Ocak

21.1K 837 194
                                    

[ cr: @𝐛𝐥𝐭_𝐩𝐫𝐟 ]


Jungkook kış mevsiminden nefret ederdi. Kış demek soğuk demekti, soğuk demek şarkı söyleyemez demekti çünkü boğazları şişiyordu, dans edemez demekti çünkü pratik odaları buz gibi oluyordu, ders çalışamaz demekti çünkü komşusunun arkadaşları yine gelir ve 'sessiz' kelimesi asla onları iyi tanımlayan bir kelime olmazdı. Ve dürüst olmak gerekirse kim soğuk bir cumartesi günü ders çalışmak isterdi ki? Her ne kadar Jungkook kendini ev ödevlerine gömmenin, Taehyung'un Chris Brown - Five şarkısını söylemesini kağıt gibi ince duvarlardan duyabilmekten daha iyi olacağını düşünüyor olsa da, eğer bağırmaya başladıysa şarkı söylediği gerçeği kabul edilebilirdi.

Aslında onu gerçekten rahatsız eden bir durum sayılmazdı, Taehyung'un arkadaşları hep onlara gelir ve Jungkook neredeyse hiç evde olmadığı için umursamazdı, sadece bu özel bir cumartesi günüydü ve mükemmel şarkı sözleri bulamıyordu, görünüşe bakılırsa ilham gelmiyordu, tam üç kez üzerinde çalıştığı ama hep batırdığı şarkıya, tanıdık melodiyi duyunca bir kez daha başlaması gerektiğini düşünüyor, yüzüne yayılan gülümsemeye engel olamıyordu. Taehyung kulağa saçma geldiğini söylemişti ve Jungkook bir gün telefonundaki tüm ses kayıtlarını ona e-mail olarak gönderecekti.

( Alarm olarak bunu istiyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Alarm olarak bunu istiyorum.)

Taehyung ile tanıştığında da kış mevsimindeydiler ve o zamandan beri bir çok şey değişmiş fakat Taehyung hala nazik ve gürültülü kalmayı bir şekilde başarmıştı. Bir gün biraz şeker almak için Jungkook'un kapısını çalan Taehyung bir saat sonra hafif yanık kurabiyeler ve Jungkook'un şarkılarını ilk duyduğu zamanki kutu gülümsemesi ile geri dönmüştü. Bir yıl sonra da bir plak şirketinin ona teklifte bulunduğunu ve onlara imza atmaya karar verdiğini öğrendi. O zamandan beri birkaç ay olmuştu. Jungkook'un hayatı yoğun bir hal aldığında, arkadaşlarının berbat zevklerine katlanmak pahasına olsa bile kendisine destek olup günlerini neşelendirdiği için Taehyung'a fazlasıyla minnettardı. Jungkook okulda elinden gelenin en iyisini yapıyordu ancak onlardan korktuğu için değil, onlar her zaman Taehyung'un evinde oldukları ve ses yaptıkları için bunun bir yardımı dokunmuyordu.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Bad Boys And Good Byes • Jikook ✓Where stories live. Discover now