Κεφαλαιο 1

2.3K 163 25
                                    

Vote & Comment💗

Ανοιγοκλεινω αργα τα ματια μου αλλα τα κλεινω αμεσως μιας και κατι με ενοχλει.

Αντιλαμβανομαι οτι το φως του ηλιου με τυφλωνει. Τελεια τωρα δεν μπορω ουτε να κοιμηθω. Κανω ενα επιφωνημα αγανακτησεις με μενα και το ποσο μπαζο ειμαι που δεν εκλεισα τις κουρτινες. 

Χασμουριεμαι και συκωνωμαι απο το κρεβατι και κατευθυνομαι προς το μπανιο, κοιταζομαι στον καθρευτη και απο αυτο που αντικριζω μονο που δεν φρικαρω. Πως ειμαι ετσι;! Μοιαζω με κλοουν αλα κιλερ. Οχι νταξη, η κατασταση μου δεν ειναι και τοσο τραγικη.

Εχω μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια μου και γενικα φαινομαι σαν ζομπι, λογικο αφου κοιμηθηκα μονο τρεις ωρες. Ναι οπως βλεπετε η ηλιθια η κολλητη μου επειδη δεν ειχε υπνο σκεφτηκε: "μωρε γιατι να μην χαλασω και τον υπνο της Ζωης".
  
Κανω ενα κρυο μπανιο μπας και ξυπνησω. Επειτα πλενω τα δοντια μου και πηγαινω παλι στο δωματιο μου. Μετα απο μια πενταλεπτη συσκεψη που εκανα με το υποσυνειδητο μου και τα ρουχα μου καταλειγω στο να φορεσω ενα μαυρο τζιν με σκισιματα και μια κοντομανικη ασπρη μπλουζα, μαζι με τα souper star μου. Τελος στεγνωνω τα μαλλια μου μιας και ειναι ισια τα μαλλια μου και βαζω το καπελο adidas μου. Βαφομαι διακριτικα, μην φανταστειτε τιποτα σπουδεο λιγο nude κραγιον και μασκαρα. Γενικα δεν μαρεσει να βαφομαι πολυ.
 

Με ολα αυτα που τριγυρνανε στο μυαλο μου ξεχασα να σας συστηθω κιολας.

Ειμαι η Ζωη, ειμαι 19 χρονων. Εχω μακρια ισια ξανθα μαλλια και ειμαι γυρω στο 1.68 . Μενω Κρητη με την κολλητη μου ,την Βαλεντινα, ειναι και αυτη 19 χρονων και ειναι λιγο πιο ψιλη μου γυρω στο 1.70 , εχει κασταντα ισια μαλλια και την αγαπω οσο σπαστικια κι αν ειναι.
  

Κατεβαινω τις σκαλες και αφου καταφερω να μην πεσω απο τις σκαλες οπως χθες βηματιζω προς την κουζινα μιας και πειναω ομως το κουδουνι χτυπαει. Τωρα φτεω να σκυλοβρισω οποιον κι αν βρισκεται εξω απο αυτη την πορτα; Ποιος ειναι απο το πρωι και βασικα ποιος με διακοψε απο το να ετοιμασω κατι να φαω! Ειναι ιερο πραγμα το φαι!

Ανοιγω την πορτα και βλεπω -

Γεια σας✋❤ Αυτη ειναι η πρωτη μου ιστορια οποτε συγγνωμη αν ηταν λιγο βαρετο αυτο που διαβασατε.❣
Χμμ ποιος λετε να ειναι πισω απο την πορτα?❤

Λοιπον αυτα για τωρα😍

γεια σας 👋😍😍

My biggest fear is sleeping Where stories live. Discover now