4. Už sa to blíži.

1.7K 61 5
                                    

,, Prišla som na návštevu." pred nami stálo asi tak staré dievča ako ja s čiernymi vlasmi a hnedými očami.

,, Tak ako vidíš nie som veľmi šťastný z tvojej návštevy." začala sa smiať.

,, Ja som Kortny." podala mi ruku. Postavila som sa a jednu jej vrazila. Jared bol poriadne zaskočený.

,, Ja viem presne kto si ty suka. A môžem ti poďakovať. Keď nevieš kto som tak ty to s radosťou poviem. Som bývalá Lukasova snúbenica a teraz aj budúca Jaredova manželka. Takže sa k nám nepribližuj." chytila som Jareda za ruku a ťahala ho do reštaurácie.

,, Ďakujem že si to spravila za mňa." povedal s úsmevom Jared.

Zvyšok večera sme sa smiali na Krisovich vtipoch. O Kortny nepadla ani reč. Na Jaredovi bolo vidieť, že je šťastný. Keď sme prišli domov ľahla som si do postele a zaspala.

RÁNO :

Je 10:00 hodín a o chvíľu mám ísť vyberať šaty. Poobede odlietame s Jaredom do Paríža. Nevedeli sme si vybrať ale nakoniec nás Paríž oslovil najviac. Práve som na ceste do svadobného salónu. Katherin trvala na tom, že pôjdeme do toho najdrahšieho. Jared zatiaľ musel ísť s pánom Wiliamsom vyberať oblek. Vošli sme a hneď som mala ísť do kabínky. Po vyskúšaní asi 50 šiat som si vybrala tie čo sa mi najviac páčili. Zaplatili sme a nechali ich trochu upraviť.

Teraz sedím v lietadle spolu s Jaredom a letíme do Paríža.

AKO PREBIEHALA  DOVOLENKA :

Prvý deň čo sme prišli do Paríža bolo úžasne. Počasie nám prialo. Boli sme sa pozrieť na Eiffelovku. Urobili sme si pár fotiek. Večer sme boli na večeru. A potom sme išli spať. Na druhý deň sme boli pozrieť obchody. Jared bol s tých nákupov unavený. Večer sme boli na krásnej večeri. Pozreli sme sa aj na večernú EIFFELOVKU. S Jaredom mi bolo úžasne. Vravel mi vtipy. Hovorili sme o detstve. Bolo nám úžasne. V pondelok sme leteli domov. Jared išiel v utorok do práce a ja som s Katherin riešili veci okolo svadby. Počas dovolenky som si uvedomila, že som sa do Jareda ZAMILOVALA.

,, Lucy počúvaš ma?" Katherin mi mávala rukou pre očami.

,, Prepáč čo si vravela?" usmiala som sa na ňu.

,, Obrad by bol o 11:00. Potom by sme išli do sály kde by bol obed o 13:00. Tak by sme nechali chvíľu voľný priestor. Potom by tvoj otec a Stephan mali svoje príhovory. Potom tanec. A tak večera okolo18:00.." mne sa to páči.

,, Mne sa to páči ale radšej sa opýtam aj Jareda. Napíš mi to na papier. Keď príde z práce preberiem to s ním." povedala som. To už na stôl nosili večeru. Mali sme vyprážaný syr s hranolkami. Začali sme s Katherin jesť. Potom prišli aj Jared a jeho otec. Zajtra príde z Ríma môj otec.

,, Tak ako ste sa mali?" opýtal sa Jaredov otec.

,, Vynikajúco. Treba doladiť ešte pár veci okolo svadby a budeme mať pokoj. To mi pripomína Jared máš tie obrúčky?'"pozrela sa na Jareda prísnym pohľadom.

,, No ja.." potreboval pomoc tak som mu pomohla.

,, Zajtra ráno po nich ideme. Chceme ich vyskúšať. Taktiež treba vybrať snubný prsteň."Jaredovi odľahlo.

,, Dobre. Tak dobrú noc." Katherin aj Stephen sa postavili a odišli.

,, Ďakujem. Neviem čo by som robil. Keby, že jej poviem, že som zabudol tak som pochovaný 6 metrov pod zemou" usmial sa. Podala som mu papier. S tým čo mi napísala Katherin.

,, Prečo mi to dávaš?" pozrel sa na mňa.

,, Chcem aby si povedal či to tak môže byť alebo nie."

,, Ja som ..." prerušila som ho.

,, Chcem len aby si sa aj ty trochu zapojil."

,, No dobre. Podľa mňa je to dobre." usmial sa.

Postavili sme sa a každý išiel do svojej izby. Zase som mu nedokázala povedať, že ho milujem. Som úbohá. Prezliekla som a zaľahla. Ani neviem ako a zaspala som.

Ráno som sa zobudila o 10:00. Postavila som  z postele a vošla do kúpelne. Osprchovala som sa a umyla si zuby. Namaľovala som sa a vošla do izby. Zo skrine som si vybrala kraťasy s vysokým sedom a hnedú blúzku. Z bielizníka som si vytiahla podprsenku a nohavičky. Obliekla som sa a učesala si vlasy. Vyšla som z izby. Vošla som do kuchyne. Za stolom sedel Jared.

,, Dobré ráno."pozdravil som.

,, Dobré. Tu máš raňajky. Najedz sa a ideme po tie prstene."

Bože svadba. Už sa to blíži.

SOLD - Predaná 1.Where stories live. Discover now