κεφαλαιο 4

1.4K 126 6
                                    

Vote & Comment💗

Οι ακτηνες του ηλιου για ακομη μια φορα με τυφλωνουν. Και αποτι καταλαβατε ναι παλι ξεχασα να κλεισω τις κουρτινες.Μπραβο μου.

Συκωνομαι βαριεστημενα απο το κρεβατι μου και κλεινω τις κουρτινες. Χμ τωρα ειναι καλυτερα. Κατευθυνομαι παλι στο κραβατι μου και ξαπλονω. Ενας ακομη υπνακος δεν θα με χαλαγε, εβαλα ξυπντητηρη για μιση ωρα αργοτερα ετσι ακομα ενας υπνος με πειρε.

''Ζωη ξυπνααααα" καπιος φωναξε και με σκουντιξε. Που λογικα αυτος ο καπιος ειναι η Βαλεντινα.

"Μμμ τι ωρα ειναι? Βασικα τι χρονια?"ειπα καθως χασμουριεμαι. Η Βαλεντινα με κοιταει με ενα υφος σοβαρα τωρα?

"Αηαπητη μου ηλιθια κολλητη, η ωρα ειναι 14:00 και εχεις μονο 3 ωρες για να ετοιμαστεις για το ραντεβου σου με αυτον τον κουκλο"ειπε και στο τελος μου εκλεισε το ματι.

καλε...πιο ρεντεβου λεει ? και πιον κουκλο? Ιιιι τωρα θυμηθηκα. Οχχ δεν θα προλαβω.

"Καλα μωρη εσυ γιατι δεν με ξυπνησες πιο γρηγορα? Και που ξερεις και για το ρενταβου αφου δεν σου ειπα τιποτα"ειπα και κατευθινομαι προς τον καθρευτη.Αχχ καλε πως ειμαι ετσι? Τα μαλλια μου ειναι ανακατεμμενα και το make-up εχει πασαλυφτει σε ολο μου το προσωπο.

"πρωτον δεν σε ξυπνησα πιο γρηγορα γιατι πριν 10 λεπτα ξυπνησα και δευτερον οταν ηρθα να σε ξυπνησω σου εστειλε μυνιμα εε και το ειδα που σου ελεγε αν ασχιει ακομη για σημερα και του εγραψα ναι για να μην νομιζει οτι τον γραφεις " ειπε και στο τελος εκανε puppy face .

"Πφφ οκ αλλα ελα πηγαινε τωρα γιατι θελω να ετοιμαστω και δεν θα προλαβω αα και κολλητουλα μου.. μην νομιζεις οτι γλυτωνεις την ανακριση για το αγορι που φυγατε μαζι εε." ειπα με ενα σατανικο χαμογελο. Νομιζε θα το αφηνα ετσι το θεμα χωρις να μου πει τιποτα εε? χαχα μαλλον της αρεσει παντως γιατι εχει γινει ολοκοκκινη απο την ντροπη της.

Ετσι την εδιωξα απο το δωματιο . Ωρεα τωρα ειναι ωρα για μπανιο.Πηγα στο μπανιο και ανοιξα το νερο στο ζεστο και εβαλα αφρολουτρο μεσα. Εβγαλα τα ρουχα μοθ και μππηκα μεσα αστο μπανιο.Το ζεστο νερο με βοηθαει να ηρεμω και να σκεφτομαι.

Σαν φλασια μου ηρθαν τα λογια που ελεγε καπιος στον υπνο. Δεν καταλαβα πιος ηταν γιατι δεν τον ηξερα καν. Ηταν ψιλος με μαυρα μαλλια και φορουσε ενα μαυρο τζιν με μια ασπρη μπλουζα που την καλυπται αιμα. Η ολη του εμφανισει φωναζε κυνδινος αλλα τα λογια που μου ειχε πει εχουν κολλησει στο μυαλο μου και δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει .

My biggest fear is sleeping Where stories live. Discover now