EXO D.O ILE HAYAL ET

5.6K 75 5
                                    


Bu dünyalık yaşayanlara buradan selam olsun!

Ben kim miyim? Çok affedersiniz kendimi tanıtmayı unuttum. Benim kim olduğum sizin aklınıza gelmeseydi, kendimi size tanıtmadan konuya bodozlama anlatmaya koyulcaktım. Neyse ki sizler varsınız!!!

Ben Jang Min Kore'nin en ünlü hırsızıyım. Hatta  çetemle birlikte aranan tek isim olmuştum. Geçen gün yolda yürürken bir afişe ilişmişti gözüm okumak için iyice dibine girmiştim. Yazanlar aynen bu şekilde " Kafa koparan hırsızlar çetesini bulana 1.5 milyon $ ödül verilecektir. Ölü yada diri farketmez. " diyordu. Baya şaşırmıştım ama aldırış etmeden yoluma devam ettim .

Seul'un en sessiz , en tenha saatlerin de yine herzaman ki gibi atıldım sokaklara. Uzun zamandır soymak için  uygun zamanı kolladığım eve doğru çevirdim adımlarımı. Bu gece bu evde çok büyük bir hâsılat yapacağıma emindim. Buradan çalacaklarım bir ay boyunca rahat geçinmeme yeterliydi. Evin oraya vardığımda çevresini üç defa kontrol ettikten sonra profesyonel teknikerlerimle evin içerisine girdim. Ilk nereden çalacağıma karar vermekte baya zorlanmıştım. Oyalanmak için fazla da vaktim yoktu.  Çok dikkatli olmalıydım. Aksi halde ev sahibini uyandırabilir daha sonrasında başıma bela alabilirdim.

El koordinasyonumun becerisiyle antika vazoyu kaptığım gibi çantama attım. Bu gece şans benden yanaydı. Evde ne var ne yok hepsini çantama tepmeye devam ettim. Çantam belli bir kapasiteden sonra çok ağırlaşmış ve ağzıda kapanmamakta baya ısrarcıydı.

Vurgunumu tamamlamış, geldiğim yerden tam çıkmak üzereydim ki. S**tiğimin salonunun içinde üç basamaklı merdivenin ne b*k işi vardı. Ayağım takıldı ve gümbürtünün eşlik etmesiyle  yeri boylu boyunca boyladım. Çantamın içindeki antika eşyaların çoğu etrafa saçılıp paramparça olmuştu. Kurtarabildigim eşyaları kaptiğım gibi kapıya doğru gidiyordum ki arkamdan " dur bakalım" sesini isitigimde irkilmiştim. Olduğum yerde öylece duruyordum. O sesin sahibi susmuş, ben de  adımlarını dinliyordum. O adımlar bir kaç saniye sonra susup yanımda belirmişti. " Kaldır kafanı, seni alçak " o sesin gerçek sahibini bulmuş ve yine işitmiştim.

Kafamı kaldırmış ama bu sefer de gözlerimi yummuştum. Ev sahibi bu halime çok öfkelenmiş ve gözlerimi açmamı da söylüyordu.

Sonunda gözlerimi açabilmiştim. Ve o sesin sahibi D.O'ydu. Gözlerimi ovalayıp dikkatlice baktığımda bu kişinin Exo D.O olduğuna kesin emin olmuştum.

Ama siz Exo... D.O diye kekelemiştim....

Bir hikaye yazarken üzerinde baya düşünmek lazım. Buradaki yazdıkların baya aceleye geldiği için klişe olup, yerlerde sürünebiliyor. Eğer hikayemi beğenmediyseniz söylemenizi rica ediyorum. Tekrardan silip daha yaratıcı şeyler sunabilirim size.... Teşekkürler ❤❤❤

EXO VE TEPKILERIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin