27. Bölüm

4.3K 425 252
                                    


İYİ OKUMALAR...💜🙆

Yaklaşık on dakikadır evin karşısında ki kaldırımda oturmuş Yoongi'yi bekliyordum ama daha çıkmamıştı. Açıkçası ev fazlasıyla büyük ve şaşalı gözüküyordu buda daha çok merak etmemi sağlıyordu. Ayağa kalkıp evin kapısına yaklaşmaya başladım, bir yandan da burası kimin evi olabilir diye düşünüp duruyordum. 

Yakın bir arkadaşının evi olsa bana niye yalan söylesin ki? Kapının önüne geldiğim de zile basmak için hamle de bulunmuştum ama  ona güvendiğim için bunu yapmaktan hemen vazgeçtim. Tekrar karşı kaldırıma oturmak için yürümeye başladığım da evin içinden bir şeylerin kırılma sesi ve bağrışma sesinin geldiğini duydum.

Ya başını belaya soktuysa ve şuan zor durumdaysa? İçeriden fazlasıyla ses geliyordu ve endişelenmemek elde değildi. En sonunda dayanamayıp bir yandan zile bir yandan da elimle kapıya vurmaya başladım. İçeride ki sesler biraz daha sakinleşse de bir adamın bağırma sesini daha net duymaya başlamıştım. 

Kapıyı orta boylarda kumral bir kadın açmıştı ama yaşı biraz vardı, genç diyemem. Bir şeyler soracağını anladığım sırada kadını incelemeyi bırakıp hızla kapıya yasladığı bir elini ittirip içeri girdim. Ses salondan geliyordu bu yüzden beklemeden direk salona girdim. Girer girmez kendimi tutamayıp küçük çaplı bir çığlık atmıştım. Adam Yoongi'nin boğazına yapışmış televizyon ünitesine yaslamıştı. 

Attığım çığlıktan sonra beni fark etmemeleri mümkün değildi. İkisi de başını çevirip bana baktı ama adamın eli hala Yoongi'nin boğazındaydı. Ne yapacağımı bilemiyordum ya da bu işin sonunun nereye varacağını, tek düşündüğüm Yoongi'yi bu halden kurtarmaktı. Sonu önemli değil...

Hızla adamın yanına yaklaşıp bütün gücümle ittirip bağırdım.

''Çek ellerini onun üstünden.''

Adam yerinden çok oynamasa da bir iki adım geri sendelemişti buda Yoongi'nin kurtulmasına yeterdi. Arkamı dönüp Yoongi'ye baktığım da zar zor nefes alıyordu ve sürekli öksürüyordu. 

''S-Senin... burada ne işin var Eun Mi.''

Öksürdüğü için sesi aralıklı çıksa da bana kızmayı ihmal etmemişti. Arkamdan gelen ayak sesini duyduğum da tekrar oraya dönüp baktım. Adam kaşlarını çatmış beni öldürecekmiş gibi bakıyordu.

''Sende kimsin velet? Çık şuradan yoksa kötü olacak.''

Yoongi'yi bu halde gördüğümden beri hiçbir korku kalmamıştı bende. Adamın yanına yaklaşıp baş parmağımla göğsüne iki üç defa dokundum.

''Polisi çağıracağım o zaman bunun hesabını vereceksiniz.''

Tekrar Yoongi'ye doğru dönmek istemiştim ama kolumun tutulmasıyla bunu yapamadım. Kolumu tutan kişiye baktığım da bana kapıyı açan kadındı. Yüzüme sinirli bakmaktan ziyade tanımaya çalışır gibi bakıyordu.

''Sen kimsin?''

Hızla kolumu kadından kurtarıp sesimi yükselttim.

''Yoongi'nin sevgilisiyim ben. Siz kim oluyorsunuz da onun boğazına yapışıyorsunuz?''

Kadın verdiğim cevapla kaşlarını çatıp Yoongi'ye bakmaya başladı.

''Min Jee bitti şimdi de bu kızın mı hayatını karartacaksın?''

N-nasıl yani? Bu kadın Yoongi'nin annesi mi şimdi? o zaman yanında ki adam da Yoongi'nin üvey babası. Bir kadın nasıl olur da oğlu hakkında böyle konuşur. Kendime hakim olamadım ve sinirle kadını omuzlarından ittirip geriye gitmesini sağladım.

Side School  /Min Yoongi (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin