12. Bölüm

4.9K 470 160
                                    


İYİ OKUMALAR.....💜

Medya yine canıma okudu jsksjs..💜😏

Yoongi ağır haraketlerle başını kızın olduğu yöne çevirdiğin de gözleri kocaman açıldı ve yediği yemek boğazında kaldı. Öksürdüğünü fark eder etmez hızla ayağa kalkıp sırtına orta sertlikte vurmaya başladım. Tabi rahatsız olacak diye korka korka vuruyordum ama boğulmasından iyidir diye düşündüm. Öksürmesi kesilince elini ''Dur'' anlamında kaldırdı ve kaşlarını daha da çatarak Hoseok'a bakmaya başladı. 

''Bunun ne işi var burada?''

Jimin'e döndüğüm de bir eli alnın da hafif yere doğru bakıyordu. Burada ne olduğunu bilmeyen tek kişi olmak fazlasıyla can sıkıcı. Hoseok konuşmak için ağzını araladığında yanında ki kız elini Hoseok'un ağzına koyarak konuşmasını engelledi ve Yoongi'ye üzgün bakışlar attı.

''Hoseok'un bir suçu yok. Senin rahatsız olacağını söylemesine rağmen içeri girmekte direten bendim.''

Herkes Yoongi'den bir cevap beklercesine ona bakıyordu ama pek umurunda gibi gözükmüyordu. Eline bir dilim pizza alıp yarısını ısırdı ve dirseğiyle kolumu dürttü.

''Tepemde dikileceğine geç şuraya otur.''

Başıyla gösterdiği yere baktığım da yanını işaret ettiğini fark ettim. Sanırım kızın onun yanına oturma riskine karşılık benim oturmamı tercih ediyordu. Üzerimde ki şaşkınlığı atıp istediği gibi yanına oturdum. Hoseok her ne kadar memnun olmasa da eliyle Jimin'in yanında ki sandalyeyi kıza göstererek oturmasını sağladı. Hoseok'ta mutfaktan bir sandalye alıp kısa sürede yanımıza dönüp oturdu. 

Sanırım çıldıracağım. Herkes fazlasıyla gergindi tabi  Yoongi hariç. Fırtına öncesi sessizlik diye düşünüyordum çünkü Yoongi canını sıkan bir insana kesinlikle tepkisiz kalmaz. Şimdi değilse bile bir süre sonra kıza mutlaka patlayacaktır. Neden bilmiyorum ama kızdan kesinlikle hoşlanmamıştım. Bu kadar da yüzsüzlük olmaz yani çocuk seni yanında istemiyor. Yoongi beni yanına oturttuğu için kızın sinirden kudurduğunu az çok anlıyordum ama öldürmek istercesine bakmakta ne ?

Kesinlikle dayak istiyordu açık ve NET.

Kız hafif tebessüm ederek oturduğu sandalye de doğruldu ve bakışlarını yine ve yine Yoongi'ye dikti.

''Biraz konuşsak olmaz mı? Hemen hayır deme hem...''

Artık bu eziyete dayanamayacaktım. Bir şey söylememek için kendimi kasıp duruyordum ama yeter bu kadar.

''Konuşmak istese cevap verirdi dimi?''

Sesim ne sert ne de yumuşak çıkmıştı ama kızın bana olan bakışı içinde aynı şeyi söyleyemem. 

''Pardon da sen kimsin? Sana konuşma hakkını kim verdi?''

Kızın alaycı konuşmasına karşı zoraki bir tebessüm atıp cevap vermek için yerimde doğrulmuştum ki Yoongi'nin sesini duymamla ağzımı geri kapattım.

''Ben izin verdim Min Jee. Bir sorun mu var?''

Kız sadece başını ''Hayır'' anlamında sallamakla yetindi. Bu sefer de benim yüzümde alaycı bir gülüş belirmişti.  Min Jee'ye baktığımda yandan bağlamalı olan çantasını omzuna takıp ayağa kalktı. Moralinin bozulduğunu belli etmemek için elinden geldiğince gülümsedi.

''Neyse ben gidiyim o zaman.''

Bir şey demesini ya da tepki vermesini beklercesine Yoongi'ye bakmıştı ama istediğini alamadı. Hızla salondan çıktığın da dış kapının açılıp kapanma sesini duymamla derin bir iç çektim. Yoongi elinde ki pizza dilimini bırakıp arkaya yaslandı. Bakışları Hoseok'u bulmuştu.

Side School  /Min Yoongi (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin