9.Svadba 2/2

1.4K 61 2
                                    

Pozeral som sa do jej očí a nič nevravel. Ona sa začala približovať. Sadla si vedľa mňa. Svoj zrak som sústredil pred seba.

,, Jared prosím poď so mnou." ozvala sa Lucy.

,, Tak poďme." povedal som a chytil ju za ruku. Prišli sme k môjmu autu a vyrazili domov. Zastavil som pred domom a vystúpili sme. Vo dverách sa hneď ukázala moja mama. Mala zabijácky pohľad, ktorý smeroval ku mne. Ukázala aby som išiel za ňou.

Som mŕtvy.

Z pohľadu Lucy :

Videla som ako Jared nasleduje svoju nahnevanú mamu. Vyšla som po schodoch do svojej izby. Tam stála Dylan. Usmiala sa a podala mi svadobné šaty. Obliekla som si ich a sadla si na stoličku pred zrkadlom. Dylan mi do vlasov dala doplnok od otca. Usmievala sa ako kedy si niečo dala.

,, Ty si si niečo dala?" opýtala som sa Dylan.

,, Iba 3 poháriky vodky.'' usmiala sa. Začali sme sa smiať. Do izby vbehla Kelsy. Prišla ku mne.

,, Vyzeráš ako princezná." povedala.

,, Nie to ty." usmiala som sa. Potom do izby vtrhol Kris.

,, WOW. Vyzeráš nádherne." usmial sa. Kelsy rýchlo bežala a skočila naň ho.

,, Kris a ja vyzerám ako?" opýtala sa.

,, Ako malá princezná." smiali sme sa. ,, Ale teraz už musíme ísť." povedal a ja som prikývla. Kris vzal Kelsyna ruky a ja s Dylan sme išli za nimi. Dole už nikto nebol. Vyšli sme pred dom a tam stálo čierne audi. Nastúpili sme. Ja som sedela vpredu a Dylan s Kelsy vzadu. Kris zastavil pred kostolom. Bola som nervózna. Nikdy som si nemyslela, že tento deň príde tak skoro. Vošli sme pred dvere. Z nich vyšiel môj otec. Oni traja si išli do vnútra sadnúť.

,, Moja mála dcérka sa ide vydávať." môjmu otcovi po lícach stekali slzy. A začali aj mne.

,, Oh. Prepáč. Nechcem aby sa ti rozmazal make-up." povedal a usmial sa. Utreli sme si slzy a čakali na čas kedy máme ísť.

Tak a teraz príde opísanie obradu... Som strašne nervózna. Ešte som svadbu neopisovala. Dúfam že sa bude páčiť. Pustite si pesničku na boku. Trochu rýchlejšia ale mne sa tam páčila. Príjemné čítanie... :) :)

Katherin mávla aby sme vošli.

Z pohľadu Jareda :

Otvorili sa dvere kostola a do vnútra vošla Lucy s otcom.

Vyzerala nádherne. Pripomínala mi princeznú. Na tvári mala nádherný úsmev. V očiach iskru. Stál som tam a pozeral sa na ňu. Išla ku mne ako anjel. Presne bola môj ANJEL.

Poznáte, keď sa váš život otočí o 180°C?? Tak mne sa to práve deje.

Z pohľadu Lucy :

Vošli sme a môj zrak padol na muža stojaceho pri kňazovi. Muž, ktorý mi zmenil život. A stále mení.

Predstavte si že pred 2 týždňami by som ani len nepovedala, že budem kráčať k mužovi ktorého poznám 2 týždeň a MILUJEM HO.

Stál tam ako môj ANJEL. Moja druhá polovička. Môj ŽIVOT. 

Otec podal moju ruku Jaredovi. A obrad sa začal.

,, Dnes sme sa tu zišli aby sme spojili dvoch ľudí , dve životy , dve srdcia a dve duše. Jared a Lucy sa rozhodli spojiť svoje životy...............

.

.

.

.

SOLD - Predaná 1.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon