8.Svadba 1/2

1.3K 59 0
                                    

Takže... Tu je nová časť.. :) :)

Mala na sebe plavky bez ramienok. Prišla k nám a my sme od nej nemohli odtrhnúť oči.

,,Hm... Vyzerám tlusto, že?"opýtala sa so smútkom v hlase.

,, Vôbec nie si tlustá. Keby že nie si zasnúbená s mojím kamošom tak ťa pretiahnem hneď tu." usmial sa Kris. Buchol som do neho a on spadol do vody. Lucy sa začala smiať.

Po 2 hodinovom kúpaní sme sa rozhodli ísť domov. Kelsey po ceste zaspala. Bolo niečo okolo 18:00. Malú mám priviesť až o 20:00. Prišli sme domov. Kelsey už bola hore. Vystúpili sme z auta a Kelsey sa rozbehla za mojou mamou. Lucy hneď išla spať.  Vošiel som do vnútra a uvidel mamu s ustarosteným pohľadom. Vedel som presne o čom sa chce rozprávať.

,, Kelsey bež za Lucy." povedal som jej s úsmevom. Hneď sa rozbehla. Sadol som si k mame na gauč.

,, Takže kedy jej ....''

Pohľad Lucy :

Hneď ako som vošla do izby som sa prezliekla do teplákov a voľného trička. Išla som si ľahnúť, keď mi do izby vtrhla Kelsey.

,, Ahoj. Jared ma poslal za tebou. Chcel sa rozprávať s babkou"' usmiala som sa na ňu a potľapkala na voľné miesto na posteli. Rýchle si sadla ku mne.

,, Tak ako to je s tým tvojím Markusom ?" usmievala sa od ucha k uchu.

,,Tak.. boli sme spolu na zmrzline. Ale ešte rozmýšľam. Je pekný ale mne sa páči Andrew (Andrju)." tak tá malá ich mení ako na bežiacom páse. Začala zívať a pretrela si oči. Bola unavená.

,, Ľahni si." ukázala som jej na vankúš. Usmiala sa a ľahla si. O chvíľu zaspala. Vzala som si do ruky svoj Iphone a odomkla so ho. Bola tam fotka mňa spolu s Jaredom. Fotil nás Kris dnes na kúpalisku. Hneď sa mi vybavila spomienka.

,, Nie nie." Jared sa silou mocou nechcel fotiť.

,, Prosím len jednu." nahodila som psie oči.

,, Ale len pod podmienkou, že sa vyfotíš so mnou." usmiala sa. Prikývla som a podala mobil Krisovi. Jared si dal ruku okolo môjho pása a mňa zasiahla elektrina. V bruchu som mala motýle. Bolo to niečo neopísateľné... Potom nás odfotil a ja som fotku poslala Jaredovi. Nenápadne som si ju nastavila ako tapetu.

Potom so zaľahla a tiež zaspala.

DEŇ SVADBY :

A je to tu. SVADBA. Mám zvláštny pocit. Som strašne nervózna. Akurát sedím pred zrkadlom. Kaderníčka mi robí vlasy a druhá make-up. Jareda som od  rána nevidela. Vlastne to nikto. Máme asi hodinu do obradu. Bože som strašne nervózna. Som konečne hotová. Teraz sa už len nasúkať do šiat a vyraziť do kostola. Katherin už od rána všetkých stavia do pozoru. Niekto zaklope na dvere a potom vojde. Je to môj otec s pyšným pohľadom.

,, Niečo som ti priniesol." podá mi malú krabičku a v nej je krásny doplnok do vlasov.

,, Ďakujem." poviem a objímem ho.

,, Mala ho aj tvoja mama, keď si ma brala. Chcem aby to moja jediná dcéra mala tiež." povedal a začali mu po lícach stekať slzy. Potom do vnútra vtrhla Katherin.

,, Ja ho zabijem, pochovám, vykopem a ešte raz zakopem." musela som sa pousmiať.

,, Koho ideš zabíjať?"opýtala som sa jej.

,, JAREDA." bola strašne nahnevaná.

,, Čo sa deje?" môj otec zatiaľ išiel dole.

,, Neviem ho nikde zohnať. Polovička domu ho hľadá." nahnevane chodila po izbe. Potom som si spomenula ako mi rozprával o mieste, kde sa cíti voľne bez povinností.

,, Katherin. Posuň obrad o polhodinky. Podaj mi prosím tie topánky čo sú pri posteli." podala mi topánky a rýchlo som si ich obula. Vzala som si mobil a bežala dole. Stál tam iba Kris.

,, Kris vezmi auto. Viem kde je Jared." rýchlo utekal pre kľúče a ja som vybehla pred dom. Nastúpila som a vyrazili sme.

Prosím, buď tam JARED...

Pohľad Jareda :

Sedel som na skale. Pozeral som sa na prírodu. Je to tu také..kľudné. Tu som spoznal aj svoje prvé dievča ktoré som nadovšetko miloval. Volala sa Sarah. Bola nádherná. Jej oči mi pripomínala oceán. Jej úsmev bol niečo neopísateľné. Ale potom prišiel osudný deň.

,, Pán Jared." pred dverami stál policajt.

,, Áno to som ja." nechápal som čo tu chce.

,, Dnes havarovala vaša priateľka.'"začali mi po lícach stekať slzy. ,, Bohužiaľ to neprežila."

JE MŔTVA !!

Cítil som slzy. Najhoršie bolo, že sme sa deň pred haváriou pohádali. Kedy som mohol vrátiť čas, urobil by som to. Rada tvorila básne. Jeden z jej citátov bol :

Milovať znamená odovzdať sa telom i dušou alebo lepšie povedané, vytvoriť z dvoch bytostí jedinú.

A teraz sedím tu a plačem. Mal som stáť pred oltárom a čakať na ženu, ktorá ma opäť naučila MILOVAŤ..

,, Jared." niekto povedal za mojím chrbtom.

Otočil som sa a tam stála žena môjho NOVÉHO ŽIVOTA ....

Žena, ktorá ma naučila MILOVAŤ..

Tá, ktorá mala prísť pred oltár v bielych šatách a povedať "ÁNO".

Stála tam LUCY....

Tak trochu viac z Jaredovej minulosti...V ďalšej časti bude opísaná svadba :) :D

SOLD - Predaná 1.Where stories live. Discover now