Κεφάλαιο 12

707 63 2
                                    

Vote & Comment💗

Εδώ και μισή ώρα καθόμαστε στο καθιστηκό με τον, ΠΡΙΓΚΙΠΑ, Άλεξ,ναι ακόμη είμαι θυμωμένη μαζί του, και την θεία μου που απ' ότι μου είπε πριν λίγο την λένε Μέλανη και είναι η προσορινή βασίλισσα του Φεγγαριού και γενικά είναι η προσορινή βασίλισσα όλων τον πλασμάτων που ανήκουν κατα κάπιο τρόπο στο σκοτάδι. Αλλά κάτι δεν κατάλαβα, τι εννοεί πως είναι προσορινή βασίλισσα δηλαδή υπάρχει και "κανονική" βασίλισσα;

"Μέλανη αν μπορώ να ρωτήσω φυσικά, τι εννοείς ότι είσαι προσορηνή βασίλισσα; Που είναι η κανονική βασίλισσα ; " Την ρωτάω αλλα θέλω να μουτζώσω τον εαυτό μου γιατί πριν όταν μου είπε το όνομα της μου είπε να την λέω θεία.

Κοίταξα την Μέλανη και είδα στο πρόσωπο της να σχηματίζεται ένα μεγάλο χαμόγελο. "Η κανονική βασίλισσα βρίσκεται μπροστα μου." Μου λέει και εγώ γυρίζω γύρω τα μάτια μου για να δω αν είναι εδώ και δεν την έχω δει για να της απολογηθώ που την αγνώησα.

Όμως τα βλέμματα και των δύο είναι πάνω μου. Η θεία μου με κοιτάζει με ένα χαμόγελο υπερυφανιας νομίζω και ο Άλεξ με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια.

Οπα, τι έγινε; 'Άλεξ γιατί με κοιτάς με γουρλωμένα μάτια;' λέω απο μέσα μου ελπίζωντας ότι με άκουσε. "Ζωή, δεν ήθελα να σου το πω τόσο νωρίς επειδή ακόμη να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση σου αλλά θα γίνεις η βασίλισσα του φεγγαριού. Εδώ και 100 χρόνια η γενια μας περιμένε  για να γεννηθεί αυτό το ξεχωριστό πλάσμα που θα σώσει τον κόσμο μας, και αυτή είσαι εσύ, αλλά κάπου εδώ υπάρχουν και τα κακά νέα. Όταν θα γίνει η στέψη για να γίνεις βασίλισσα μαζί με σένα θα στευτή και ο βασιλειάς των... βρικόλακων." Λέει η θεία μου και γω έχω μείνει άφωνη. "... Δηλαδή για να καταλάβω, εγώ σε λίγο καιρό θα πρέπει να διηκώ όλο το βασίλειο και να λέω τι θα γίνει δηλαδή να δίνω διαταγές;" Λέω και μπορώ να πω ότι ήδη έχω αγχωθεί υπερβολικά.

"Ναι αλλά αυτά θα τα συζητήσουμε αργότερα όταν έρθει η ώρα" λέει η Μέλανη. 

Ένα αγόρι περίπου στην ηλικία μου έρχεται από το πουθενά και κάτι λέει στην θεία μου και αυτή ξαφνιάζεται. "Εμένα με συγχωρείτε για λίγο έχω μια δουλειά που πρέπει να διευθετίσω." Μας λέει και προσπαθεί να μην δίξει ότι είναι αγχωμένη αλλά δεν τα κατάφερνει και πολύ γιατί έφυγε σαν την κυνηγημένη. Θα κάνω ότι δεν πρόσεξα την αναστάτωση της.

Τώρα είναι ώρα να συζητήσω κάποια πράγματα με τον κύριο Πρίγκιπα απο δώ, ελπίζω να καταλάβατε την ειρωνία.

My biggest fear is sleeping Where stories live. Discover now