8. Bölüm

4.9K 475 245
                                    

İYİ OKUMALAR.....💜🙆

Kim olduğum anlaşılmasın diye hızlı adımlarla kolidora doğru yürümeye başladım ama çok geçti. Yoongi elleri cebinde önümde dikilmiş bana bakıyordu.

''Konuşmanın ne kadarını duydun Eun Mi.''

''Başından itibaren.''

Ne tepki vereceğini bilmediğimden yutkunarak söylemiştim. Evet yaptığım doğru değildi ama merakım her şeyin önüne geçmişti. İçimden kızmamasını diledim.

''Neden buradasın?''

Sesi bıkkın ve moralsiz çıkmıştı. Bu hali beni rahatlatması gerekirken daha da korkutmuştu. Sonuçta karşımda Yoongi var. Esip gürlemesi gerekiyor. Eğik duran başımı iyice kaldırıp daha özgüvenli bir şekilde Yoongi'ye baktım.

''Bu gün Yu Jin geldiği için konuşmamız yarım kalmıştı. Tekrar konuşmak için geldim.''

Ellerini tarak gibi saçlarından geçirip ensesine götürdü.

''Daha sonra Eun Mi.''

Başka bir şey söylemeden arkasını dönüp soyunma odasına yöneldi. O kızın kim olduğunu çok merak ediyordum bu yüzden kendimi tutamadım ve kararlı bir sesle konuştum.

''O kız kim?''

Hızla arkasını döndü ve kaşlarını çatarak bana baktı. İşte yine uyuyan devi uyandırmıştım. Bunu nasıl başarıyordum gerçekten bilmiyorum ama Sanırım merak ettiğim her şey Yoongi'yi rahatsız ediyordu.

Yavaş adımlarla yanıma yaklaşıp yine çok yakınıma geldi. Tanrım delirecek gibi oluyordum. Bir insanın kokusu ancak bu kadar güzel olabilirdi. Boyum ondan yedi, sekiz santim kısa olduğu için başını aşağı eğerek baktı.

''Bu seni ilgilendirir mi?''

''İlgilendirir tabi. Sonuçta en yakın arkadaşımın sevgilisisin. Gerekirse bana hesapta vereceksin.''

Kurduğum cümle yüzünden sinirimden ağlamak istiyordum. ''Arkadaşımın sevgilisi.'' bunun ne kadar zor olduğunu tarif bile edemem. Yoongi'ye baktığımda sinirden gülmeye başlamıştı.

''Kimseye hesap vermek zorunda değilim Eun Mi.''

Yoongi'ye kaşlarımı çatmış bakarken Namjoon'un sesini duymamla başımı soyunma odasının girişine yönelttim.

''Eun Mi, Tae seni arıyor. Eve gideceğiz hadi.''

Yoongi'ye hiçbir şey söylemeden öylece baktım ve gıcıklık olsun diye koluna çarparak yanından geçtim. Eminim şuan beni öldürmek istiyordu. Arkama bakıp Yoongi'nin bakışlarını görmemek için hızla Namjoon'la beraber dışarı çıktım. Dışarı çıkar çıkmaz Namjoon kaşlarını çatmış bir şekilde bana bakmaya başladı.

''Gerçekten şuan ben değil de Tae gelmiş olsaydı soyunma odasına o sinirle kesin kavga çıkardı.''

Kesinlikle haklıydı. Tae bu kadar sinirliyken beni Yoongi ile görseydi ki birbirimize her ne kadar temas etmesek de yakın duruyorduk, kesin kavga çıkardı. Bazı şeyleri düşünmeden yapıyordum ama merak ediyordum Yoongi'nin bana neden kötü davrandığını.

Biraz üzgün ve dudaklarımı büzmüş bir şekilde Namjoon'a baktım.

''Haklısın. Tae'yi hesaba katmamışım ama Yu Jin hakkında konuşmamız gereken bir konu vardı. Sonuçta sevgilisi.''

Evet yine mecburiyetten yalan söylemek zorunda kalmıştım. Boş boş yüzüme bakan Namjoon'a tek kaşımı kaldırıp ''ne oldu'' dercesine başımı salladım.

Side School  /Min Yoongi (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin