Ağustos

3.4K 356 36
                                    

Jungkook aşıktı ve herkes bunu biliyordu.

Pekala, sahnede acıklı ve güzel bir şarkı söylerken ağladığı için anlamaları o kadar da zor olmamıştı.

Ve kimsenin onun kime aşık olduğunu bilmediği doğru olsa da şarkı söylerken Jimin'e gereğinden fazla ve düşündüğünden daha derin bakmış olabilirdi. Jungkook kimseye bir şey söylememişti çünkü, bu meşgul olduğu ve konudan kaçtığı anlamına geliyor olsa bile, böyle kalsın istiyordu, en azından itiraf etmeye karar verene ya da bu duygular ortadan kalkana kadar. Bunu kaldırabileceğinden emin değildi, aynı zamanda Taehyung da bekleyebileceğinden.

 Bunu kaldırabileceğinden emin değildi, aynı zamanda Taehyung da bekleyebileceğinden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Bana söyleyecek bir şeyin yok mu?)

(Mesela hoşlandığın kişi hakkında?)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Mesela hoşlandığın kişi hakkında?)

Taehyung onun en yakın arkadaşıydı ve elbette bilmeye hakkı vardı, Jungkook'un ona güvenmediğini ve bu yüzden söylemediğini sanabilir, bir şekilde ihanete uğramış gibi hissedebilirdi.

"Tae, bunun doğru olmadığını biliyorsun! Hoşlandığım birinin olduğunu nereden uydurduğunu bilmiyorum," dedi Jungkook.

"Şu şarkı... Sen asla aşk şarkısı yazmazsın. Ve sahnede ağlamazsın."

"Bunu yazdım çünkü ajans yapmamı söyledi ve ağladım çünkü konserin bitmesini istemiyordum."

"Yalancı," Taehyung dudaklarını büzerek telefonuyla ilgileniyormuş gibi davranmadan önce söyledi. "Yoongi hyunga söyledin ama bana söylemedin."

"Tae..." Jungkook onun yanına, yatağa oturdu. "Tae, çocuklaşma." dedi, çünkü Taehyung hala ona bakmayı reddediyordu. "Sır tutamadığını iyi biliyorsun."

"Yoongi hyung da tutamıyor. Bana hemen söyledi."

Jungkook nasıl doğruladığını düşünmemek ve Taehyung'a ne kadar bildiğini sormamak için kendiyle savaş veriyordu. Taehyung ise kesinlikle 'yardım edebileceğine' inanıyordu. Her şeyi gerçekten bilseydi, önce Jimin'i korumayı düşünürdü, tekrar incinmesini istemiyordu. Ve sonra Jungkook'a gereksiz olduğunu, Jimin'in gerçekten 'ilişkiler'de berbat olduğunu ve bunun işe yarayamayacağını söylerdi. Taehyung bilmemesi daha iyiydi fakat Jungkook'un gerçeği anlatmak istediği kişi şu anda Taehyung'tan başkası değildi.

Bad Boys And Good Byes • Jikook ✓Where stories live. Discover now