Κεφάλαιο 19

269 40 47
                                    

Vote & Comment💗

«Τι λες; Ποιο γάμο;» Προσπαθώ να φανώ ήρεμη καθώς ρωτάω προβληματισμένη τον Ίθαν.

Δεν θα με τρελάνει αυτός. Μπορεί και να το κάνει για να μας χαλάσει την διάθεση.

Μα καλά.

Κανόνισα να παντρευτώ και δεν το θυμάμαι;!

Αυτός το μόνο που κάνει είναι να κοιτάει τον Άλεξ με ένα αλαζονικό χαμόγελο. Ενώ ο Άλεξ με κοιτάει κάπως καχύποπτα να το πω;

Κάτι μου κρύβει.

«Αλέξανδρε δεν της μίλησες;» Ακούγετε μια αυστηρή φωνή που προέρχετε από τον επιβλητικό πατέρα τους. Δεν καταλαβαίνω τι έγινε μόλις τώρα.

Ο Άλεξ κοιτάει αμήχανα κάπου άκηρα. Τον βλέπω που σφύγγετε καθώς μια φλέβα έχει εμφανιστεί στον λαιμό του.

«Κμ να.. δεν πρόλαβα να της το ανακοινώσω.» Λέει σαν μωρό παιδί που τον μαλώνουν οι γονείς τους. Αλλά αμέσως αλλάζει το βλέμμα του σε θυμωμένο.

«Και αν δεν το έλεγε τώρα ο βλάκας από κει δεν θα της το ανακοίνωνα σύντομα!» Λέει επιθετικά καθώς συκώνετε και πηγένει κατα πάνω στον Ίθαν.

Τον συκώνει από την καρέκλα και τον κολλάει στον τοίχο που βρισκόταν λίγα μέτρα μακρυά τους. Δεν χρειάζετε να πω μάλλον ότι ο Ίθαν τον κοιτάει όλο ειρωνία και χαρά.

«Αω σου χάλασα τα σχέδια;» Λέει τάχα θυμωμένα ο Ίθαν κάνωντας πως σκουπίζει ένα δάκρυ. Ο Άλεξ αρπάζετε περισσότερο και νιώθω ότι έχει ήδη αγριέψει αρκετά για να αλλάξουν και τα μάτια του. Το νιώθω.

Κακή κίνηση Ίθαν.

Όμως, ακόμη δεν καταλαβαίνω. Ποια σχέδια;

Γιατί να παντρευτούμε;

Γιατι δεν μου είπε τίποτα;

Γιατι αποφάσισαν άλλοι για τον γάμο μας;

Με ρώτησε εαν θέλω να παντρευτώ;

Το κεφάλι πάει να σπάσει από τα νεύρα αλλά μάλλων όλοι είναι πολύ απασχολημένη για να με ρωτήσουν για την άποψη μου.

«Τι κρίμα που ξόδεψες άσκοπα και άδικα τόσα χρήματα για το δαχτυλίδι.» Συνεχίζει να λέει ο Ίθαν μπερδεύοντας με ακόμη περισσότερο.

«Βούλωστο ρε! Σε μισώ τόσο πολύ που άνετα θα σε έδεινα στους λυκάνθρωπους αλλά έχε χάρει που δεν θα με αφήσουν οι γονείς μας!» Φτήνει τις λέξεις ο Άλεξ στον Ίθαν πετώντας φλόγες με τις ματιές τους. Ξαφνικά ο Ίθαν μόλις άκουσε τις τελευτέες λέξεις του Άλεξ τα μάτια του κοκκίνησαν. Όμως δεν ήταν το ίδιο με του Άλεξ. Ηταν πιο.. πιο σκουρα.. προς το μαύρο.

My biggest fear is sleeping Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα