EXO VE TEPKILERI

4K 101 145
                                    

Exo'ya yalan söylemişsindir. Bu yüzden Biasinla kavga edersiniz "yeter artık senden ayrılmak istiyorum " der Sen bir şey diyemeden yere yığılırsın. Exo senin için çok endişelenir ve seni kucaklayıp bir hastaneye götürür.

Chen: Adın * Yalvarırım Aç gözlerini... Senin gibi mükemmel bir kadını kaybedemem. Anlıyor musun beni! geri gel yalvarırım...

Kris: Hay çeneme sıçayım.  Adın haydi toparla kendini nolur... bundan sonra seni incitecek hiç  bir şey söylemeyeceğim.  Yemin ederim!!!

Sehun: O sözler ağzımdan istemeden bir anlık kızgınlıkla çıktı.  Valla bak. Ben ciddi değildim. Seni kırıp üzmek hiç istememiştim. 

Minseok: Ne olur benimle kal. Doktorlar sadece tansiyonunun düştüğünü söyledi. Yani iyi olacaksın ve eskisinden daha mutlu olacağız...

Suho: Ne yaptım ben? Allah kahretsin! Adın* Bir şeyler söyle Lütfen. Ben aslında öyle söylemek istememiştim. Lütfen beni affet.

Baek: Yoksa bu da oyunlarından biri mi? Seni  biraz hırpaladıktan sonra bayıldığına ikna olur. Ve ah ne kadar da aptalım. Bebeğim ne olur beni affet. 

Yeol: Ben... ben böyle olacağını bilemezdim.  Adın* beni duyuyor musun? Lütfen bir tepki ver... bak seni çok seviyorum. Seni affettim. Bir daha bu konulardan bahsetmeyeceğim. Yemin ederim !!

Luhan: ah yo yo... ben öyle demek istememiştim... haydi bitanem bana geri dön... sakın gideyim deme bak, çünkü yatağımın soğuk kalmasından nefret ederim bu sen de iyi biliyorsun!! Gitmeyi hiç düşünme!!!

Lay: Biliyorum bu şekil de konuşup kalbini kırmamalıydım. Çok üzgünüm... böyle olsun istememistim. Özür dilerim. Aç gözlerini ne olursun!

Kai: Adın* haydi kalk ayağa, daha gece seninle yapacak bir çok işlerimiz var...

Tao:Ne olur aç gözlerini Allahışkına.  Eğer uyanırsan sana söz o gidip görmek istediğin yere maldivlere götüreceğim seni.

D.O: Hayır gitmene izin veremem. Adın* beni duyuyor musun? Bir şeyler söyle. Ah haydi yapma uyan artık.  Benimle birlikte burada kal.

Absürd tepkilerden bugünlük bu kadar !! 😘😘😘❤❤






EXO VE TEPKILERIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin