7. Bolo to od nej hrozné.

1.5K 54 0
                                    

Začala som sa hrabať v šatníku a hľadať šaty. Nakoniec som našla to čo som hľadala. Obliekla som si ich. Vzala som si kabelku a topánky na vysokom podpätku. Vyšla som z izby a Jared stál na chodbe. Keď sa na mňa pozrel zostal prekvapení.

,, Wow. Lucy vyzeráš nádherne. Môžeme?" podal mi ruku. Prijala som ju a zišli sme schodmi. Vyšli sme z domu. Prišli sme k autu a Jared mi otvoril dvere. Pozrela som sa na neho ďakovným pohľadom. Sadla som si a čakala na Jareda. Nastúpil na miesto vodiča a vyrazili sme. Zastavili sme pred veľmi luxusnou reštauráciou. Jared vystúpil a otvoril mi dvere. Všade boli fotografi a novinári. Všetci kládli Jaredovi otázky tipu:

To je vaša budúca manželka?

Koľko má rokov?

Svadba je v piatok?

Robíte to z donútenia alebo z lásky?

Táto otázka ma zasiahla. Ako ich o napadlo? Vošli sme dnu a tam bolo plno ľudí. Išli sme k stolu. Počas cesty sa Jared zdravil s rôznymi ľuďmi. Prišli sme k stolu a tam sedeli Dylan a Derek. Obidvaja sa postavili a objali.

,, Tak ako sa máte?" opýtala sa Dylan.

,, Dobre. A čo vy? Inak vyzeráš úžasne sestrička." povedal s úsmevom Jared. Dylan sa zachichotala.

,, Vidíš on si to aspoň všimol. A ty?" štuchla do Dereka. Všetci sme vybuchli do smiechu.Objednali sme si jedlo. Čašníčku nám robila moja nepriateľka zo strednej. Keď sme si objednávali tak na mňa vždy pokukovala.

Pohľad Jareda :

Celý večer išiel dobre. Všimol som si že čašníčka pokukovala na Lucy. Potom odišla.

,, Tak už sa tešíte na svadbu?" opýtala sa s úsmevom Dylan. Túto tému nenávidím a ona to dobre vie.

,, Hmm...Dobre. Ako sa má Kelsy?" aspoň Lucy má rozum.

,, Dobre. Aj keď by chcela ísť niekedy s Jaredom do Disneylandu." bože úplne som zabudol.

,, Dylan vysvetlil som ti to." povedal som.

,, Chápem ale môžeš ísť s ňou aspoň raz von." dostal som nápad.

,, Tak vieš čo? Zajtra mi ju pripravíš na 14:00. Vezmem ju aj Lucy do Disneylandu. Aspoň malé rozptýlenie pred svadbou." prosím.

,, To je fantastický nápad. Aj  tak potrebujem ísť kúpiť šaty a Derekovi oblek." usmiala sa. Potom prišla čašníčka. Dala nám jedlo. Keď odrazu bolo počuť rozbitie taniera. Rýchlo som sa pozrel na Lucy. Čašníčka na ňu vysypala jedlo. Všetci sa pozerali na nás. Lucy začali tiecť slzy. Rýchlo sa postavila od stoličky a utekala preč. Rýchlo som sa postavil.

,, Nie je tu nič zaujímavé." vykríkol som a utekal za Lucy. Vyšiel som a videl ju sedieť na obrubníku. Vonku už bola zima dal som si dole sako a prehodil som jej ho cez pleca. Trochu sa zľakla ale, keď sa pozrela, že som to ja otočila sa napäť. Sadol som si k nej.

,, Lucy si v poriadku?" opýtal som sa opatrne.

,, Až nato že mám na sebe špagety, zničení make-up, na sebe tvoje sako a sedím na obrubníku. Fajn." povedala ironicky.

,, Poznala si tú čašníčku?" musel som sa jej to opýtať.

,, Bola mojou nepriateľkou na strednej. Nepáčilo sa jej, že vždy dostanem čo chcem. Ale nikdy to tak nebolo. Vždy som chcela byť ako ona. Úplne normálne dievča a nie ockovo dievčatko." povedala smutne. Chytil som ju okolo pása a postavil.

SOLD - Predaná 1.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin