir buçuk saat sohbet etmiştik. Şuan kendimi daha iyi hissediyordum. Telefonuma baktığımda bizim okulun çoktan evlere dağılma saatinin geldiğini fark ettim.

''Ben Yu Jin'e bakmaya gideceğim sonra görüşürüz.''

Hoşçakal anlamında el salladıklarında hızla kantinden çıkıp kendimi bahçeye attım. Asıl amacım gerçekten de Yu Jin'i bulmak değildi. Bu gün olanlar için Yoongi'ye teşekkür etmek amaçlı onu arıyordum.

Başımı basketbol sahasına çevirdiğimde dağınık saçlarıyla basketbol oynayan Yoongi'yi gördüm. Yanına gitmek için adım atmaya çalıştığım sırada Tae'nin önüme geçip bana bakmasıyla duraksadım. Sinirini birazda olsa atmış görünüyordu. Elini omzuma koyup tek kaşını kaldırdı.

''Bu gün tam olarak ne oldu Eun Mi?''

''Bunu sormak yeni mi aklına geldi.''

Sesim biraz yüksek çıkmış olsa da bunu umursamadım. Tae'nin konuşmasına fırsat vermeden derin bir iç çektim ve konuşmaya devam ettim.

''O çocuk bana sürtük muamelesi yapıp ittirdi Tae. Yoongi'de sinirlenip çocuğa vurdu ve sonra sen gelip Yoongi'yi suçladın.''

Sesim git gide yükselirken bana şaşkın şaşkın bakan Tae'nin sinirden deliye döndüğünü görebiliyordum.

Side School  /Min Yoongi (Tamamlandı)Where stories live. Discover now