31. Bölüm

4.1K 343 193
                                    


İYİ OKUMALAR....💜🙆

Üstünden kalkıp şaşkın şaşkın yüzüne bakmaya başladım.

''Ciddi misin?''

Evet dercesine başını salladığında gülümsememe engel olamamıştım. Açıkçası ilk deneyimini Min Jee gibi bir kızla yaşadığı için üzülüyordum. Yere, önüne doğru oturup ellerini avuçlarımın arasına aldım.

''Ne yalan söyleyeyim buna sevindim.''

''Otuz iki diş sırıtmandan anladım zaten.''

Attığı kahkahaya karşı  bende kendimi tutamadım ve gülmeye başladım. Yavaşça ayağa kalkıp benimde kalkmamı sağladı. Yatağı gösterdiğinde uykusunun geldiğini anlamıştım. Yatağın çarşafını kaldırıp elimle geçmesi için işaret verdim. Yatağa geçip beni umursamadan arkasını döndü ve uyumaya başladı. Yanına yatıp arkasından sarıldım, kulağına doğru eğildim.

''İyi uykular sevgilim...''

............................

Sabah gözüme vuran ışık yüzünden uyandım ve etrafıma bakmaya başladım. Yoongi'nin yanımda olmadığını fark ettiğimde hızla yataktan kalkıp aşağı indim. Mutfaktan sesler geliyordu bu yüzden ilk işim mutfağa girmek oldu. 

Girer girmez özenle hazırlanmış kahvaltı masası gözüme çarptı. Bir adım daha attığımda Yoongi görüş alanıma girmişti. Sandalyede oturmuş telefonuyla uğraşıyordu. Beni fark ettiğinde telefonu masaya bırakıp gülümsedi.

''Günaydın. Okula gitmeden beraber kahvaltı yapalım dedim.''

''Sabahları kahvaltı yapmam ama sen hazırladığın için yapacağım.''

Gülümseyip yavaşça sandalyeye oturdum. Sürekli etrafıma bakıyordum, Yoongi bunu anlamış olacak ki açıklama yapmaya başladı.

''Sabah uyandığımda evde kimse yoktu.''

''İlginç.''

Kahvaltımız bittiğinde hızla yukarı çıkıp üzerimi değiştirdim ve tekrardan aşağı indim. Yoongi dışarıda arabayı çalıştırmış beni bekliyordu. Arabaya biner binmez yanağına bir öpücük kondurdum ve gülümsedim.

''Bu kahvaltı içindi.''

''Her gün kahvaltı hazırlamalıyım o zaman.''

Dediğine karşılık kendimi tutamayıp gülmeye başlamıştım. Açıkçası okula gitmeyi hiç istemiyordum ama ne yazık ki arabanın durmasıyla geldiğimizi anladım ve arabadan indim. Okuldaki herkesin hiç sevgili görmemiş gibi bize bakmaları sinirimi bozuyordu. Elimden geldiğince aldırmamaya çalışıp Yoongi ile yürümeye başladım. 

Bizim okulun önüne geldiğimizde Yoongi'ye sarılıp gülümsedim.

''Öğle arası görüşürüz.''

''Görüşürüz.''

Okula girdiğimde etraftaki insanlara fazla bakmadan sınıfa çıktım ve her zamanki sırama oturdum. Kısa bir süre sonra yanıma birinin yaklaştığını fark ettiğimde başımı o yöne çevirdim. Yu Jin yanıma oturmuştu ama 'Günaydın' vs. dememişti. 

Koskoca dört ders saati boyunca birbirimize hiç bakmamıştık. Öğle arası olduğunda alt sınıflardan bir kızın yanıma gelmesiyle şaşırmıştım. 

''Bir çocuk seni aşağı kattaki kapalı spor salonunda beklediğini söyledi.''

''Kimmiş? söyledi mi?''

''Hayır.''

Kızın gidişini izlerken istemeden Yu Jin ile göz göze gelmiştik. Telefonumu alıp hızla kapalı spor salonuna indim ama etrafta kimse yoktu. Biraz bekledikten sonra soyunma odasına bakmaya karar verdim. İçeri girdiğimde bir anda kapının kilitlenme sesini duydum ve hızla arkamı döndüm. Karşılaştığım yüz sinirlenmeme sebep olmuştu.

Side School  /Min Yoongi (Tamamlandı)Where stories live. Discover now