BUGÜNLÜK BEN YOKUM

1.5K 37 18
                                    


Selamunaleykum kardeşlerim nasılsınız? Bayramınız nasıldı? Nasıl geçirdiniz? Bende 2 gündür yoktum. Beni özlemissinizdir herhalde. Balık sezonu açıldığı için bizde bayramda is yorgunluğumuzu atmak için balık avına çıkalım dedik. Sabahtan oraya gidip yerimizi aldık oltalarımızı kurduk. Herşey tas tamamdı.  Öğleden sonra sağnak yağış nedeniyle barajda mahsur kaldık.  Dün gece orada sabahladık. Gecede bir ayazdı iliklerimize kadar donduk. Boynumuz, belimiz kısacası tutulmadik yerimiz kalmadi ama çok eğlendik.  Sabahta yağmura yakalanmamak için herşeyimizi toparladık ce yola çıktık.  Fakat yollar balçık, çamur ve kayalıklarla dolu olduğu için oradan çıkmamız baya zor oldu. Neyse ki arkamızdan bir grup genç gelip arabamiza el atıp ite kaka oradan çıkmayı çok şükür ki  başardık. Bu konuda şansımız iyi gitti. Yani ablanızın bugün unutamayacağı bir anısı oldu. Yanliz melet stresin verdigi stresten dolayı birdap düştüm.  Heryerim yıkılıyor.  Duşu mu alınca yorgunluk üzerime daha da çok çöktü.  Şimdi kendimi yatagima attığım gibi uyuyacağım.

 Normalde o tüm güzel yorum ve mesajlarınızı cevaplamaya çalışıyorum. Ama bugünlük ne yorumlarınıza, ne de mesajlarınıza geri dönüş yapamayacağım. O yüzden beni affedin. Yarın hepsine tek tek bakıp cevaplamaya calisicam. Bugun benden Tepki de beklemeyin. Bunun için kusuruma bakmayın.  hepinizi çok seviyorum... Görüşmek üzere 😍😍😘😘😘❤❤🤗🤗

(Bu arada yarın yeni bir dövme daha yaptıracağım... )

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


EXO VE TEPKILERIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin