κεφαλαιο 11

740 68 4
                                    

Vote & Comment💗

"Ζωη ξυπνα πρεπει να παμε κατω μας περιμενει η θεια σου." Ακουω μια φωνη να λεει ενω κοιμαμαι. Ανοιγω σιγα σιγα τα ματια μου και περιμενω μερικα δευτερολεπτα μεχρι να καθαρησει η οραση μου. Βλεπω εναν Αλεξ χωρις μπλουζα να ειναι διπλα μου. Παρατηρω χωρις να το θελω τους κυλιακους του. Ειναι... ειναι ουαου. Δεν ηξερα οτι ειχε τοσο ωραιο σωμα.

"Τι εγινε; Σου αρεσει το θεαμα; " Μου λεει ο Αλεξ και ξεκολλαω τα ματια μου απο τους κυλιακους του και βλεπω τα ματια του. "Μπα απλως σκευτομουν." Λεω αλλα ουτε εγω η ιδια δεν με πιστεψα.

"Τι εγινε μικρη λεμε και ψεματα τωρα; " Λεει αστεια και αρχεται απο πανω μου και αρχιζει να με γαργαλαει. "Χαχχαχχχαχαα" Γελαω " Ελα πες οτι ειμαι Θεος "λεει ο Αλεξ γελωντας και συνεχιζοντας να με γαργαλαει "Χαχαχαχ ει-χαχαχα σαι χαχαχ θε- χχαχα θεος" Προσπαθω να πω μεσα απο τα γελια μου και σταματαει να με γαργαλαει.

Σιωπη υπαρχει στον χωρο. Ο Αλεξ κοιταει μια τα ματια μου και μια τα χειλη μου.

"Καντο" λεω και τον κοιταω στα ματια." γκμ γκμ ποιο; " λεει και ξεροβηχει ο Αλεξ.

'Φιλισε με' λεω απο μεσα μου γιατι ξερω οτι με ακουει αυτη την στιγμη και αυτο κανει. Ορμαει στα χειλη μου
Και με φιλαει παθιασμενα. Βαζω τα χερια μου γυρω απο τον λαιμο του και αυτος στο μαγουλο μου. Μου δαγκωνει το κατω χειλος και τον βλεπω να αποτραβιεται αποτομα αφυνωντας με ξεπνωη. Περνω βαθιες ανασες ενω αυτος με κοιταει πανικοβλητος.

"Τι επαθες; " Τον ρωταω αφου ανησυχω. "Σου δαγκωσα το χειλος καταλαθος με τον κοινοδοντα μου και- μα πως στο καλο- δεν γινετε." Λεει και παραμιλαει να το πω;

"Ει ει Αλεξ μου ηρεμησε και πες μου που ειναι το κακο με δαγκωσες και; " Του λεω και βλεπω οτι τον ηρεμαω λιγο αλλα οχι αρκετα για να σταματησει να γουρλωνω τα ματια του. "Δηλαδη θες να μου πεις οτι δεν πονας καθολου?", κουναω αρνητικα το κεφαλι μου και παρατηρει τα χειλη μου, "Ουτε ματωνεις ουτε εχεις σημαδι. Αποκλειεται αυτο ειναι πιο υπερφυσικο και απο μενα " συνεχιζει και εγω σαν να μου ηρθε φλασια θημηθηκα οτι αυτο που ειχα πιει τοτε ηταν για να μην μπορει ΚΑΝΕΙΣ βρικολακας να με πειραξει και τονιζω το κανεις γιατι ουτε ο Αλεξ μπορει προφανος. "Ξερω γιατι, ειναι επειδη - " με διακοπτει ο Αλεξ. "Ναι ξερω αυτο που ειχες πιει δεν σε αφηνει να πληγωθεις απο κανεναν βρικολακα ουτε και απο μενα. Δεν πειραζει καλυτερα ετσι. Δεν θα τραυματιστεις ποτε απο βρικολακα ειναι καλυτερα ετσι γιατι μπορει και να σε εκανα βρικολακα αν εβλεπα το αιμα σου ."Λεει και στιγμες με τον Ιθαν να μου πινει το αιμα ηρθαν στο μυαλο μου αλλα αμεσως τις διωχνω.

My biggest fear is sleeping Where stories live. Discover now